balazsinho90 írta:
Nyilatkozzanak a dobogósok! Meg aki szeretne persze
Miután tegnap futamon már probléma mentesnek tûntek a dolgok, ezért lehet, hogy maradunk a wcp-s pályánál, mindjárt letesztelem a következõt, de nekem tetszett az ausztrál, fps és vonalvezetés szempontjából is
Hát mint mondtam, engem ledobott mikor átrakta a szeró versenyre az etapot, de az asztalon semmi féle üzenet nem várt..
balazsinho90 írta:
Nyilatkozzanak a dobogósok! Meg aki szeretne persze
Miután tegnap futamon már probléma mentesnek tûntek a dolgok, ezért lehet, hogy maradunk a wcp-s pályánál, mindjárt letesztelem a következõt, de nekem tetszett az ausztrál, fps és vonalvezetés szempontjából is
Hát mint mondtam, engem ledobott mikor átrakta a szeró versenyre az etapot, de az asztalon semmi féle üzenet nem várt..
Tavaly a Maláj nagydíjon közepes és kemény gumik voltak, viszont a modban ilyen lehetõség nincs. Egyébként csak olyannal tudsz felmenni ami engedélyezett. . jelen esetben a sárga (soft-medium).
Jó voltál Bala, grat!
Azért nekem is volt egy-két olyan mozzanatom amire büszke vagyok.
Íme közülük kettõ, egy szép (majdnem tripla) elõzés, majd közvetlenül utána egy mentés, kívülrõl is, meg cockpitból is felvéve.
Azért az Öregnek is helyén vannak még a reflexei néhanapján, még így a 47 felé közelítve is.. http://youtu.be/6Rrv0BqisU8
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.01.13 09:19
Thomas50 írta:
Jó voltál Bala, grat!
Azért nekem is volt egy-két olyan mozzanatom amire büszke vagyok.
Íme közülük kettõ, egy szép (majdnem tripla) elõzés, majd közvetlenül utána egy mentés, kívülrõl is, meg cockpitból is felvéve.
Azért az Öregnek is helyén vannak még a reflexei néhanapján, még így a 47 felé közelítve is.. http://youtu.be/6Rrv0BqisU8
és az én videómban 1:07-nél mit csináltál? úgy megijedtem futamon, amikor keresztbe vágtad magad elõttem, hogy majdnem mentem utánad
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]