11,079,327 látogató
Aktuális bajnokságok: GOLDEN F1 2014 | DTM 2013 | |
DTM Moszkva - Golden Hungaroring        
Navigáció
Főoldal
Jelentkezés
A játékról: rFactor
Hopto Connector
HOPTO team

Hírességek Csarnoka
Versenyzők eredményei
Toplisták
Eddigi futamok
Versenyelemző (logbank)

Liga szabályzat
Boxrajt! hogyan?

Grafikai anyagok
Logóink, Bannerjeink
Over hanganyagok
FAQ
Hírek
Cikkek, leírások
Linkek

Támogatás
czo.hu:20010
Lezárult bajnokságok
Golden:
Golden 2008-2009 - Tab.
Golden 2009-2010
Golden Liga 2010-2011
Golden Liga 2011-2012
Golden Liga 2012-2013
Silver:
Silver 2008-2009 - Tab.
Silver 2009-2010
Silver Liga 2010-2011
Open Wheel:
OW1 Formula BMW (1)
OW1 Formula BMW (2)
OW2 Indycar
OW1 Formula Renault (1)
OW2 GP2
OW1 Formula Renault (2)
OW1 Formula Master (1)
OW1 Formula Master (2)
OW1 Formula Reiza F3
OW1 Formula Predator
F1 1994
OW1 WSR 3.5
OW1 World Series by Nissan
Túraautó:
HTCC - BMW GTR
Sörliga Gallardo
Sörliga RETRO Minikupa
K1 Clio (1)
T1 Clio (2)
T2 Aston Martin
T1 Alfa Romeo 147 világkupa (1)
T2 BMW Z4
T3 Porsche
Night Fun Cup
T1 Alfa Romeo 147 világkupa (2)
T2 BMW Z4 (2)
T3 Ferrari 458
T1 Skoda Fabia (1)
T1 Skoda Fabia (2)
T2 Corvette
T1 BMW1 (1)
T2 GT3
T1 BMW1 (2)
WTCC 2011-2012
T1 Honda S2000
T1 DTM 1994
T1 Stock Car V8
WTCC 2012-2013
WTCC 2013
Gokart:
I. Gokart Bajnokság
II. Gokart Bajnokság
III. Gokart Bajnokság
IV. Gokart Bajnokság
Liszensz:
McLaren F1
Formula Nippon
F1'91
Champ Car
HTCC FIA GT
HTCC Seat
Egyéb:
1. Születésnapi kupa
1979 GP Classic
I. Sprint Liga
FSone 2008 Teszt
2. Születésnapi kupa
Karácsonyi kupa 2009
Toyota Atlantic ovál
Nyári kupa 2010
F1 2004 Liga
Karácsonyi kupa 2010
Summer Raly 2011
3. Születésnapi kupa
II. Sprint Liga
NASCAR FUN
rFactor2 Renault Megane
OWT BEST MIX
Race07:
WTCC 2007
Truck Series
Search the site

Enter words:


Partnereink
Hírek
GOLDEN VÁLTOZÁS! Thomas50
2014.07.17 06:35
GOLDEN LIGA

Üdv versenyzők!

A Bobo féle kérdőívre érkezett visszajelzések alapján, a Golden F1 bajnokságban a hátralévő futamokra:
a kötelező vezetői nézet törölésre, a segítségek közül pedig TC, ABS, és a STABILITÁS segítségek low-on engedélyezésre kerültek.

Éljetek a könnyítés nyújtotta lehetőséggel, mert immáron ez a Hopto történetében az utolsó Golden F1 bajnokság amin részt vehettek! A Golden, mint a Hopto első számú és legnehezebb, és kimondottan a legjobbaknak szánt bajnoksága, a célközönség érdektelensége és inaktivitása okán, ezen a néven és ebben a funkciójában, a szezon végén bezárja kapuját és végleg megszűnik...

Sok sikert a még hátralévő futamokra, hajrá mindenki!
OW1 WSN eredményhírdetés ->DTM 2013 START! Thomas50
2014.06.10 12:37
HOPTO LIGA

Tisztelt Hopto Társadalom!

Minden bizonnyal sokan vártátok már ezt az eredmény hirdetést, hiszen hagyományosan egy lezáruló bajnokság, mindeig az új szezon kezdetét is jelenti egyben. Nos lássuk akkor hogyan is alakult az OW1 WSN végeredménye:

carlosrol
carlosrol
A bajnokság győztese nem meglepő módon Carlosrol lett, aki a szezont 172 ponttal zárta. 22 versenyből 7-et megnyert, és 3 verseny kivételével minden alkalommal dobogón végzett.
zsolt25
zsolt25
A második helyen Zsolt25 zárt 160 ponttal. 5 győzelme mellett Carloshoz hasonlóan, 3 kivételével Ő is valamennyi futamon a virtuális dobogóra állhatott.
fekete0012
fekete0012
A harmadik helyet pedig Fekete0012 szerezte meg 137 pontal, aki 3 futam győzelme mellett összesen 14 dobogós helyezést könyvelhet el a szezon során.
Gratulálunk a dobogósoknak, és a bajnokságban szereplő minden pilótának!

Az OW1 WSN szezonnal véget ért egy történet. Ez volt az utolsó belépő szintű bajnokság, amelyet a Hopto karrier rendszere szerint rendeztünk. A következő szezontól kezdődően a karrier szint rendszer megszűnik és a továbbiakban minden, akár újonnan regisztrált tagunk is korlátozás nélkül, és bármelyik bajnokságunkban részt vehet. Ehhez mindössze egy rövid tesztvezetésen kell teljesítenie a szuperliszensz megszerzésének újonnan bevezetett, minimális és jelentősen megkönnyített kritériumait. A liszenszerzés új módjáról bővebb információt a liga szabályzat 14.es pontjában találhattok. És hogy ne is húzzam tovább az időt, induljon akkor a következő szezon!
Információk, versenynaptár, versenykörülmények, liga ismertető, és nevezés a LIGA OLDAL-on.
Sok sikert, eredményes és izgalmas versenyeket kíván minden versenyzőnek: az ADMIN TEAM!Megújulás Thomas50
2014.06.10 08:10
HOPTO LIGATISZTELT LIGATAGOK!

Mint azt már többen is tapasztalhattátok és tudjátok, weboldalunk új tárhelyszolgáltatóhoz költöztetése vált szükségessé. Ez néhány nappal ezelőtt meg is történt, sőt Pika jóvoltából egy dizájn frissítés is aktualizálásra került. Ezúton, és itt is, külön köszönet Neki érte!

Ezt az eseményt, mint egy forduló pontként megragadva, a Hopto működésében is - egyébként már jó ideje esedékes - újítások, reformok bevezetése mellett döntöttünk.
Ezen reformok egyike, az Admin Csapat összetételének és munkájának átszervezése is.
A hatékonyabb munka végzés érdekében, a liga működésével, beleértve a bajnokságok levezetésével, szervezésével és adminisztrálásával kapcsolatos teendőket, azokat részfeladatokra bontva, természetesen a korábbi adminok eddigi munkájának elismerése és megköszönése mellett, új adminok kinevezésére került sor.
Adminként üdvözölhetjük tehát sorainkban ezennel: Zsolt25, Fekete0012, és Gabesz tagjainkat.

A feladat megosztás pedig a következőképpen alakul:
A Hopto-t a továbbiakban két fő szakágra bontva, az Open Whel szakág vezetéséért Tusy, a Túra Autó szakág vezetéséért Zsolt25 felel. Munkájukat versenyfelügyelő és verseny admin státuszban, továbbá a modok, pályák, szóba jöhető szim programok felkutatásával, tesztelésével és javaslásával külön megbízva Fekete0012, általánosan a mentésekért, a szerver replayek feltöltéséért, és a portok felügyeletéért felelős adminként Ipojan segíti. A Birói Testület munkáját hatékonyan összefogó, irányító, koordináló és az ezért, illetve a BT naprakész állapotért is felelős vezető pedig Gabesz lesz. A hírek, és egyéb közérdekű információk publikálását, az AT/BT munkájának irányítása, segítése és a Liga globális igazgatása mellett továbbra is én végzem.

Ezen hierarchia szerint működve, illetve a feladat megosztásnak köszönhetően egy emberre kevesebb teher fog jutni a jövőben. Bízunk benne, hogy így lényegesen hatékonyabb és napra kész munkával fogjuk tudni a Ligát szolgálni.

Gratulálok az új adminoknak és sikeres munkát kívánok nekik!

Következő lényeges változás a karrier és szuperliszensz kérdése. A korábbi karrier szint rendszert - amíg az aktív versenyzői létszám azt újra szükségessé nem teszi -, határozatlan időre jegeljük. A versenyeken való részvételhez viszont továbbra is szükséges a szuperliszensz megléte, azonban ezen engedély megszerzésének módját - az új regisztrálók aktív versenyzővé válásának érdekében - jelentősen megkönnyítettük. A továbbiakban mindössze egy tesztvezetésen kell a jelentkezőnek bizonyítania, hogy képes a Hopto elvárásainak és szabályzatának megfelelően közlekedni a virtuális versenypályán. A liszensz szerzés módjáról bővebben informálódhattok a Liga Szabályzat 14.-es pontjában.

És végül: átdolgozásra, megújításra és a következetességet célzandóan, pontosításra került a BT által adható büntetési tételek listája. Ennek legfőbb eleme, hogy eltöröltük a DSR rendszert, és helyette bevezetésre kerül a büntetőpont rendszer. Ennek értelmében, az egyes versenyek után kiosztott, és arra a bajnokságra vonatkozó real (rajtrács hátrasorolás, boxutca áthajtás, vagy idő) büntetések mellett, a szuperliszensz mellé rendelt büntető pontok is adhatóak lesznek. Ezek számszaki alakulását a BT vezető adminja köteles napra készen könyvelni és vezetni. Amennyiben egy versenyző büntető pontjainak száma eléri az AT és BT által 20 egységben meghatározott értéket, a versenyző minden bajnokságban, amiben részt vesz, globálisan egy futam eltiltásban részesül. A büntetés realizálódását követően a büntetőpontok nullázódnak.

A büntetési tételeket és a szankciókat, a Liga Szabályzat 4. pontjában rögzítettük.

Az új szabályzat, a soron következő induló bajnokság kihirdetésének időpontjától lép minden futó szezonra vonatkozóan életbe!

Nos, dióhéjban ennyi a jelenleg bevezetett reformokról. Bízunk benne, hogy ezen lépéseknek, illetve az induló új bajnokságunk mod választásának és versenykörülményeinek is köszönhetően, talán sikerül egy kis friss vért áramoltatni szeretett Ligánk életébe. Sok sikert kívánok mind az új AT tagjainak, mind a Hopto tagságának egyaránt!: Thomas50

Az induló új szezon híre lejjebb.

WTCC 2013 Bajnokság végeredménye ipojan
2014.06.02 14:47
HOPTO LIGA

Monza-ban kezdődött és sok izgalmas helyszín és verseny után végül Makao-ban ért véget a WTCC 2013 bajnokság. Az érmek begyűjtéseben mind a három csapat kivette a részét, mint ahogy a Bírói Testület megtisztelő figyelme és szigora is kiterjedt mindnyájukra. A dobogóra végül a következő pilótáknak sikerült felkapaszkodnia:


1. (800 pont)
nagygeri
nagygeri

Az összes futamon való elindulás, a tíz dobogós helyezés amiből négy győzelem és a Honda hozta meg a végső elszámolásban az első helyet a WTCC és a gokart nagy szerelmesének Nagy Gergely-nek Dunakesziről.2. (746 pont)
Gabesz
Gabesz

Tizennégy dobogóval és szintén négy győzelemmel sikerült a Lada versenyzőjének Fodor Gábor-nak Budapestről a nyakába akasztani az ezüst érmet. Talán a négy kihagyott verseny fosztotta meg az aranytól....?

3. (722 pont)
carlosrol
carlosrol

A tizenegy dobogós helyezés amiből kettőt sikerült aranyra váltani tette lehetővé az összetettben, a motorerőben szűkölködő Seat pilótájának, a HOPTO legeredményesebb versenyzőjének Major Roland-nak Adács-ról a bronzérem megszerzését..
A csapatbajnokságot a Chevrolet & Honda nyerte összesen 2247.5 pontot gyűjtve, mögöttük az ezüst érmet Seat szerezte meg 2025 ponttal, és végül a harmadik helyen a BMW & Lada csapat végzett 1849 ponttal.


A további eredményeket a bajnokság oldalán találhatjátok: ITT


Gratulálunk a dobogósoknak és minden induló pilótának az ADMIN TEAM nevében.


Hopto.hu weboldal költözés pikador
2014.05.30 19:27
Technológia

A hopto.hu oldal egy másik szolgáltatóhoz költözik. Már csak az utolsó lépés van hátra nevezetesen, hogy a hopto.hu cím az új webszerverre mutasson. Ez a következő 24/48 órában mindenhol meg kell történjen.

Onnan fogjátok legkönnyebben észrevenni, hogy az új oldalt látjátok, hogy ott nem ezt a megszokott sötétbarna oldalt látjátok, hanem egy kéket:). Remélem nem lesz probléma a felismeréssel.

A tartalmat tekintve az új honlap ettől a pillanattól fog folytatódni. Ne lepődjetek meg, ha az ezután itt tett hosszászólásaitok elvesznek.

Versenyeredménye, ideje senkinek sem fog elveszni. A logok a másik oldalra is folyamatosan mennek fel.

A számítógéped raktározza a látogatott oldalak ip címeit, ezért néha érdemes ezt üríteni és megpróbálni újra az oldal elérését.
Ehhez egy parancssorba gépeljétek be, a következőt és próbáljátok újra elérni az oldalt:
ipconfig /flushdns
WTCC 2014 Tippverseny Thomas50
2014.04.12 06:18
HOPTO LIGA

Üdv srácok!

E hétvégétől indul a WTCC 2014-es szezonja, és végre ismét szurkolhatunk a Zengő Motorsportnak, és Michelisz Norbinak!
Ennek megfelelően indul a tippversenyünk is, melynek alapszabálya egy kicsit módosult a múlt évihez képest:
- egy versenyhétvégén két futamot rendeznek
- szombaton van az időmérő edzés, ami idén már három etapból (Q1, Q2 és Q3) áll. Változás, hogy Idén a tippversenyben a Q2 győztesét az első futam eredményeinél, a Q3-ét pedig a második futamnál kell megtippelni.
Figyeljetek oda, hogy a pilóták nevei a versenyhétvégék előtt folyamatosan frissülnek, ezért érdemes többször megnézni, hogy lett-e új pilóta a nevek között és arra is érdemes figyelni, hogy indul-e a pilóta az aktuális versenyen, mert néhány pilóta előreláthatólag csak pár versenyen fog indulni.
Nos nagyjából ennyi, jó szórakozást, és sok találatot kíván mindenkinek: az AT, és Bandi!
F1 Tippverseny 2014 Finland
2014.03.13 14:24
FORMA 1

Sziasztok!
Mint azt már megszokhattátok, idén is van f1-es tippversenyünk.
A tippeket a futamok időmérő edzéseinek kezdetéig kell leadni.
Sok sikert mindenkinek hozzá!
GOLDEN PROMO Thomas50
2014.03.11 21:00
GOLDEN LIGA

íme egy kis kedvcsináló - Jimbim jóvoltából.


GOLDEN SZEZONNYITÓ Thomas50
2014.03.11 16:35
GOLDEN LIGAGOLDEN...a bajnokság....a bajnokság, amely a Hopto Liga legrégebbi és legrangosabb versenysorozata...
A bajnokság, amely a kezdetek óta, hagyományosan, és minden évben megrendezésre kerül....
A bajnokság, ahol a legjobb játékosok, a legnehezebb versenykörülmények, és a leghosszabb versenytáv vár Rád...
Ez az, amivel szembe kell nézz, ez az igazi kihívás...
Ha szeretnél a Hopto Liga 2014-es Golden Bajnoka lenni, gyere és tedd próbára magad Te is!
Információk, versenynaptár, versenykörülmények, liga ismertető, és nevezés a
LIGA OLDAL-on.
Sok sikert, eredményes és izgalmas versenyeket kíván minden versenyzőnek: az ADMIN TEAM!OW1 World Series by Nissan Thomas50
2014.02.20 13:13
HOPTO LIGA


Tisztel Hopto Tagok!

Eljött az idő, és a pár hetes pihenő után immáron újra itt a liszensz (és rutin) szerzés lehetősége: Indul a soron következő OW1 legújabb bajnoksága!

Mintegy tíz héten keresztül, az OW1 World Series by Nissan lesz az a bajnokság a Hopto-n, ahol az újonnan regisztrált tagok bemutatkozhatnak, bizonyíthatják mentalitásukat, rátermettségüket, illetve a szuperliszenszüket is megszerezhetik. A bajnokságban egyenlőre rajt engedélyt kapnak a már szuperliszenszes pilóták is, mivel egyrészt a tőlük érkező információk továbbra is nagy segítséget jelentenek az újoncaink pontosabb, reálisabb megismerésében és értékelésében, másrészt a jelenlegi versenyzői aktivitás ezt szükségessé is teszi.

A versenyek a szombati WTCC, és a rövidesen induló vasárnapi Golden F1 bajnokságok miatt, a -teszt versenynap kivételével- hétköznapon, egészen pontosan péntek esténként lesznek megrendezve. A versenytáv a szokásos 2 x 30perc +1kör, külön időmérőkkel. Mivel a bajnokság belépőszintű, ezért a szerveren a low TC, low ABS és az aut kuplung segítségek használata megengedett lesz.

Nem is szaporítom tovább a szót, elméletileg minden további szükséges infót megtaláltok a LIGA OLDAL-on. Ha pedig mégis van kérdés, azt nyugodtan tegyétek fel a FÓRUM-ban.

Sok sikert, jó szórakozást, és izgalmas versenyeket kíván a bajnokság minden résztvevőjének: az Admin Team!
PSRL WEC 2014 balazsinho90
2014.02.19 11:57
HOPTO LIGATisztelt Versenyzők!

Akik régebb óta tagjai ligánknak, azok nagyon jól tudják az elmúlt 3 évben szeretett ligánk legalább 1 autóval mindig is képviseltette magát a PSRL által szervezett Endurance versenyeken. Idén sincs ez másképpen. A tavalyi nagyon jól szervezett, izgalmas szezon után örömmel jelenthetem be, hogy idén is elindulunk ezen a megmérettetésen, egyelőre 3 autóval 3 kategóriában. A tavalyi mod jó néhány módosításon esett át, hogy még több versenyzőt ragadjon magával a hosszútávú versenyzés varázsa. Nem feltétlenül a leggyorsabb pilóta nyer, fontosabb a stabilitás, és hogy tudjatok csapatban dolgozni.

Aki úgy érzi, elég érett egy ilyen kihívásra, illetve, hogy összemérje tudását a magyar ligák és néhány külföldi csoport versenyzőivel, az ne habozzon, jelentkezzen itt hozzászólásban vagy privát üzenetben balazsinho90 adminisztrátornál.

Előre jelezném, a jelentkezés nem jelent egyértelmű indulási lehetőséget a Hopto Endurance Csapatban, ahhoz előtte bizonyítania kell, hogy a korábban említett kvalitásoknak megfelel. Nem kötelező teljes szezonra jelentkezni. Lehetőség van 1-1 futamon való elindulásra.

PSRL Liga Endurance szekció: ITT
A mod 1.0-ás verziója, és ahhoz tartozó leírás: ITT

2014

PSRL WEC 2013 Le Mans 12h

PSRL WEC 2013 Team Promo
Oldal: 1 / 73 1 2 3 4 > >>
Utolsó aktív fórumtémák
GOLDEN 2014 Thomas50 [272]
Vágott Kör Jelzése! fekete0012 [634]
HOPTO Connector Petidani033 [62]
DTM 2013 zsolt25 [144]
-Hardware börze- boxos [209]
Szerver replays ipojan [118]
Forma 1 DomonkosSan [2013]
lol dolgok carlosrol [3090]
Dühöngő szoba Gabesz [1163]
Akadémia fórum Petidani033 [1134]
Indycar és egyéb autó... mumus70 [88]
Kormány ipojan [518]
Technikai problémák Albano Tam [1933]
Hoptosok, akik nem cs... schumi001 [270]
WTCC mumus70 [774]
Ötletek köv. modokra madhat [110]
WTCC 2013 mumus70 [403]
OW1 World Series by N... sirhanistva [73]
epito otletek Gabesz [751]
GOLDEN 2014 mod teszt Thomas50 [42]
Fight of Leagues Gabesz [20]
Liga Tali 2013. mumus70 [23]
FTRUCK 2013 fekete0012 [63]
rFactor Kimre85 [247]
Simhirek Attila Moln [6]
OW-T BEST MIX Schubertd [476]
rFactor 2 mumus70 [705]
NASCAR CWTS 2013 ipojan [166]
OVAL LISZENSZ TAGOK, ... ipojan [37]
WTCC 2012/13 Kovesdi Tib [1010]

Legutóbbi hozzászólások

Legutóbbi nyilatkozatok

Liga hírek
híre
DTM Lausitzring BT Gabesz
2014.07.19 09:48
IDŐMÉRŐ (vágott kör)
Ironer(CT 15:17) 1 BP és következő futamon rajtrács vége

FUTAM BÜNTETÉSEK
robi vs Arpeeh (R1 CT 2:50): Kilökés bevárás nélküll 4 BP
boxos (R2 CT 3:10): Veszélyes vezetés Ismétel figyelmeztetés 1BP

A döntések ellen fellebbezésnek helye nincs!
híre
DTM Red Bull Ring BT Gabesz
2014.07.12 10:54
IDŐMÉRŐ (vágott kör)
Nincs szankció.

FUTAM BÜNTETÉSEK
Kimre85 vs Viktor7718 (R1 CT 0:11): Kilökés bevárással 2 BP
Carlosrol vs Zsolt25 (R2 CT /:24): Ismételt Figyelmeztetés 1 BP
Viktor7718 (R1-R2): Veszélyes vezetés Figyelmeztetés
Aidonia (R1): 13 rendbeli vágás/szélesítés 13x3=39mp időbüntetés a futam végeredményhez + 2BP
Aidonia (R2): 22 rendbeli vágás/szélesítés 22x3=66mp időbüntetés a futam végeredményhez + 4BP

A döntések ellen fellebbezésnek helye nincs!
híre
DTM Brands Hatch BT Gabesz
2014.07.05 09:30
IDŐMÉRŐ (vágott kör)
sirhanistvan(CT 10:57) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
bdaniel94(CT 9:29, 10:06, 10:19) 1 BP és következő futamon boxrajt
boxos (CT 11:00) 1 BP és következő futamon boxrajt
sirhanpeter (CT 12:34) 1 BP és következő futamon rajtrács vége

FUTAM BÜNTETÉSEK
Carlosrol (R2 CT 3:03): Veszélyes rajt Figyelmeztetés

A döntések ellen fellebbezésnek helye nincs!
HOPTO DTM 2013 híre
DTM Hockenheim BT Gabesz
2014.06.28 10:45
IDŐMÉRŐ (vágott kör)
jimbim31(CT 2:03) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
lacika (CT 5:34) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
bdaniel94(CT 5:41) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
Ironer (CT 5:46) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
Viktor7718 (CT 6:20) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
Kenny195 (CT 7:41) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
pfpetee (CT 9:06) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
boxos (CT 10:51) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
tasitibi (CT 12:31) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
fekete0012 (CT 14:44) 1 BP és következő futamon rajtrács vége

FUTAM BÜNTETÉSEK
Tiba75 vs Bdaniel94 (R1 CT 3:26): Kilökés bevárással 2 BP
Kenny195 vs Thomas50 (R1 CT 3:26): Kilökés bevárás nélkül 4 BP
Carlosrol vs Kenny195 (R1 CT 3:30): Előzés ütközéssel 1 BP
Nagygeri vs Gabesz (R1 CT 3:30): Kilökés bevárással 2 BP
Ironer vs Thomas50 (R2 CT 0:58): Veszélyes vezetés 1 BP
Vela vs Lacika (R2 CT 3:25): Rajtbaleset okozás 6 BP és áthajtásos büntetés a követekező futamon
Zsolt25 (R2 CT 3:47): Veszélyes vezetés 2BP
Bdaniel94 vs Tasitibi (R2 CT 10:36): Kilökés bevárás nélkül 4 BP

A döntések ellen fellebbezésnek helye nincs!
HOPTO DTM 2013 híre
CONFIG !!! ipojan
2014.06.10 22:51
A mod kizárólag csak DX9-ben tölti be maradéktalanul az autók textúráját, ellenkező esetben szerverre lépéskor hibaüziket dob.
Tehát a DX9 használata elengedhetetlen, ne felejtsétek el beállítani az rF Config-ban.
Oldal: 1 / 49 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>

Olvasói hírek
Herle Tamás - Az utolsó 26 óra (Kesjár Csaba emlékére) Bandi
2012.05.21 21:35
Ma találtam egy könyvet a fészerben, utána pedig rögtön rákerestem az interneten, hogy van-e fent valami verzió (mert gondoltam érdekel benneteket), mert ha nincs akkor beszkenneltem volna...

Könyv szerzője: Harle Tamás
Könyv címe: Az utolsó 26 óra
http://speedy.sh/epFBT/Konyv-Kesjar-Csaba.rar
Robikasztár vs Norbi-G Norbi-G
2011.07.28 16:43
Sziasztok, gondoltam készítek egy videót, amelyben Robikasztárral való csatáimról láthattok egy összeállítást. :)
Hoptosok, akik nem csak rFactoroznak napster
2011.07.21 02:11
Heti 2-3 verseny nektek elég kikapcsolódás a szünet alatt?

Szerintem sokan játszotok az rFactoron kívül FPS/RTS/MMO vagy egyéb szörnyűségekkel is és ha már egy közösséghez tartozunk, ideje kipróbálni, milyen együtt a nyúlon túl.

A közös játékhoz szerintem elengedhetetlen kellék a TeamSpeak, csak hogy ne a chaten pattogjon az ujjunk, meg persze adott helyzetben sokkal hatékonyabb a csapatmunka.
Ezt a Vezetőség (Pikador és VATANEN) biztosítják is nekünk, már csak játékot és szervert kell találni, utóbbihoz nagy segítség az Xfire , ahol könnyen meg is találjuk egymást, ha csatlakoztok a hopto.hu közösséghez, amelyet az alábbi linken tehettek meg.

Most pedig jöjjön néhány játék amivel sikerült már nem kevés órát eltöltenem, a teljesség igénye nélkül,
Call of Duty 2,4; TrackMania; Fifa11; America\'s Army(3); Stronghold Crusader; SWAT4; Crysis Wars; rFactor

Ötleteket írjatok nyugodtan, kérdezni lehet, de úgysem tudok válaszolni, mert mikor hozzászólsz én még álmodom.
Az igazság! Finger
2011.06.23 15:56
Tisztelt Hopto társadalom!

A következő dolgokat azért írom le, mert nem ép tiszta körülmények között folytak a dolgaim az elmúlt pár héten.
Nem rég találkozhattatok egy Deathpjincess nevű taggal aki történetesen az én húgom és az első T1-es szereplésén úgy tűnt nagyon jól megy.
Az igazság az, hogy egyedül nem lenne képes olyan köröket menni mint amiket láttatok. Ez azért volt mert egész tesztelési ideje alatt, illetve egész verseny alatt ott ültem mellette és segítettem neki! Nem keveset, ezért lehetett 4. mind2 futamon.
Azóta, hogy megmondtam neki, hogy ez nem fog így működni, hogy belenyúlok a vezetésébe már nem tesztel olyan sokat, és amit tesztelt azt is láthattátok, hogy tényleg nem valami gyors és el is ment a kedve az egésztől.
Ezúton szeretnék elnézést kérni MINDEN pilótától akikkel versenyzői kapcsolatba került és esetleg hátrébb végzett a versenyeken mint kellett volna, remélem az eredmény törölve lesz mert így fair.
Amit csináltam az gusztustalan és meg is érdemelném, hogy kirúgjanak, bár nagyon nem szívesen válnék el a csapattól.
Igazából bevallva, konkrétan majdnem hogy én vezettem az autót. Ezt a BT ki is szúrta, és szóltak.
És az ok is ez, hogy én ezt most ide kiírtam.

Köszönöm, és még egyszer bocsánat mindenkitől!!
Finger
Támad a RAGADOZÓ !!!! rambustibi
2011.04.15 22:44
Sziasztok!
A Porsche bajnokság második felében, mivel szépen hoztam az eredményeket, így sikerült új szponzort és autót találni a következő versenyszezonra. Nagyon örülök, mert már-már példaképnek számító Hans Dahlback lesz a fő támogató, ez azért is különleges, mert csak Audi, VW, Porsche (innen az ismeretség) tuninggal foglalkozik. (Megjegyzem: brutálisan jól)
Dahlback Racing színeiben indulok egy Ferrari márka kupán. (a festést rám bízták)

Nagyon sok koncepció volt a fejemben, milyen legyen a Ferrari festése. Sokat változott a munka előrehaladtával mindez. Egy barátom jelentős segítsége nélkül nem készült volna el. Én a szellemi atyja voltam, Ő pedig a kivitelezője. Sajnos sürgetett az idő minket, és nem készültünk el teljesen, de a támogatónak így is tetszett (nekem is) így már nem lesz változtatva az autón.
Nos, íme az eredmény, amit videó formájában láthattok:
YouTube video

Izgalmas szezon lesz az biztos.
Oldal: 1 / 6 1 2 3 4 > >>


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Aktuális ligák
Eseménynaptár
2014 Július
H K SZ CS P SZ V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

részletes naptár
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

carlosrol
tegnap 22:47
Hát pont ez az, a képed akkora negatív hatással van az emberekre, hogy már nem kell köcsög ahhoz hogy azt pozitív hatásba átmenjen smiley

mumus70
tegnap 22:33
Osztom az észt a fórumokban, és szégyen szemre má csak az én képem alatt üres a hely! Ez rátok nézve is kellemetlen! Hát szégyenkezzetek csak! smiley

mumus70
tegnap 22:32
3 éve vagyok tag. Az 5. évben automatikusan magától jár már egy kurv@ arany köcsög! Na jó, ezüst is jó lesz! smiley

mumus70
tegnap 13:29
IBM Intel Pentium I., 400 Mz, 256 Mb Ram, Woodoo Elephant 4 Mb VGA........ smiley

Thomas50
tegnap 10:24
Oszd már meg velünk pls mi a configod Sanyi smiley

Adam
tegnap 09:14
nekem Goldenbe sokkal több az fps mint DTM-be. szoval nem is értem hogy az f1 mér nbem megy neked smiley

haflac
tegnap 08:15
Sanyi te is c-64-en tolod mint mumus? smiley

DomonkosSandor
tegnap 08:05
Egyébként rendesen meg vagyok lőve smiley DTM modnál le bírom venni min. grafikára, viszont csak dc9-ben viszi, F1-nél meg megy dx 7-ben, viszont csak max grafin tölti be, úgyhogy mindkettő diavetítés smiley Pedig itt már egész szép létszám összejön, legalábbis DTM-en de úgy mennék már F1-es moddal...smiley

DomonkosSandor
tegnap 08:03
Boldogat!

Gabesz
tegnapelőtt 22:30
Hát azért ennél többet kinéztem belőletek, minthogy ezt félre értitek smiley smiley

mumus70
tegnapelőtt 21:41
Köszi, hogy ezt nem nekem kellett kifejtenem! smiley

carlosrol
tegnapelőtt 20:31
Köszi nektek is! Gabesz, de naiv vagy: egyértelmű hogy magát helyezte az első helyre, te a top10-be se férsz be smiley

Gabesz
tegnapelőtt 20:04
kösz Mumus hogy oda helyezted Carlost ahol a helye: mögém smiley

fekete0012
tegnapelőtt 19:02
Boldog Születésnapot

grande
tegnapelőtt 18:47
Boldog Szülinapot Carlosrol!

Archívum

Phantom szerver

Nyitva: non stop
Fight Spam