Na szóval...erre adjon valaki ép eszû magyarázatot, mert én már teljesen tanácstalan vagyok....
Gép konfig (uaz már 4 éve): AMD 2x2,9 2GB DDR2 GF9600GT, OS újrarakva, Net 10/2, és a pingem is rendben volt.
Golden Kanada, rajt és elsõ kör vissza fordító (szerver replay):
És ez, amit mindebbõl én élõben láttam:
Úgy hogy ezer bocs Bala és mnki, akinek a lag miatt gondot okoztam....!
A fék elfogyással kapcsolatban pedig megtárgyaljuk az AT-vel a szabályzat konkrét lepontosítását, mert (betû szerinti értelmezésben) nem kielégítõen egyértelmû, viszont én mint "rutinos öreg róka", aki (kényszerûségbõl) a valóságban is megtapasztalta már jó párszor a fék nélküli közlekedést, én sem tudtam veszély helyzet elõidézése nélkül abszolválni a 10 kört.... Egyértelmûen, ezt mindenképpen pontosan és világosan be kell tiltani! Akinek pedig a 0 fék miatt okoztam gondot (leginkább Juanra és Balára gondolok), azoknak is ezer sry!
Thomas, amíg te autód és a környezet nem laggol, akkor az nem gép probléma hanem net. Esetleg hálózati kártya. De ez nekem teljesen net problémának tûnik.
Tusy írta:
Thomas, amíg te autód és a környezet nem laggol, akkor az nem gép probléma hanem net. Esetleg hálózati kártya. De ez nekem teljesen net problémának tûnik.
Oké, tételezzük fel hogy Net. De akkor mi a magyarázat arra, hogy Endu futamok(az ismert, nem kis létszámmal+jó pár külföldi résztvevõvel) - nincs gond, WTCC, NasCar - nincs gond...Golden és az utolsó pár WSR futamon - van gond. Tehát nem constans a jelenség....(ezért pl a hardver hibát - hálókari - ki is lõném). Ha pedig (Net) szolgáltató oldali gond volna, pl a csomagvesztés esete (mert a le/feltöltésem az stabilan jó, plusz a pingem is), az is viszonylag állandóan jelen kéne legyen...vagy nem jól gondolom? És a több mint 250 (ilyen jellegû) problémától mentes futam után, baromira nem értem a hiba logikáját....fõleg, hogy random a jelenség...
Edit:
Mondjuk annyi törvény szerûséget mindenképpen véltem felfedezni, hogy az elsõ 2-3-4-5 kör után mindig helyre jön, és abba marad a lag....
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.04.05 19:14
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.04.05 21:32
Thomas itt van mindez az én szemszögembõl. (valami csak látszik..)
Egyébként visszanézve a futamot nálam az elsõ 1-2 körben voltak laggok, de érdekes módon fõleg az élmezõnyben
AZ én netem elég gyors és stabil, szóval elvileg nem lehet vele gond, úgyhogy nemtom mi lehetett ez és hol/kinél, mindenesetre én a rajtnál és utána a mezõny hátsó részében voltam, és ott nem volt gondom, egyedül az elsõ kanyarban "ugrottál" egy furát elõttem, azért is mentem ki a fûre
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2013.04.05 23:03
nálam is voltak komoly laggok de csak a próbarajtnál, élesnél minden rendbe volt!! asszem egyszer vki aki jött mögöttem egy fél körre eltûnt, lehet h pont te voltál thomas! arra már nem emléxem, de ezen felül a futam stabil volt!
Tegnapi NasCar, 25+1 fõ: és nyoma sem volt a Goldenbéli jelenségemnek (semmihez nem nyúltam szerda óta!).....hm? Erre varrjak gombot.... Nem értem, nem és nem....
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]