Elküldve: 2012.12.16 12:03
balazsinho90 írta:
hát csak hallomásból tudom Mumus gépének adatait, nem tudom mennyire tolerálná a win7-et
ma délután 3kor aki ráér, jöjjön fel szeróra, terheljük meg egy kicsit, futunk egy idõmérõt, átrakjuk futamra, nem kell végig futni, csak nézzük meg sok fagyás van-e még
Semennyire! Meg a jó öreg bevált XP-t sem áll szándékomban ratyira cserélni!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: mumus70 - 2012.12.16 12:04
Sztem jó lenne is ha jöhetnének hogy bistosan 16-18 felett legyünk
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
balazsinho90 írta:
nekem valami itt nem tetszik, másnak nem volt gondja a hátsószárny nyitással?
Az elsõ nyitási ponton Csongornak sem mûködött...
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
szerintem k...a gyorsan fejezd be mumus, nem neked van benne több napi munkád, hogy utána gyere " az én megmondtam" dumával, ritkán húzom fel magam ennyire, de kezded kiverni nálam a biztosítékot, akár mennyire jóban vagyunk
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]