Tusy, Norbi!
A verseny végén nem tudtam még, mi történt a mezõny elején, meg hogy mi lett Norbival, azért mondtam ts-en, hogy bassz tán megint nem tudtatok megmérkõzni.... Viszont megnéztem a közvit, és hát a pofám leszakadt!!! Hatalmas grat nektek, gyönyörû csata volt ott köztetek, oda-vissza, le a kalappal, így kell ezt csinálni! Sajnálom Norbi kiesését, mert az a jó pár körös meccs mindent megért mindkét fél részérõl! Grat! És természetesen grat a mezõny minden tagjának is, köztük pl Gabesznak is! Ha beáll Tusy mögé és nem veszi vissza a körét, nem lett volna lehetõsége az utolsó kör utolsó szektorában lecsapni a hibámra. Úgyhogy jó döntés volt! A befutónál nem is értettem minek ez a nagy öröm, de aztán utólag tiszta lett a kép, szóval grat!
Mumus! Neked is grat a közviért, ez most már egész színvonalas volt, kezdesz belejönni! A megfigyelések helyénvalóak, a szituációk jól felismertek, a pozíciók alakulását jól nyomon követted, és kivételesen az összekötõ szövegek is gördülékenyek voltak és nem tartalmaztak a kelleténél több fölös marhaságot... Egy dolgon kéne még igazítanod, éspedig hogy kicsit több életet vigyél a mondókába, tehát ne legyen egy szinten mondott monoton, hanem legyen benne hangulat fokozás, esetleg a fontosabb infók hangsúlyozottabb kiemelése, stb stb, biztosan érted mire gondolok.(Konyha nyelven: pl mondjuk meglátsz egy jó nõt, feláll a brék, rád jön az ellenállhatatlan kangörcs...na ez csontra jöjjön át a mikrofonon keresztül is, ha beszélned kell róla. .) De egyébként jó volt tetszett!
Elküldve: 2013.03.14 10:25
Köszönöm az építõ jellegû kritikát, dolgozom rajta, még ráteszek egy lapáttal! A közvi nagyrészt Atyó érdeme, azonnal jól reagált mindenre szinte megbeszélés nélkül, nagyon profi volt! Admi néha el szokott bambulni.....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.03.14 10:46
100%-ig egyetértek veletek !!!
A csata az élen egészen kemény és profi volt, akárcsak a közvetítés színvonala, ahogy a másik topicban le is van írva : eszméletlen jó a minõség
Amilyen "hiányosságokat" pedig tegnap építõ jelleggel megfogalmaztam, nyoma sem volt semmi hasonlónak, Mumus végig jól tolta a sódert a szokásos lebilincselõ stílusban, egy pillanatra sem lankadt a figyelme, és Atyo kollégát is dícséret illeti, hiszen egészen profi módon tolta a kamera-váltásokat és Mumussal végig tökéletes összhangban dolgozott
RESPECT !!!
Ami pedig azt a Tusy-féle visszaelõzést illeti, nos kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a visszhangja, de azt hiszem az egyetlen jó megoldás ez volt : tisztán megelõzni és minél gyorsabban elsöpörni az útból, hogy még véletlenül se tartsam föl, miközben vívom a saját "harcom"
És hát csak megérte a dolog...
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerkesztette: Gabesz - 2013.03.14 10:47
Grat, jó közvetítés volt
Úgy néz ki norbinak tényleg valami fékproblémái voltak. Végül is így visszanézve, nem sok különbséggel, de talán kicsit jobb volt a 2 kiállásos taktika.
Gabesz, ahhoz a kör visszavevéshez hozzátartozik az is, hogy az egyenesben elvettem kissé a gázt, hogy elmenjél, nem akartam védekezni
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.03.14 16:44
Köszi
Óvatosan is mentem mögötted 2-3 körön át, igaz, alapesetben sokkal gyorsabb vagy, de én friss lágy gumin mentem már, és úgy gondoltam nem fogod már kockáztatni a gyõzelmed egy ilyen kis apróság miatt
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Kiadó TDDavid helye a Mclarenben. Egy ideig biztosen nem fog goldenben indulni. Remélem lesz egy új csapattársam
Szerkesztette: Tusy - 2013.03.16 20:46
Gabesz írta:
Carlos biztos szívesen átülne, a Ferrari már úgysem kell neki.....
Viszont Gabesz szereti a Lotus-t, ezért meg se fordult a fejében átülni, évi 48 millió dollárért a Ferrariba, hanem marad a 15 millió dolláros Lotusnál
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]