12,218,848 látogató
Aktuális bajnokságok: SEAT Leon Eurocup | WSR 3.5 RELOADED |
Két új rF1 bajnokság, valamint ASSETTO CORSA teszt: HAMAROSAN !!!!         
Eseménynaptár
2015 Március
H K SZ CS P SZ V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

részletes naptár
Aktuális ligák
czo.hu:20010
Search the site

Enter words:


Partnereink


Phantom szerver

Nyitva: non stop
Hírek
Tippverseny 2015 pikador
2015.02.27 23:34
Verseny

Két hét múlva kezdődik a Forma 1 2015-as évada, ezért mi is elindítjuk a tippversenyt szokás szerint. Ezen a linken, lehet leadni a tippeket, az időmérő megkezdésének időpontjáig. A pontozás a szokásos módon zajlik. Időmérő győztesének eltalálása 1 pont, futam győztes 4 pont, helyezés eltalálása 3 pont, a tippelt versenyző a legjobb 8ban van, de nem azon a helyen végzett, amire tippeltél 1 pont.

Jó szórakozást!

Forma 1 Tippverseny 2015
III. Sprint Liga, Porsche GT3 eredmény hírdetés => Seat Leon Eurocup start Thomas50
2015.01.14 19:05


Tisztelt Hopto társadalom!

Így január dereka táján, bőven túl a karácsonyon és az elmúlt éven, bízunk abban, hogy (Mumus barátunkkal együtt) talán mindenkinek sikerült már valamelyest kihevernie az ünnepek és a szilveszter kemény megpróbáltatásait. Lassan eljött az ideje, hogy végre nekivágjunk az idei évnek, és most már keményen belecsapjunk a lecsóba. Valószínűleg nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy számos változás és új irány vonal várható 2015-ben a mi ligánk életében is. Lesz ligatali, egyesületté alakulás, de a legfontosabb és talán a leglényegesebb is, a szimulátor szoftver váltás, melyen már jó ideje zajlik a háttérmunka. A technikai oldal kialakítása nem kis fejtörést okoz a Fő-fő Guruinknak. azonban lassan de biztosan a finisébe ér ez is, és terveink szerint februárban indulhatunk az első Hopto Asetto Corsa, majd némivel később az rFactor2-es bajnokságunkkal is. Az átállás fokozatos lesz, tehát még jó ideig a jól bevált rF1-et sem hanyagoljuk. Olyannyira nem, hogy e hírrel egyidejűleg indítjuk a következő rF1-es bajnokságot is. Előbb azonban még tartozik az AT két eredmény hirdetéssel, hiszen a közelmúltban lezárult a Porsche GT3 bajnokságunk, valamint a III. Sprint liga 2. szakasza is. Nézzük is, hogyan alakult ezek végelszámolása:

A Porsche GT3 bajnokságban a következő versenyzők osztoztak a dobogó fokain:

Első helyen Nagygeri végzett 280 pontot gyűjtve, a második helyet a ligánkból időközben eligazolt Carlosrol szerezte meg 236 ponttal, míg a harmadik helyért Gabesz küzdött meg összesen 207 egységet begyűjtve a végére.

A III.Sprint Liga Autobahnn szakaszán:

A legjobb időt Gogistar futotta 5.07:749-es idővel, a 2 helyen Gabesz végzett, ideje 5.20:640, míg a 3 helyre Norbi94 ért fel 5.21:927-es leggyorsabb kört teljesítve.


A további eredményeket a bajnokságok oldalain találhatjátok: ITT és ITT Gratulálunk a dobogósoknak és minden induló pilótának az ADMIN TEAM nevében

No és akkor most az induló bajnokságról is néhány szót. Nem fog meglepetés érni benneteket, hiszen ezzel a moddal néhány más liga is a napokban vagy a közeljövőben indít bajnokságot, így nyilván hallottatok is már a Pongrácz Tamás (Tommy78) nevével fémjelzett Seat Leon EuroCup 2014 módról. Jól vezethető autók, valósághű festések, amelyek elsősorban jellemzik a munkát, de nem elhanyagolható szempont a magyar érdekeltség sem, hiszen nem kell bemutatni a real Seat Leon Eurocup 2014-es szezonjában induló magyar színeket képviselő egyik pilótát sem. A más ligákkal való időpont ütközés elkerülése érdekében, e bajnokság versenynapjait továbbra is szombati napon rendezzük meg. Reméljük sikerül jó kis bajnokságot és izgalmas, megfelelő létszámú versenyeket összehoznunk a leáldozóban lévő, de jó modder kezében még mindig csodára képes rF1 csillaga alatt. Egyszóval, aki él és mozog a ligában, a fiataloktól az aggastyánokig, minden hoptosnak:

Seat Leonra fel!Információk, versenynaptár, versenykörülmények, liga ismertető, és nevezés, mint mindig, a LIGA OLDAL-on.
Sok sikert, eredményes és izgalmas versenyeket kíván minden versenyzőnek: az ADMIN TEAM!
BUÉK 2015 Thomas50
2014.12.31 16:37
HOPTO LIGA
Hopto III. Sprint Liga eredményhírdetés és folytatás... Thomas50
2014.12.11 19:38
HOPTO LIGA

Tisztelt Hopto társadalom!

Tegnapelőtt 10.-én véget ért a III.Sprint Liga megmérettetése is a Zöld Pokolban. A teszttáblázat lezárása után a következő végeredmény alakult ki: Az élen Tusy végzett, 60 mért körből 6.49:239-es legjobb idővel. A második helyezett Zsolt Gáspár, aki a 6.54:018-as legjobb köréhez 42 alkalommal gurult pályára. A virtuális dobogó alsó fokát pedig végül Tomika96 szerezte meg. Ő rendkívül elismerésre méltó módon, a 6.55:034-es idejéhez nem kevesebb, mint 101-szer vágott neki a Zöld Pokol több mint 20km-es távjának! Gratulálunk és elismerésünk,az élen végzett pilótáknak! Az elmúlt egy hónap alatt Ligánkból mintegy 30-an vágtak neki e férfias feladatnak, és versenyzőink végül összesen nem kevesebb, mint 1115 kört teljesítettek a rövidnek nem éppen nevezhető hírhedt versenypályán! Ez egy rendkívül dicséretes teljesítmény, és mindenképpen elismerést érdemel, úgyhogy külön gratulálok a magam, és az AT nevében is minden pilótának, aki részt vett ezen a kemény erőpróbán! E sikeren felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy nem is zárjuk be a Sprint Liga kapuit, hanem további lehetőséget biztosítunk az újabb erőpróbáknak. Ehhez most az út, az erdőből az urbanizációba vezet, hiszen a következő pálya amire a választásunk esett, az nem más, mint a kevésbé ismert, ám az előzőtől cseppet sem kisebb kihívást jelentő Autobahnfahrt. Reméljük hasonlóan sokan teszitek próbára magatokat itt is, ehhez szívből kívánunk sok sikert és kitartást mindenkinek! A teszttáblázat zárása: 2015. január 12. 24h00, a pályát pedig megtaláljátok a liga letöltéseiben, vagy akár ITT is..

Hajrá mindenki, hajrá Hopto!
GP2 2014 => WSR 3.5 Reloaded zsolt25
2014.11.16 10:02
HOPTO LIGA

Tisztelt Hopto Társadalom!

Mint tudjátok, az elmúlt héten lezajlott a GP2 2014 záró versenynapja, s ezzel véget ért ez a bajnokságunk is. Csüggedésre azonban semmi ok, hiszen hogy véletlenül se maradjatok játékszer nélkül, máris indítjuk a következő bajnokságunkat ebben a szakágban is. Előbb azonban nézzük hogyan is alakult a GP2 sorozat végelszámolása:

carlosrol
carlosrol
A bajnokság győztese Carlosrol, aki a szezont 165 ponttal zárta. 14 versenyből 7-et megnyert, és 3 verseny kivételével minden alkalommal a virtuális dobogóra állhatott.
zsolt25
zsolt25
A második helyen Zsolt25 végzett 152 ponttal. Egy versenyről sem maradt távol, 1 futam győzelme mellett 3 ezüst és 5 bronz serleggel is gyarapította trófeái számát.
Adam
Adam
A harmadik helyet pedig Adam szerezte meg 135 ponttal, aki összesen 6 dobogós helyezést (3 ezüst és 3 bronzérem) könyvelhetett el a szezon során.

A további eredményeket megtaláljátok a bajnokság oldalán, ITT Gratulálunk a dobogósoknak, és a bajnokságban szereplő minden pilótának!
No és akkor most végre jöjjön az a bizonyos és az a titokzatos Next Mod, íme:


Nagy meglepetés néhányotokat biztosan nem ért, hiszen sejthető volt, hogy folytatva a tendenciát, az OW szakágban is visszanyúlunk a már bizonyított modokhoz. Ez valóban így is van, és remélhetőleg sokak örömére, ezennel most újra munkára fogjuk a nagy népszerűségű és méltán kedvelt World Series by Renault 3.5 kategóriájának rFactoros, és a Hopton anno nagy sikert aratott modifikációját. A mód némi ráncfelvarráson is átesett, de ami a legszembetűnőbb újdonság, hogy ezúttal csapat bajnokság is lesz, és az autó választás után igény szerint mindenki megkaphatja a nicknevét a választott autója festésére.
Reméljük hogy az első szezonhoz hasonló jó kis bajnokságot tudunk futni újra, további Információ, versenynaptár, versenykörülmények, liga ismertető, és nevezés szokás szerint a LIGA OLDAL -on.

Végezetül pedig álljon itt egy újabb rövid kis videó kedvcsinálónak, a versenyekre pedig sok sikert, eredményes és izgalmas csatákat kívánok mind a magam, mind pedig az ADMIN TEAM nevében, hajrá HOPTO, hajrá All!!!

Hopto III. Sprint Liga Thomas50
2014.11.02 20:22
HOPTO LIGA

Az előző két széria sikerein felbuzdulva, immáron harmadik alkalommal idén is útjára indítjuk sokak kedvencét, a Sprint Ligát. Ebben a ligában értelemszerűen nincs pontozás és nincs kerék kerék elleni csata sem, csak és kizárólag a stopper óra elleni ádáz küzdelem, az viszont keményen és a javából. A pálya ez alkalommal sem más, mint a méltán híres és hírhedt Zöld Pokol, rendes becsületes nevén a Nordschleife mintegy 24km-es aszfaltcsíkja. Sokaknak ismerős lehet már a terep, az autó azonban, amivel a legjobb időt kell most összehozni, már valószínűleg kevésbé. Éppen ezért, ha furdal benneteket a kíváncsiság, és a promó videóból sem jöttök rá melyik is ez a klasszikus gépcsoda, és mire is képes, semmiképpen sem marad más választásotok, minthogy irány a: LIGA OLDAL

A hotlaps verseny egy hónapig tart, a teszttáblázat lezárása 2014. december 10.-én 24h00-kor, az eredmény hirdetés pedig másnap este lesz.


Sok sikert, irány kilinccsel előre, hajrá Hopto, hajrá All!

HOPTO NEXT MOD zsolt25
2014.11.02 17:49
Íme egy rövid kis ízelítő promo videó a rövidesen induló következő OW bajnokságunkról. Három hét múlva start, addig pedig mindent bele a GP2 még hátralévő futamain!
V8 Supercars => Porsche GT3 Thomas50
2014.10.20 09:19
HOPTO LIGA

Tisztelt Hopto Társadalom!

Mindannyian szembesülhettetek a szomorú ténnyel, miszerint az utóbbi hetekben sajnos a V8 Supercars bajnokságunk látogatottsága jelentősen negatív irányt vett. A témában kiírt szavazás eredménye az AT kezébe adta a döntés felelősségét, így a szombati napon - más egyéb a ligát érintő téma mellett - alaposan megtárgyaltuk ezt a problémát is. Ezek alapján a V8 lezárása és a következő (egyébként több, már jó ideje startra készen álló bajnokság közül) a Porsche GT3 azonnali elindítása mellett döntöttünk. A többi felmerült témát illetően, a közeljövőben külön hírben kaptok majd tájékoztatást. A V8 Supercars eredménytáblázata egyébként, a lezárást követően a következőképpen alakult: az 1. helyen Carlosrol a 2.-on Kokszi, míg a 3.-on Nagygeri végzett, további eredményekért katt IDE.
Nos és akkor néhány szó, amit a Porsche Bajnokságról elöljáróban megjegyezni érdemes: ezzel a moddal már futott a Hopto egy sikeres és nagy létszámú bajnoki szezont, ezért a mod Hopto Edition változatában fellelhető pilóta specifikus egyedi festések nem a véletlen művei. A mod továbbra is könnyen és jól vezethető - nagyjából alap setuppal és akár segítségek nélkül is. A mod tehát egyszer már bizonyított, így csak és kizárólag rajtatok múlik, hogy mi sül ebből most ki! Ízelítőnek íme egy kis flash Zsolt25 jóvoltából, a liga oldalt pedig megtaláljátok: ITT

Sok sikert, izgalmas csatákat és legfőképpen kellő létszámot kíván a versenyekre: az AT !!!Hajrá mindenki, hajrá HOPTO!
BAN Thomas50
2014.10.06 20:13
HOPTO LIGA

Tisztelt Tagság!

Főadmini kötelezettségemnek eleget téve, szomorúan tájékoztatlak benneteket a következő rendkívüli döntésemről: Difectly nincknevű tagunk a mai napon a liga soraiból sajnálatos módon, de azonnali hatállyal kizárásra került. Nevezett emberke, a szabályzatban, a valós adatokkal és az avatar képpel kapcsolatosan megfogalmazott legalapvetőbb elvárásnak többszöri figyelmeztetés ellenére sem volt hajlandó eleget tenni, sőt az Admin Team tagjait sértő módon reagálva a jó szándékú figyelmeztetésekre, az AT és a liga iránti totális tiszteletlenségről tett tanúbizonyságot. A Vezetőség egyértelmű álláspontja szerint, az ilyen mentalitás eddig sem volt, és a jövőben sem lesz tolerálható a Hopto soraiban, ezért főadmini hatáskörömben a fenti szanklció azonnali foganatosítása mellett döntöttem.

WSR idén is... Thomas50
2014.09.11 10:07
HOPTO LIGAÜdv ligatagok!

Mint nyilván mindannyian tudjátok, idén is lesz WSR a Hungaroringen.
A korábbi évekhez hasonlóan, várhatóan most is több tagunk is ott lesz a rendezvényen. Éppen ezért szeretnénk felmérni, hogy van e szükség emiatt a hétvégi HOPTO futamok időpontjainak módosítására.
Kérünk benneteket, hogy e hír kommentjeiben jelezzétek ez irányú elképzeléseiteket, tehát hogy ki az, aki jön a Ringre és melyik napon, illetve hogy szeretne-e emiatt verenynap/versenyidőpont halasztást a V8 Supercars/GP2 2014 aktuális futamait illetően.
A WSR-el kapcsolatos Információkat megtalálhatjátok a Renault honlapján, azaz
ITT is.
Az ADMIN TEAM egyébként, előreláthatólag a szombati napon, majdnem teljes létszámmal jelen lesz.
Gyertek el Ti is minél többen, hisz azért nem olyan sok alkalom adódik arra, hogy testközelből láthassuk, hallhassuk, érezhessük az igazi forma autó versenyek hangulatát, hangját, az égett gumi és a benzingőz illatát, és mindezt ráadásul teljesen ingyen!DTM 2013 => V8 SUPERCARS Thomas50
2014.08.25 09:39
HOPTO LIGAÜdv versenyzők!
Mint tudjátok, az elmúlt héten lezajlott a DTM 2013 záró versenynapja, s ezzel véget ért ez a bajnokságunk is. De csüggedésre semmi ok, hiszen a Hopto-n nem hagyjuk magukra a túra autó szerelmeseit sem, ezért máris indítjuk a következő bajnokságunkat e szakágban is. Előbb azonban nézzük hogyan is alakult a DTM sorozat végelszámolása:

1. (273 pt)
carlosrol
carlosrol
2. (242 pt)
zsolt25
zsolt25
3. (214 pt)
Adam
Adam
A további eredményeket a bajnokság oldalán találhatjátok: ITT Gratulálunk a dobogósoknak és minden induló pilótának az ADMIN TEAM nevében

No és akkor jöjjön aminek jönnie kell. Ezúttal egy kicsit nagyobb kihívás elé állítunk benneteket, de ettől függetlenül reméljük, hogy a DTM -hez hasonló látogatottságú és jó kis bajnokságot sikerül lebonyolítanunk az elkövetkezendő hetekben is. Hajrá HOPTO, és mindenki V8 Supercars-ra fel!Információk, versenynaptár, versenykörülmények, liga ismertető, és nevezés a LIGA OLDAL-on.
Sok sikert, eredményes és izgalmas versenyeket kíván minden versenyzőnek: az ADMIN TEAM!Oldal: 1 / 76 1 2 3 4 > >>
Utolsó aktív fórumtémák
Seat Leon Eurocup DomonkosSan [45]
Hoptosok, akik nem cs... mumus70 [333]
ASETTO CORSA Zotya75 [16]
WTCC Adam [783]
Technikai problémák mumus70 [1983]
WSR 3.5 RELOADED fekete0012 [82]
Kormány DomonkosSan [541]
Forma 1 Gabesz [2035]
Szerver replays fekete0012 [142]
Vágott Kör Jelzése! Gabesz [683]
lol dolgok Norbi-G [3114]
Ötletek köv. modokra UltraBoY200 [118]
A Setup készítés alap... mumus70 [109]
Setup Adam [2]
Akadémia fórum UltraBoY200 [1173]
Dühöngő szoba Gabesz [1176]
III.Sprint Liga fekete0012 [20]
Porsche GT3 TurcsiZolta [136]
BÜNTETŐPONTOK* Gabesz [0]
GP2 2014 Gabesz [102]
V8 Supercars fekete0012 [96]
Boldog születés napot... mumus70 [18]
epito otletek vetvetvet [756]
Videokártya fekete0012 [3]
Indycar és egyéb autó... grande [89]
DTM 2013 Daniel Vank [183]
-Hardware börze- ipojan [216]
GOLDEN 2014 sirhanistva [281]
Magyar Nagydíj Hungar... zsolt25 [5]
HOPTO Connector Petidani033 [62]

Legutóbbi hozzászólások

Legutóbbi nyilatkozatok

Liga hírek
SEAT Leon Eurocup 2014 híre
Seat fekete0012
2015.01.22 15:30
FIGYELEM A SEAT LEON EUROCUP MÓDBAN VAN RAJTAUTOMATIKA KALIBRÁLJÁTOK RÁ EGY GOMBRA ÉS A RAJT JÓL FOG SIKERÜLNI.
Hopto WSR 3.5 RELOADED híre
WSR 3.5 skin patch zsolt25
2014.12.06 16:03
A saját illetve az ellenfél autójának grafikai beállítását magasra (high) kell állítani. Csak így mutatja rendesen az autót.
HOPTO Porsche GT3 Bajnokság híre
Porsche GT3 Curitiba Gabesz
2014.11.22 16:02
IDŐMÉRŐ (vágott kör)
Fekete0012(CT 4:21) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
Pkacsa(CT 5:13) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
Kdani2000(CT 11:39) 1 BP és következő futamon rajtrács vége

FUTAM BÜNTETÉSEK
Nincs szankció

A döntések ellen fellebbezésnek helye nincs!
HOPTO Porsche GT3 Bajnokság híre
Porsche GT3 Brno zsolt25
2014.11.13 19:14
IDŐMÉRŐ (vágott kör)
Kdani2000(CT 12:20) 1 BP és következő futamon rajtrács vége


A döntések ellen fellebbezésnek helye nincs!
HOPTO Porsche GT3 Bajnokság híre
Porsche GT3 Interlagos zsolt25
2014.11.13 18:51
IDŐMÉRŐ (vágott kör)
Zotya75(CT 2:29) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
Attila Molnár(CT 14:39) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
Gortvajozsef(CT 9:40) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
Krisz(CT 7:56) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
Zoli01(CT 9:36,10:16) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
Sirhanistván(CT 12:43) 1 BP és következő futamon rajtrács vége
Adam(CT 12:22) 1 BP és következő futamon rajtrács vége

A döntések ellen fellebbezésnek helye nincs!
Oldal: 1 / 53 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>

Olvasói hírek
Herle Tamás - Az utolsó 26 óra (Kesjár Csaba emlékére) Bandi
2012.05.21 21:35
Ma találtam egy könyvet a fészerben, utána pedig rögtön rákerestem az interneten, hogy van-e fent valami verzió (mert gondoltam érdekel benneteket), mert ha nincs akkor beszkenneltem volna...

Könyv szerzője: Harle Tamás
Könyv címe: Az utolsó 26 óra
http://speedy.sh/epFBT/Konyv-Kesjar-Csaba.rar
Robikasztár vs Norbi-G Norbi-G
2011.07.28 16:43
Sziasztok, gondoltam készítek egy videót, amelyben Robikasztárral való csatáimról láthattok egy összeállítást. :)
Hoptosok, akik nem csak rFactoroznak napster
2011.07.21 02:11
Heti 2-3 verseny nektek elég kikapcsolódás a szünet alatt?

Szerintem sokan játszotok az rFactoron kívül FPS/RTS/MMO vagy egyéb szörnyűségekkel is és ha már egy közösséghez tartozunk, ideje kipróbálni, milyen együtt a nyúlon túl.

A közös játékhoz szerintem elengedhetetlen kellék a TeamSpeak, csak hogy ne a chaten pattogjon az ujjunk, meg persze adott helyzetben sokkal hatékonyabb a csapatmunka.
Ezt a Vezetőség (Pikador és VATANEN) biztosítják is nekünk, már csak játékot és szervert kell találni, utóbbihoz nagy segítség az Xfire , ahol könnyen meg is találjuk egymást, ha csatlakoztok a hopto.hu közösséghez, amelyet az alábbi linken tehettek meg.

Most pedig jöjjön néhány játék amivel sikerült már nem kevés órát eltöltenem, a teljesség igénye nélkül,
Call of Duty 2,4; TrackMania; Fifa11; America\'s Army(3); Stronghold Crusader; SWAT4; Crysis Wars; rFactor

Ötleteket írjatok nyugodtan, kérdezni lehet, de úgysem tudok válaszolni, mert mikor hozzászólsz én még álmodom.
Az igazság! Finger
2011.06.23 15:56
Tisztelt Hopto társadalom!

A következő dolgokat azért írom le, mert nem ép tiszta körülmények között folytak a dolgaim az elmúlt pár héten.
Nem rég találkozhattatok egy Deathpjincess nevű taggal aki történetesen az én húgom és az első T1-es szereplésén úgy tűnt nagyon jól megy.
Az igazság az, hogy egyedül nem lenne képes olyan köröket menni mint amiket láttatok. Ez azért volt mert egész tesztelési ideje alatt, illetve egész verseny alatt ott ültem mellette és segítettem neki! Nem keveset, ezért lehetett 4. mind2 futamon.
Azóta, hogy megmondtam neki, hogy ez nem fog így működni, hogy belenyúlok a vezetésébe már nem tesztel olyan sokat, és amit tesztelt azt is láthattátok, hogy tényleg nem valami gyors és el is ment a kedve az egésztől.
Ezúton szeretnék elnézést kérni MINDEN pilótától akikkel versenyzői kapcsolatba került és esetleg hátrébb végzett a versenyeken mint kellett volna, remélem az eredmény törölve lesz mert így fair.
Amit csináltam az gusztustalan és meg is érdemelném, hogy kirúgjanak, bár nagyon nem szívesen válnék el a csapattól.
Igazából bevallva, konkrétan majdnem hogy én vezettem az autót. Ezt a BT ki is szúrta, és szóltak.
És az ok is ez, hogy én ezt most ide kiírtam.

Köszönöm, és még egyszer bocsánat mindenkitől!!
Finger
Támad a RAGADOZÓ !!!! rambustibi
2011.04.15 22:44
Sziasztok!
A Porsche bajnokság második felében, mivel szépen hoztam az eredményeket, így sikerült új szponzort és autót találni a következő versenyszezonra. Nagyon örülök, mert már-már példaképnek számító Hans Dahlback lesz a fő támogató, ez azért is különleges, mert csak Audi, VW, Porsche (innen az ismeretség) tuninggal foglalkozik. (Megjegyzem: brutálisan jól)
Dahlback Racing színeiben indulok egy Ferrari márka kupán. (a festést rám bízták)

Nagyon sok koncepció volt a fejemben, milyen legyen a Ferrari festése. Sokat változott a munka előrehaladtával mindez. Egy barátom jelentős segítsége nélkül nem készült volna el. Én a szellemi atyja voltam, Ő pedig a kivitelezője. Sajnos sürgetett az idő minket, és nem készültünk el teljesen, de a támogatónak így is tetszett (nekem is) így már nem lesz változtatva az autón.
Nos, íme az eredmény, amit videó formájában láthattok:
YouTube video

Izgalmas szezon lesz az biztos.
Oldal: 1 / 6 1 2 3 4 > >>


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

sirhanistvan
2015.03.03 22:59
Boldogot CiBa
viktor7718
2015.03.03 18:20
Lehet, nem megy a szerver?
CiBa
2015.03.03 18:12
Köszi szépen mindenkinek! smiley
sirhanpeter
2015.03.03 17:21
Boldog szülinapot CiBa!
mumus70
2015.03.03 08:52
Boldogot kedves Főnökbácsi! smiley
viktor7718
2015.03.03 08:06
HBD CiBa smiley
Gabesz
2015.03.03 06:16
Boldogat Főnök !! smiley
Thomas50
2015.03.03 06:14
Boldogat CiBa bátyja! smiley
Gabesz
2015.03.01 20:02
Balázs Pali a király !! smiley smiley
Plett
2015.03.01 18:48
volt ilyen? :o smiley smiley
mumus70
2015.03.01 18:48
Pedig már párszor megjárta Péter a képernyő képeit, nem tanul belőle hogy ízekre van szedve az asztala.... smiley Múltkor is Balázs Pali volt nyitva a youtubján smiley
Gabesz
2015.03.01 17:59
ja mer NAV kopogtat és késsel mennek ám !! XD
mumus70
2015.03.01 17:46
És a torrentezés sem ajánlott! Töröld a gépedről, és vedd az eredetit! smiley
Plett
2015.03.01 17:33
indítványoznám... smiley
Gabesz
2015.03.01 17:12
vagy írogass névtelen email-eket az eldobhatóval smiley smiley
Archívum
Fight Spam