Edit: A crashjeimet illetoen - atraktam masik rfre a modot es ott offline nem crashel sok autoval sem. Kiv vok a szeron hogy viselkedik
Szerkesztette: TDDavid - 2013.01.26 00:19
"A ligában használatos modról:
A ligában az F1 RFT 2012 moddal fogunk versenyezni, mely lehetõvé teszi a korhû versenyzést, hisz tartalmazza a DRS és KERS rendszert egyaránt."
Találtam egy kis hibát a Golden kezdõlapon
Még 1 hiba.: Nincsenek fent a patchek a szerveren, legalábbis Fizika eltéréssel kidobott a szerver!
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Szerkesztette: schumi001 - 2013.02.22 09:30
van-e igény fizikai módosításra?
átböngésztem a tbc filet, és pl. a hirtelen megindulások kiküszöbölhetõek, mert véleményem szerint nem megfelelõen van kalibrálva az oldalirányú tapadása a gumiknak, ezzel stabilabbá tehetõ az autó, és nem lenne valószínûleg annyi megforgás
balazsinho90 írta:
van-e igény fizikai módosításra?
átböngésztem a tbc filet, és pl. a hirtelen megindulások kiküszöbölhetõek, mert véleményem szerint nem megfelelõen van kalibrálva az oldalirányú tapadása a gumiknak, ezzel stabilabbá tehetõ az autó, és nem lenne valószínûleg annyi megforgás
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]