Szerzõ |
RE: Golden Liga 2012/13 |
Gabesz
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2011.08.16
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.04.20 09:14 |
|
|
zsolt25 írta:
Fix beállítás F1 be nevetséges, meg az is hogy beletegyünk másik pályákat na ne vicc épp azért f1 mert a valós versenyeket nyomjuk le
Az ami kissé nehézzé teszi a modot az a gumi fizika mert néha hihetetlen modon dobja el a hátsó felét
A nascart meg nem lehet összehasonlítani az F1 el mert teljesen más módon kell vele bánni ( csak a négy futam a fix setup)
látom nem érted a lényeget. elhiszem hogy Te szívesen futnál le bajnokságokat a TS pajtásaiddal és gondolom Carlos "legendát" sem érdekli hogy 20 ember ellen szerez kocsogot vagy 4.......
de tudod másoknak ez már nem akkora öröm, mint teljes mezõnyben versenyezni
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna / |
|
Szerzõ |
Nyil
Tag
Lakóhely: Eger
Regisztrált: 2011.01.09
x19 x32 x28
|
Elküldve: 2013.04.20 09:17 |
|
|
Bala, olyan modot úgy sem találni, ami mindenkinek bejön
és itt jön az ami a mostani pilótákból talán hiányzik ... |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.04.20 09:31 |
|
|
carlosrol írta:
Ne is törõdj a Gabesz hülyeségeivel, kamu ember <---- smiley
A nascarban nagyobb a szerencse faktor pl. a sok sárga, a gyorsan kopó gumik és a hasonló tempó miatt, ezért szimpatikusabb választás a Hopto versenyzõk többségét alkotó nem tehetséges pilóták számára, a tehetséges pilótáknak pedig kihívás;
a Golden a rossz modválasztások miatt elveszítette respectjét még jóval korábban, kevés az elszánt (nem élvezetes moddal is készek pusztán a versenyzés miatt elindulni) tehetséges pilótánk, és kevés az elõbb említett Hopto versenyzõk többségét alkotó nem tehetséges pilótákból a szorgalmasabbja, akibõl még lehet valami és õt is ugyanúgy tiszteljük és szeretjük ha fairül játszik.
Ui.: nem minõsítésnek szántam a hsz-t, hanem a véleményem írtam az eredeti kérdésre
tudjuk Carlos, te sosem minõsítesz......
Lehet meg fogsz lepõdni de vannak nálad kevesebb szabadidõvel rendelkezõ, sokat dolgozó emberek is, akik nem csak aludni kelnek föl a kormány mellõl, mert van családjuk és vannak egyéb problémáik is. És tudod ahhoz hogy valaki igazán jó legyen ebben a sportban (és bármi másban is) a rengeteg gyakorlás elengedhetetlen. Nyílván a tehetség is fontos, de a képességeket pallérozni kell.
Ezt csak azért írtam le ide, mert Te és pár társad hosszú ideje játszotok rá a "zseni image"-re (a tized annyi körbõl is másodpercekkel jobb vagyok feeling...), amit folytass csak nyugodtan, ha akarsz (végülis legenda vagy XD), de azt azért ne gondolod, hogy el is hisszük, és azért mert másnak kevesebb ideje van Hoptozni, az nem azt jelenti, hogy le kell nézni, mert könnyen lehet, hogy hasonló helyzetben Te sem lennél ekkora kocsoghalmozó
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.04.20 09:33 |
|
|
Nyil írta:
és itt jön az ami a mostani pilótákból talán hiányzik ...
sok olyan MOD volt már ami majd' mindenkinek bejött , igaz nem F1-es modok voltak
|
Szerzõ |
zsolt25
Tag
Lakóhely: Harkány
Regisztrált: 2012.06.21
x31 x23 x43
|
Elküldve: 2013.04.20 09:44 |
|
|
Gabesz írta:
zsolt25 írta:
Fix beállítás F1 be nevetséges, meg az is hogy beletegyünk másik pályákat na ne vicc épp azért f1 mert a valós versenyeket nyomjuk le
Az ami kissé nehézzé teszi a modot az a gumi fizika mert néha hihetetlen modon dobja el a hátsó felét
A nascart meg nem lehet összehasonlítani az F1 el mert teljesen más módon kell vele bánni ( csak a négy futam a fix setup)
látom nem érted a lényeget. elhiszem hogy Te szívesen futnál le bajnokságokat a TS pajtásaiddal és gondolom Carlos "legendát" sem érdekli hogy 20 ember ellen szerez kocsogot vagy 4.......
de tudod másoknak ez már nem akkora öröm, mint teljes mezõnyben versenyezni
Már megint a TS-dumával jössz unalmas kicsit nem gondolod?
Én is dolgozok nap mint nap, a bajnokságban se vagyok közel a többiekhez és még is veszem a fáradságot és tesztelek!!!!
Hozzá állás kérdése az egész. |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.04.20 09:57 |
|
|
nem errõl volt szó ha nem tûnt volna fel.....
a TS- dumát meg a ti viselkedésetek generálja nálam
|
Szerzõ |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2013.04.20 10:34 |
|
|
Na, akkor ezt most fejezzétek be, amíg a Mumus nem hozza Jacko-t
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
zsolt25
Tag
Lakóhely: Harkány
Regisztrált: 2012.06.21
x31 x23 x43
|
Elküldve: 2013.04.20 10:43 |
|
|
schumi001 írta:
Na, akkor ezt most fejezzétek be, amíg a Mumus nem hozza Jacko-t
Én el se kezdtem semmit nem szoktam le állni vitázni pláne ha az illetõ semmit sem tud a jellememrõl és általánosít |
|
Szerzõ |
carlosrol
Tag
Lakóhely: Adács
Regisztrált: 2008.03.21
x259 x181 x95
|
Elküldve: 2013.04.20 10:51 |
|
|
Te teljesen el vagy tévedve Gabesz! Van állásom, magánéletem köszönöm kedves érdeklõdésed ,képzeld rengeteg versenyt kihagytam és bajnokságot buktam délutános mûszakok, túlórák, (130-cal hazarobogva suzukimmal és idõmérõ végére beesve) és internetproblémák miatt ...
Sajnos abban is tévedsz hogy több tesztkört rakok a pályába mint amit látsz szerveren. Amíg te álomvilágban élsz, addig én idõt spórolok meg és tesztelés helyett inkább más játékkal játszom vagy csajozok vagy mosok, takarítok, fõzök.. szóval a valódi élet gyönyörû dolgaival foglalkozom.
Ezt bizonyítva szívesen vendégül látlak (ha kultúrált és szobatiszta vagy smiley) egy hétvégére a házamban. Ezt a legenda dumát meg hanyagold, csak egyik pilóta vagyok a top 5-bõl aki imád versenyezni mások ellen, kiélezett fair csatákat vívni a gyõzelemért vagy legalább a dobogóért.
Ezt a tehetségem és 5 éves rutinom miatt minimális idõráfordítással el tudom érni, de mások nagy idõráfordítása Pl. Thomas,Zsolt25,Fekete is tiszteletet érdemel és meghozta idõvel a kívánt eredményt.
Ebbõl látszik hogy aki lenéz másokat az Te vagy és irigykedsz az általad nem kedveltnek fikcionált "ts társaságra" és "legendákra" amiért több információt osztanak meg egymással vagy épp több idõt fordítanak a játékra a siker érdekében.
Szerkesztette: carlosrol - 2013.04.20 10:52 |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.04.20 11:05 |
|
|
carlosrol írta:
Te teljesen el vagy tévedve Gabesz! Van állásom, magánéletem köszönöm kedves érdeklõdésed ,képzeld rengeteg versenyt kihagytam és bajnokságot buktam délutános mûszakok, túlórák, (130-cal hazarobogva suzukimmal és idõmérõ végére beesve) és internetproblémák miatt ...
Sajnos abban is tévedsz hogy több tesztkört rakok a pályába mint amit látsz szerveren. Amíg te álomvilágban élsz, addig én idõt spórolok meg és tesztelés helyett inkább más játékkal játszom vagy csajozok vagy mosok, takarítok, fõzök.. szóval a valódi élet gyönyörû dolgaival foglalkozom.
Ezt bizonyítva szívesen vendégül látlak (ha kultúrált és szobatiszta vagy smiley) egy hétvégére a házamban. Ezt a legenda dumát meg hanyagold, csak egyik pilóta vagyok a top 5-bõl aki imád versenyezni mások ellen, kiélezett fair csatákat vívni a gyõzelemért vagy legalább a dobogóért.
Ezt a tehetségem és 5 éves rutinom miatt minimális idõráfordítással el tudom érni, de mások nagy idõráfordítása Pl. Thomas,Zsolt25,Fekete is tiszteletet érdemel és meghozta idõvel a kívánt eredményt.
Ebbõl látszik hogy aki lenéz másokat az Te vagy és irigykedsz az általad nem kedveltnek fikcionált "ts társaságra" és "legendákra" amiért több információt osztanak meg egymással vagy épp több idõt fordítanak a játékra a siker érdekében.
Nehogy megsértõdj, de az egyetlen dolog amit tõled irigyelni lehetne, azokat az eredményeid, de azok pont nem érdekelnek
A TS-dologgal kapcsolatban majd egyszer elmondom mi az igazi problémám, remélem tudunk majd úgy is beszélgetni, hogy nem csak a saját nimbuszoddal vagy elfoglalva
|
Szerzõ |
carlosrol
Tag
Lakóhely: Adács
Regisztrált: 2008.03.21
x259 x181 x95
|
Elküldve: 2013.04.20 11:18 |
|
|
Ha ennyire el vagy tévedve, valakinek muszáj útbaigazítania téged smiley |
|
Szerzõ |
balazsinho90
Moderátor
Regisztrált: 2009.06.19
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2013.04.20 11:20 |
|
|
ez ellen lenne jó megoldás például a "saját" csapatok indítása, ebben az esetben egyéni festés, egyetlen kocsi modell alkalmazása, csak sajnos ez sem garancia arra, hogy ugyanígy nem fogunk befürdeni vele, láttam már ilyen bajnokságot bukni
mindegy, ha marad az érdektelenség, akkor rövidítjük a naptárat, és lezárjuk hamarabb a bajnokságot, nyáron pedig különbözõ formákban megpróbáljuk felmérni az igényeket, és ez alapján hozni a következõ golden modot
egyébként az én felelõsségem, mert én vagyok a "gyártó", igaz kiadtam valakinek tesztelésre, akitõl pozitív visszajelzést kaptam, bár lehet csak rámondta, hogy jó, és nem is ment vele
ennyit számít egyébként, hogy milyen autómodellt alkalmazunk, mert egyébknét egy korábban használt mod fizikája van alatta, többségében
Szerkesztette: balazsinho90 - 2013.04.20 11:22 |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.04.20 11:21 |
|
|
carlosrol írta:
Ha ennyire el vagy tévedve, valakinek muszáj útbaigazítania téged smiley
bárcsak el lennék tévedve.....
|
Szerzõ |
balazsinho90
Moderátor
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2013.04.20 11:23 |
|
|
Gabesz írta:
carlosrol írta:
Ha ennyire el vagy tévedve, valakinek muszáj útbaigazítania téged smiley
bárcsak el lennék tévedve.....
Ti meg inkább menjetek szobára, mármint TS szobára
|
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.04.20 11:32 |
|
|
balazsinho90 írta:
ez ellen lenne jó megoldás például a "saját" csapatok indítása, ebben az esetben egyéni festés, egyetlen kocsi modell alkalmazása, csak sajnos ez sem garancia arra, hogy ugyanígy nem fogunk befürdeni vele, láttam már ilyen bajnokságot bukni
mindegy, ha marad az érdektelenség, akkor rövidítjük a naptárat, és lezárjuk hamarabb a bajnokságot, nyáron pedig különbözõ formákban megpróbáljuk felmérni az igényeket, és ez alapján hozni a következõ golden modot
egyébként az én felelõsségem, mert én vagyok a "gyártó", igaz kiadtam valakinek tesztelésre, akitõl pozitív visszajelzést kaptam, bár lehet csak rámondta, hogy jó, és nem is ment vele
ennyit számít egyébként, hogy milyen autómodellt alkalmazunk, mert egyébknét egy korábban használt mod fizikája van alatta, többségében
Mindenképpen fel kellene mérni az igényeket (fizika és érdeklõdés terén egyaránt) aztán egy régebbi, megbízható modra esetleg rárakni az aktuális szezon festéseit.
Ez saját, szerény javaslatom
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.04.20 11:34 |
|
|
balazsinho90 írta:
kiadtam valakinek tesztelésre, akitõl pozitív visszajelzést kaptam
ki volt az, Mrlaccy vagy Tusy ?
|
Szerzõ |
balazsinho90
Moderátor
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2013.04.20 11:54 |
|
|
Gabesz írta:
balazsinho90 írta:
kiadtam valakinek tesztelésre, akitõl pozitív visszajelzést kaptam
ki volt az, Mrlaccy vagy Tusy ?
nem kell tippelgetni, nem ez a lényeges perpill
|
|
Szerzõ |
zak05
Tag
Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38
Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2013.04.20 12:18 |
|
|
szerintem a mod bukása több dolog eggyütesének tehetõ be!! egyrészt sztem nem ad igazi élményt a mod vezetése, ezt annak tudom be hogy olyan féktávokat és kigyorsításokat kell tenni aminek a valósághoz köze nincs!! teljesen természetellenes és furcsa! ez a TCnek köszönhetõ!! a kigyorsítások gyakorlatilag arról szólnak ki meri elöbb kinyomni a tc-t és ki tudja ezt jobban alkalmazni!! ha nem lenne abszoltút máshol kellene még fékezni is elkezdeni!! (pl silverstone becketts! ) aztán borzasztó setupigényes a mod! hihetetlen különbségeket lehet elérni egy jó settel!! és ahogy már korábban írtam, ne mindenki ért hozzá és élvezi a csuszkák tologatásást!! és van egy harmadik gond amir észrevettem... nemtudom miért van, lehet h csak mert a golden elvileg a legnagyobb presztizsû, de már csak naggyon kevés ember hajlandó megosztani a setjét!! ha belegondolok, amikor elkezdtem a hoptozást és teljesen új voltam a szimulátorozásban, akkor az elsõ futamomon (a1ring- frenault 2.0) vagy 5 ember küldött szetet és mindenki naggyon készséges volt, tippeket adtak és segítették egymást-- meg is lett az eredménye, 4. hellyel nyitottam!! hát ennek mostmár legkisebb jelét sem látom! nemtudom h miért! nem lenne jobb ha sokan megmutathatnák h vezetés szempontjábol valójában mit is tudnak?? ezzel nem azt mondom h én fel tudnám venni a versenyt az élmenõkkel, de azért volt idõ mikor mrlaccyval nyomtunk kemény csatákat és néha õ nyert néha én! de mostmár ezekkel a setigényes kocsikkal kapok vagy 2 mp-t körönként!! engem mindez nemzavar, én a csatázást és a vezetést élvezem, még akkoris ha nem az élen folyik, mert ez csak egy hobbi a sok közül! de sztem a mostani újak talán ezért nem tudják elkapni a fonalat!! meg persze ottvn az idõfaktor!! sajnos ma magyarországon nincs idõ hobbira!! halálra dolgoztatnak és melette túlórázni kell csak azért h életben tudj maradni!! a kis idõd ami van nem a gép elött fogod tölteni!! sokan valszeg ezért is kiszállnak!! én is kihagytam egy évet, és valszeg elöbb utóbb ez megint be fog következni!! |
|
Szerzõ |
Nyil
Tag
Lakóhely: Eger
Regisztrált: 2011.01.09
x19 x32 x28
|
Elküldve: 2013.04.20 12:38 |
|
|
Gabesz írta:
Nyil írta:
és itt jön az ami a mostani pilótákból talán hiányzik ...
sok olyan MOD volt már ami majd' mindenkinek bejött , igaz nem F1-es modok voltak
Bocs, azt gondoltam egyértelmû, hogy ebben a topicban F1-rõl beszélek. Tehát F1 modra gondoltam mikor a fentieket írtam. |
|
Szerzõ |
Tusy
Moderátor
Lakóhely: Kassa
Regisztrált: 2009.02.26
x43 x34 x32
|
Elküldve: 2013.04.20 12:47 |
|
|
Zak, szerintem az elmezonyben senki nem hasznal TC-t legalabbis en nem. Talan lehet pont ez a problema? Setupigennyel kapcsolatban meg, szerintem messze nem olyan setupigenyes mint a WSR mod volt. Ott azert nem volt ilyesmivel problema, mert ahogy irtad ott meg mindenki segitett egymasnak, elterjedtek a jo setupok. Lehet hogy en vagyok maradi, de ugy kepzelem el, hogy a legnagyobb szintu ligaban mutassa meg mindenki mit tud, setup teren is. A set, mint a valosagban legalabb 75%-a a teljesitmenynek. Egy gyenge setuppal akarmilyen ufo, az elmezonyt legfeljebb csak megkozeliteni tudja. En, az elveim miatt, sosem kertem sem hasznaltam mas setupjat a csapattarsamon kivul, (kezdetekben talan igen, de ott is igyekeztem sajat erobol osszehozni a setupokat. Es szerintem ez rendjen is van, belepo szinten tamogatni kell az ujoncokat) mert az azzal elert jo eredmenyt nem tartanam sajat erdememnek. Persze erre mindenki mashogy tekint. Lehet kellene kesziteni valami setup iskolat, ahol el lenne magyarazva mi mire jo. Van sok leiras a neten, de a legtobb nem azt irja le, hogy mit is allitunk a valosagban. En ezutan sokat kutattam, olvasgattam, mert erdekelt is. |
|