Rettenetes billel menni de nyugi.Azt mondta valaki hogy azért ilyen a mod mert így néhányan rávetödnek a kormányra.De nem kell tul sokat setelni ezért egyszerü billel is de a Gp2már tuti nem menne billel.Mondjuk az a pályátol is függ mennyire lehet billel nyomni.
Szerintem a bill. / kormány kérdésben egy a döntõ: Mit is akarsz?? Csak "végigmenni" vagy versenyezni is? Ha az utóbbi, akkor csak kormány... ezek a játékok már szerintem direct arra készültek... Én is anno a GP4 miatt vettem kormányt.... és az még mikor is volt?))
Szóval csak kormány.... szerintem...
Én a kormányt akkor vettem amikor ballagtam 8.ikbol.4 éve.Azota is jo pedig nem egy nagy márka sztem.Elötte mondjuk csak privátba nyomtam de billel, és már ín hüvelygyulladást kaptam ha egy egész versenytávot akartam megcsinálni De van aki azt mondja hogy billel jobban érzi mint kormánnyal.Kinek mi fekszik, de hatényleg harcolni is akarsz akkor ajánlatos a kormány.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]