Elküldve: 2013.01.11 11:07
Akkor meg módosítani kell a szabályt, hogy ha green, akkor lehet nyomni mint süket a csengõt? Azért szabály, hogy betartsuk, és aki vét ellene, azt büntessék meg! Ez esetben azt aki bealszik! Az F1-ben is ugye van SC alatt a 10 autós szabály, és Wettelt már meg is fenyítették ezért.
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Elküldve: 2013.01.11 12:00
mumus70 írta:
Akkor meg módosítani kell a szabályt, hogy ha green, akkor lehet nyomni mint süket a csengõt? Azért szabály, hogy betartsuk, és aki vét ellene, azt büntessék meg! Ez esetben azt aki bealszik! Az F1-ben is ugye van SC alatt a 10 autós szabály, és Wettelt már meg is fenyítették ezért.
Hát szerintem úgy jobb lenne.... Elõl semmi gond nincs a szabállyal de hátrébb, pl monzán kapsz egy GO-t a parabolica vége felé akkor aztán semmi nem múlik a reflexeken, hogy hogy kapod el a rajtot ha még pár száz métert az elõtted lévõ mögött kell menned ugyanolyan sebességgel.... De persze ez pályafüggõ is meg hogy mikor jön a GO, mennyire marad egybe a mezõny stb... Pl. szerintem itt Valenciába mindenképp kívülrõl kéne nézni annak aki írja a GO-t, hogy a mezõny vége még ne a kanyarba legyen.
Elküldve: 2013.01.11 12:17
A realban is szinte egy tömbben közelítenek rá a rajtra, egymástól 1-2 méterre haladnak, és ami a lényeg, egyenletes sebességgel!!! Na ezt kéne betanulni mindenkinek! Akár limiterrel! Én javasolnék hétvégén egy monstre gyakorlást, 15-20 próbarajt, egymás után!
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF!
Elküldve: 2013.01.11 12:21
mumus70 írta:
A realban is szinte egy tömbben közelítenek rá a rajtra, egymástól 1-2 méterre haladnak, és ami a lényeg, egyenletes sebességgel!!! Na ezt kéne betanulni mindenkinek! Akár limiterrel! Én javasolnék hétvégén egy monstre gyakorlást, 15-20 próbarajt, egymás után!
Persze ezzel egyet értek, nem is ezt mondom... Egyébként itt 100 a limiter.
Persze hogy 100 a limiter, mert ide már annyira lett megmódosítva. Egyébként pedig: tök mindegy mikor jön a go jelzés, a célvonalig senki nem elõzheti meg az elõtte haladót, a szabály egyértelmû....
Emlékezzetek a Monacoi sc-s F1-es esetre Shumi vs Alonso...zöld volt, a szezon (egyik) legszebb elõzése volt, Shumi mégis bünti. MIért?: az sc vonal elõtt elõzött. (az sc vonalat a mi esetünkben a rajt vonal jelenti)
Ami viszont igaz, hogy sokkal jobban össze kell ezentúl szedni a mezõnyt, tehát az sc-nek jobban kell lesni a hudot, ha kell egész lelassítani ha nagyon szétszóródott a brigád a felvez alatt. És ahogy Mummy írta, szinte egy tömbben kell ráfordulni az egyenesre, akkor tuti a buli. De szerintem ezt már Dávid is vágja, és rá fog figyelni legközelebb, hogy lassabban vezesse fel a mezõnyt a felvez körben.
Végül pedig: pont ez a gördülõrajt szépsége, hogy sokkal nagyobb önuralmat igényel mint egy sima állórajt...ez pedig itt, a Hopto zártkasznis csúcs ligája, tehát joggal elvárható, hogy ne jelentsen már gondot a túra autós elitnek ezt megoldani...
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.01.11 16:33
Szerintem meg Roli volt a ludas, mert végig úgy gyakoroltuk, hogy a parabolica elõtt az SC elõre megy, az elsõ helyezett meg elkezd a helyére állni, ehelyett a parabolicába még full gázzal kellett beesnem a 3. sorban, hogy utolérjem õket, tehát összességében nem Dávid hibája szerintem
De akkor legyen az, hogy az utolsó pillanatban megy el csak az SC, de gyakoroljuk is be rendesen
Igen Bala, de ha a hátsó egyenesben lelassít az sc, hogy összeálljunk mint a túrós tészta, és úgy fordulunk rá az utolsó kanyarra, akkor utána már nem gond ha a go-ra (bármikor is hangzik el) padlózni kezd az elsõ meg mindenki...csak elmenni nem lehet a másik mellett a vonalig, ennyire kell csupán akkor már figyelni...
Na de majd gyakoroljuk...
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.01.11 16:52
Elküldve: 2013.01.11 17:05
Szerintem itt remekül látszik a lényeg, szinte alakváltoztatás nélkül még a vonal után is együtt a mezõny..... szemet gyönyörködtetõ! Mondjuk nem épelméjû dolog úgy 300-nál 10 cm-es követési távolságban repeszteni egymástól......
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: mumus70 - 2013.01.11 17:08
balazsinho90 írta:
Szerintem meg Roli volt a ludas, mert végig úgy gyakoroltuk, hogy a parabolica elõtt az SC elõre megy, az elsõ helyezett meg elkezd a helyére állni, ehelyett a parabolicába még full gázzal kellett beesnem a 3. sorban, hogy utolérjem õket, tehát összességében nem Dávid hibája szerintem
De akkor legyen az, hogy az utolsó pillanatban megy el csak az SC, de gyakoroljuk is be rendesen
Én voltam a ludas, mert az utolsó szektorban megfeledkeztem róla hogy egy sc-t követek, nem egy felvezetõ kör tempót diktáló autót, David volt a ludas mert ezt nem egyértelmûsítette mezõnybevárással, és Te is ludas voltál, hogy ezt nem gyakoroltattad be velünk rendesen "Összességében" többen bennevoltunk , de bûnbak keresés helyett miért nem koncentrálunk a következõ versenyre?
Igen Mumus, mintha csak a mi OW1-eseinket látnám.... Egyébként igen, így kell ezt... Na és utána is, milyen szépen összeálltak a szélárnyékozó párok egymás popsijában....(ahogy Gazsó mondaná)...
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.01.11 17:39
Nyil írta:
"de bûnbak keresés helyett miért nem koncentrálunk a következõ versenyre?"
'akko mennyé' fel a szerverre aztán mutasd meg a tényleges idõdet!
Az a tényleges idõm, ami fent van, nem fekszik nekem bmw-vel ez a pálya, vasárnapig wsr-re gyakorlok, hétfõn megmutatom a tényleges idõmet (gyanítom max kb. a 5-8. teszthelyre tudok elõrejönni és onnan kell alkotni valamit
Elküldve: 2013.01.11 19:18
Itt viszont meg azt látni, hogy zöldnél azonnal mindenki nyomja mint süket a csengõt! Hátul is! Kb 4 elõzést kockáztam ki az elsõ 10-ben a vonal elõttig! Szóval már magam sem tudom..... de a ráközelítés az szép alakzatba van.
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF!
Ez WTCC, amit te linkeltél pedig Nascar. Akkor most mi a helyes út?
A BMW driverek lassan elkezdhetnének sírni, hogy az elsõkerekes verdák sokkal jobbak és ez a mod nagyon el van túlozva
" Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye" /By Madhat/
Szerkesztette: Hamann - 2013.01.11 20:44
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]