igen sikerült formula BMV bajnoksághoz csatlakoznom,csak a kép az amivel továbbra is hadilábon állok mert nem teszi ki továbbra sem
az nem jelenthet megoldást hogy valamilyen illetékesnek elküldöm és õ megcsinálná?
tudom sok lesz már a gyereknapból meg a kérdéseimbõl,de valaki aki illetékes nem nézne meg pár kört hogy megyek? valamilyen forma-1es ligában szeretnék indulni
igaz hogy tegnap mentem elõször rfactoral,de hát valakinek az életébõl ez a 10perc talán nem olyan vészes
ha nem az sem gond csak 1 szimpla kérdés
Nem tudom tudod e, de itt több versenyt meg kell futnod, ahhoz, hogy szint lépkedj és végül elérj a Forma 1be. Nem illetékes senki sem megnézni és betenni téged az F1be. Elõször is meg kellene szerezned a Szuperliszenszet, ehhez viszont minimum 5 versenyt kell teljesítened szabálytalanság nélkül. Szóval javaslom, hogy a Formula BMW ligában szerezz verseny rutint és utána elõbb utóbb az F1ben találod majd magad.
Hi!
Elöször is köszönöm mindenkinek aki felköszöntött!
amiért irok az az h elmondjam egy idöre nem versenyzek.ennek csak annyi az oka h ebben az évben másra kell koncentrálnom és nem lesz idöm sajnos versenyezni!kár érte mert elég jol ment mostanság ezzel a kevés tesztelésekkel is!az oldalra napi szinten ellátogatok majd h tudjam mi merre!
a Hopto üzelemletöinek pedig csak annyit h igy tovább minimum ilyen szinvonalas munkát még nagyon nagyon sokáig!
Jo versenyzést mindenkinek!
üdv: atiy88
Szerkesztette: atiy88 - 2011.01.04 16:56
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit! Teljesen új vagyok. Imádom az autóversenyzést. Rég óta játszom autós programokkal. 3 hete Rfactorozom. Több, mint fél éve egyszer már próbáltam valós szimulátorban a programot, ekkor jöttem rá, hogy csirke vagyok Természetesen nem vagyok kezdõ, de még gyakorlom. Csak is zárt kasznis autóval versenyzem. Túraautókkal tesztelek, pontosabban 98%-ban Porsche 996 RSR és 997.
A pályákat kell tanulnom, mert rengeteg van belõle.
Mindenkinek kellemes és eredményes versenyeket!!
Köszönöm, hogy elolvastad.
Akkor a http://www.hopto.hu/bf.php bajnokságok menetében a jobb oldal lesz az érdekes. T1, T2, T3. Elsõként a T1 Super Clioba tudsz menni, onnan tudsz majd felfele lépkedni. A Clio minden kedden este van, pl most is futam van. A Bajnokság oldalán az ismertetõ fülön (elsõ oldal) van a csatlakozás gomb. Azzal tudsz nevezni a bajnokságba. A letöltés fülön pedig megtalálod a super clio modot és a pályákat. Az után mehetsz is a szerverre tesztelni és a jövõ héten már indulhatsz is, ha bele férsz a szintidõbe
amit linkeltél vidit.... Az nagyon nagy. én is kiprobálnék egy ilyet..... Ha nekem dobnának egy ilyet akk elfogadnám... De a szobámba nincs ekkora hely.... ámm mennyi egy ilyen cuccos?
rambustibi írta:
Azt nem lehet, hogy Porsche-el teszteljek? Szeretném kihagyni az FWD kis ccm-es autót
Szóval csak hogy értsd, ahhoz, hogy oda bekerülj, valamit le kell tenni az asztalra, javaslom, hogy indulj el a Clioba, ha ott tudsz villantani valami nagyot (pl. sorozatos dobogós helyezés), fairül versenyzel, látjuk, hogy tisztában vagy a szabályokkal, akkor kb 3-4 hét alatt be lehet kerülni a porschebe is akár. De csak úgy egybõl oda nem lehet menni. Mint ahogy más is az elején kezdi a dolgot, neked is ott kell.
A Super Clio kupán mostmár "Liszensz 2."-es versenyzõk nem indulhatnak. Akkor hol fogom letölteni a büntetésem? Azon a futamon, amelyiken következõleg indulni fogok, bármilyen kategóriában is lesz az? Egyébként nem valószínû, hogy áprilisig túl sok futamon indulni fogok, mert készülnöm kell az érettségire. Valószínûleg egy Hopto-versenyen se indulok el áprilisig. De talán jobb is, így legalább egy darabig nem okozok keserûséget másoknak a veszélyes vezetésemmel, és az ebbõl származó ütközésekkel.
Szerkesztette: Takato - 2011.01.05 20:25
Igazad van Takato, beraktam a k2-es szintû liszenszet a t1be és az ow1be. Ott lehet indulni k2es szintû liszensszel. A büntetésed csak a clio bajnokságra vonatkozik, csak ott töltöd le.
Hugomal regisztráltunk ma és a profiloldalunkon a képet nem tudjuk beállítani,nem tudom mi a gond,aki tudja mi az kérem segítsen
elõre is köszönöm stella
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]