Elküldve: 2013.01.27 17:02
Nincs, akkor most indulnék Akkor még nézegettem ezek használt gépek voltak amiket kérdeztem itt (beszámították volna az enyémet is de érdekesen az enyém fele annyira nem tartotta az árát mint amiket õk árultak ), szóval inkább még gyûjtök és veszek majd újat.. De asztali PC-n is gondolkodok csak ahhoz még kéne egy jo monitor is szóval nem jönnék ki kevesebbõl
na asszem nem erölködök én ezzel, itt sokszorosan igaz, hogy nem a hotlaps fog számyítani... Bárki eldobhatja.. Jó nekem ez a 42-es idõ, csak nem szorulok ki a szintidõbõl
jaja, az meg a másik. Ha valaki elötted eldobja, akkor kicsi a rakást fogunk játszani Mondjuk ebbõl a szempontból, jó ha elsõ vagy
Szerkesztette: Adam - 2013.01.29 17:16
Szerintem az adminoknak is meg a versenyzõknek is meg lett volna könnyítve a dolga hogyha kivételesen faltól-falig ment volna a verseny mint tavaly. =)
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.01.29 19:05
Zsolt Gaspar írta:
Szerintem az adminoknak is meg a versenyzõknek is meg lett volna könnyítve a dolga hogyha kivételesen faltól-falig ment volna a verseny mint tavaly. =)
Egyetértek.
A pálya úgyis keményen bünteti a hibákat.
Vágni pedig nem nagyon lehet.
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
lehet vágni
Két sikánnál vonalon kivül mentem, és mentem 40-es idõt... most meg láthatjátok a tiszta idõmet Nemtom hogy jöt össze a 40 pedig nem voltak annyira sujos vágások...
Az utolsó sikánba pl ha vágsz, akkor sokkal gyorsabban mész átt rajta...
Adam írta:
lehet vágni
Két sikánnál vonalon kivül mentem, és mentem 40-es idõt... most meg láthatjátok a tiszta idõmet Nemtom hogy jöt össze a 40 pedig nem voltak annyira sujos vágások...
Az utolsó sikánba pl ha vágsz, akkor sokkal gyorsabban mész átt rajta...
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.01.29 20:24
Szerintem egy helyen lehet érdemben vágásról beszélni, az elsõ szektor végén a hosszú egyenes utáni sikánban.
Ott speciel a gumik annyival vannak kijjebb, hogy ideális esetben 30-40 centivel is a vonalon belül (de 2 centire a gumitól) lehet menni
A hátsó sikánoknál szinte semmit nem lehet, de azért is lenne jó falig menni, mert pl. ezeken elég gyorsan át lehet tolni és ha pillanatra megcsúszik az amber (elég gyakran...) akkor pár centire vonalon kívül, de a fal mellett megyünk el.
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerkesztette: Gabesz - 2013.01.29 20:25
Gabesz:
1., Nem esélyem nincs, hanem netem...(már egy hete...)! Anélkül pedig elég bajos online bármit is csinálni, pláne meg versenyezni...
2., Már megint kommendálsz, meg egyetértesz - a szabályok ellen basszus...Jusson eszed(tek)be, hogy a szigorítást kiváltó ok, pont egy ilyen "mehetünk a falig vagy sem" vita váltotta ki Adeleide-ben! Akkor nem felelt meg az eseti admini könnyítés, hát Ti akartátok, most se kelljen!!!
Tehát a szabály következetesen és konzekvensen és továbbra is: a pálya a vonalig tart!!!
Mumus:
+1
SFAkos:
Miért kéne a testi épségemet félteni, illetve bármit is feladnom?
Mint említettem volt, van némi átmeneti "probléma" az ISP-mel, így az online tevékenységem pillanatnyilag és meglehetõsen korlátozott...
Ennek ellenére, a BT hír elméletileg néhány órán belül publikálva lesz...
Holnapra ha sikerül egy áthidaló megoldást ismét igénybe vennem, van rá esély hogy jelen tudok lenni a WTCC-n, ha nem, akkor Bala a Vezénylõ Fõnök, szal kössétek fel a gatyát és oda figyeljetek a szavára...
Ha meg mégsem tudok jönni, akkor sok sikert, és hajrá all!
UFF
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.01.29 21:16
Elküldve: 2013.01.29 21:41
Thomas50 írta:
Miért kéne a testi épségemet félteni, illetve bármit is feladnom?
Mint említettem volt, van némi átmeneti "probléma" az ISP-mel, így az online tevékenységem pillanatnyilag és meglehetõsen korlátozott...
Holnapra ha sikerül egy áthidaló megoldást ismét igénybe vennem, van rá esély hogy jelen tudok lenni a WTCC-n, ha nem, akkor Bala a Vezénylõ Fõnök, szal kössétek fel a gatyát és oda figyeljetek a szavára...
Ha meg mégsem tudok jönni, akkor sok sikert, és hajrá all!
UFF
Magyarul is el lehet mondani kertelés nélkül: Bekakiztál a Ladától!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]