Hú cimbi,én kaptam tõle most rendesen.Ha valaki úgy védekezik ,hogy a pálya bal oldaláról folyamatosan áttessékeli a másikat a jobb oldalra,és még akkor is húz rá amikor a másik már félig pályán kívül megy, az minden csak nem védekezés.Ha rizsnek vagy kadamk-nak ez a FAIR play,akkor ezt a fajta tudását egy másik ligában mutassa be.3szor szorított le egy verseny alatt,plussz megforgatott és egybõl belém is jött" Haflacot löktem ki nem direkt és direkt vissza is fordítottam és elengedtem ",a visszaengedésnek halvány lila formáját nem láttam,utána kellett megint csatároznom vele,ez valószínüleg egy teljesen új visszasegítem már a másikat technika, ha már kiforgattam.Tehát a második belémjövetel "direkt vissza is fordítottam "szándékosan volt.
"öreg Jedi az nem vén Jedi" -by pikador
"Obi Van haflac" -by pikador
Cimbi,ez nagyon nagy harc volt.De jó volt látni,és még jobb lenne újra átélni!Ha jól emlékszem,akkor azon bajnokság Brno-i futamán is megmasszíroztalak kicsit .
"öreg Jedi az nem vén Jedi" -by pikador
"Obi Van haflac" -by pikador
Rizs mostmár elég lesz itt a fikázásból a kamu regeddel együtt.
Amikor egy bajnokságba nevezel, akkor ha nem lennél annyira lusta, hogy elolvasd mit ír ki az oldal láthatnád, hogy egyrészt ott a szabályzat, amit a versenybe nevezéssel elfogadsz, másrészt nem ártana legalább egyszer elolvasni, hogy egyrészt legyen valami fogalmad arról mit lehet és mit nem, másrészt pedig ne tedd tönkre más szórakozását. Ha ezt sikerül megértened, légyszives 2 hétig ne látogasd a szervereket és a lapon ne irogass. Ha a két hét letelt és úgy érzed szívesen versenyeznél velünk tovább, úgy ahogy a szabályokban le van fektetve, akkor várunk vissza.
x2 x3 x4
Elküldve: 2010.09.14 15:14
LOL nézz végig mindenkit hogy ki hol hibázott, ha nincs jobb dolgod... Komolyan, ez annyira szánalmas, rögtön másban keresed a hibákat. Már Sörliga Monacoi futamon gondok voltak veled, akkor még legyintettem hogy jó, még új vagy, Queenslandig tûrtem, kaptál is már büntetéseket, direkt szóltam neked hogy változtass, nem tetted, kész, ennyi.
Kadamk ha másért nem legalább azért szállhatnál magadba, mert láthatod, nem egy ember állítja, hogy nem tartod be a szabályokat. Felhoztunk itt néhány vádat, említettünk konkrétumokat, de mégsem tudod ezeket elfogadni. Ha nem fogadod el egy közösség szabályait, akkor meg ne csodálkozz, hogyha - csúnya szóval élve - kiközösítenek.
Amúgy az Új tagok ide menüpontban (ami a fõmenüben van) rögtön az elején megtalálható a liga szabályzat linkje. Sõt, ez van 1. lépésként leírva.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]