Tisztelt "nagymenõ" versenyzõ társam légyszives ne hivatkozz arra hogy többszöri irányváltással próbáltalak meg visszatartani az elõzestõl mert ez HAZUGSÁG mégegyszer HAZUGSÁG és ezt a sértést nem vagyok köteles elviselni!Fõleg attól a versenyzõtõl aki a versenyen állandóan szándékosan vágta a kanyarokat,még meg se próbálta bevenni õket.Szándékosan félrevezetted a ligaadmint hogy kilöktek pedig tudtad hogy hozzád se értem miközbe a füvön akartál elõzni ami tilos.
Töbször is lökdösõdve elõzött és másokon fordult el.
Nem beszélve arról a sportszerûtlen cselekedetéröl hogy sikertelen erõszakos elõzési kisérlete után,le villog ami tilos.
Egyetlen esetben se változtattam irányt,csak az ideális ív felé közlekedtem ,és ott akartál elõzni ahol nem férsz el.
Nem változtattam hirtelen irányt.
Ott kell elõzni ahol elférsz nem nekem kell õfelségének utat biztosítani.
Tanuld meg a versenyzés feltételeit,ha versenyezni akarsz,ha meg hibázol ismerd el és ne másra fogd a dolgot.
Elõzõ versenyen te mégegyszer te mondtad hogy admin létemre hogy vághatok.Én félreértelmeztem plett ezen a versenyen a vágásra vonatkozó kiegészitését, de bevallotam hogy hibáztam.
Én kértem Plettet hogy legyen büntetés.
Üdvözlettel versenyzõ alattvalód.
x2 x3 x4
Elküldve: 2010.10.12 21:08
Ne haragudjatok de én ehhez a témához többet nem szólok hozzá. A büntetés ki lett osztva - ami pár embernek nem tetszik de ez magánügy -, érdemben hozzászólni nem óhajtok ehhez, koncentrálnék a következõ versenyre. Carlosrol ellen jöttek a restart miatt óvások hogy DQ ezért meg ezért de a szabályzatban benne van mi a teendõ, szóval innentõl kezdve nincs mirõl beszélni.
Hiába gúnyoskodsz nem tartom magam nagymenõnek, és téged sem alattvalómnak, egyszerûen csak tanuld be a szabályzat 16. Vezetési, elõzési szabályok pontját. Én a restartkérésre vonatkozó részt már bemagoltam
Kíváncsiságból megnéztem én is azt a bizonyos "dolgot".Én egy kicsit másképp látom.
A napnál is világosabban látszik,hogy 10 sec-nél Ben elindul középre,majd amikor Roli kimegy balra,azonnal õ is elindul balra.Ezt már nem tehette volna meg szerintem,mert támadásnál a védekezõ játékos csak EGYSZER változtathat irány.Az egynél több irányváltás már cikázás(szerintem).És ráadásul amikor a Roli kocsija elsõ kereke eléri Ben hátsó kerekét, nem hagy elegendõ helyet számára(elegendõ hely alatt azt értem,hogy mind a négy kerékkel fehér vonalon belül),sõt még tovább húzza rá,ez is szabálytalan.Amíg van legalább két kerék az asztfalton szabályos az elõzés,ugyanis kanyarvágásnál is amíg legalább két kerék van a pályán,vonalon belül,szabályos.
Én ezt így látom,mindenféle elfogultság nélkül.
Versenyszituációban nagyon kevés idõ áll rendelkezésre dönteni,ott nincs replay.Csak tapasztalat és rutin.
"öreg Jedi az nem vén Jedi" -by pikador
"Obi Van haflac" -by pikador
Szerkesztette: haflac - 2010.10.12 23:07
Nem kívánom tovább nyújtani a tésztát, igazából a konkrét személyektõl el is függetlenednék.
Elnézést kérek a szabályzat készítõitõl, de az ide vonatkozó rész hibás, de minimum hiányos. Ugyanis, ha chatstopot sértek, egyértelmû. Ha restart kéréssel sértek chatstopot, két lehetõség van:
1. jogos a kérésem, vétlen vagyok, tehát ne büntessenek
2. jogtalan a kérésem, büntetés jár
Az admin nyilván nem láthatja a szitut, ezért a kérelmezõ a felelõs.
Szerintem ilyen esetekben derüljön csak ki, hogy ki a hibás a restart kérést kiváltó balesetért, és ha már minden versenyszituért össze-vissza büntetgetnek, járjon ezért is valami, természetesen akár utólagos eredménytörlés is!
Tehát: ne felejtsük el, mi volt a restart elõtt, utólag azt is el kellene bírálni! HA PEDIG JOGTALANUL KÉREK RESTARTOT, NEHOGY MÁR MEG TUDJAM NYERNI A VERSENYT, SZAROS 5 DSR-ÉRT CSERÉBE!!!
Javaslom a fõnököknek, gondolják át, sok kellemetlenségtõl megszabadulhatnának!
Kin ne találd hogy nem mehetek az ideális ívre mert elöször középre megyek,utána meg szeretnék elfordolni.
Akkor lenne elsőbsége ha legalább előrébb lenne legalább a hátsó kerekemnél de ott sincs.Egyenes vonalba haladok a forduló pont felé.
Ugye ezt vicnek szántad?
Mert szakértő hozászólásnak nagyon silány.
Igen, Plett, így van!
Ezért mondom, hogy a szabályzat a rossz. Ha megcsúszok egy szegélykövön, még a következõ versenyen is azt nyögöm. Ha pedig megtévesztelek, tehát csalok, leveszel 5 DSR-t (helyesen, mert ezt írja a szabályzat), utána megnyerem a versenyt (amin ott sem szabadna már lennem), és jókat röhögök a többieken, hogy mérgelõdnek.
,jó ötlet akkor mostantól figyelem az IP-det
Köszi,hogy szóltál,erre nemis gondoltam
Egyébként a szabályzattal semmi gond. Carlos resit kért,Plett meg elnézte a rajzot és rányomta.
A szabály arra nincs kitalálva,hogy az admin véletlenül resizik.Plett magára is vállalta az egészet,bocsánatot kért, kérte, hogy legyen eltiltva az adminolástól 1 futamra.Mi kell még?
Egyébként nálam lehet próbálkozni holnap futamon chatstopkéréssel.Félreállok a fûre,nyomok 1 ban-t és megyek tovább.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]