Így igaz...holott a futamokra leadott nevezés alap szabály már igen rég óta, anélkül pályára sem lehet lépni az adott eseményen....úgy látszik, muszály lesz erõsebb eszközökkel ránevelni a népet ennek a betartására is.....
Thomas50 írta:
Így igaz...holott a futamokra leadott nevezés alap szabály már igen rég óta, anélkül pályára sem lehet lépni az adott eseményen....úgy látszik, muszály lesz erõsebb eszközökkel ránevelni a népet ennek a betartására is.....
Nabumm, véletlenül egyszer elfelejtettem 2. futamra úgy sem kaptam volna pontot.
Hát nem is tudom erre mit mondjak...a reagálásod alapján talán mintha volna egy "apró" kis gond a hozzáállással....
Egyrészt nevezés nélkül részt sem vehettél volna a futamokon...másrészt ha nem veszel részt, más a rajtsorrend mind az elsõ mind a második futamon....harmadrészt, ha nem veszel részt, nem okozol több embernek is incidenst stb stb stb....kicsit sem érzed úgy, hogy a fentiek helyett egy elnézés kérés talán sokkal inkább helyén valóbb lett volna a társaid irányába???
Thomas50 írta:
Hát nem is tudom erre mit mondjak...a reagálásod alapján talán mintha volna egy "apró" kis gond a hozzáállással....
Egyrészt nevezés nélkül részt sem vehettél volna a futamokon...másrészt ha nem veszel részt, más a rajtsorrend mind az elsõ mind a második futamon....harmadrészt, ha nem veszel részt, nem okozol több embernek is incidenst stb stb stb....kicsit sem érzed úgy, hogy a fentiek helyett egy elnézés kérés talán sokkal inkább helyén valóbb lett volna a társaid irányába???
Tõled, akinek balesetet okoztam, rögtön futam után elnézést kértem. Figyelmetlen voltam, elfelejtettem nevezni. Beismerem, hülye voltam. Veled nem fordult még elõ hogy hibáztál? Elnézést kérek mindenkitõl hogy ott voltam annak ellenére hogy nem neveztem, és esetleg ezzel valakinek hátrány okzotam! Esetleg ha valaki látta, szólhatott volna, rögtön leléptem volna.
Thomas látom, a bögyödben vagyok talán a verseny miatt vagy már régebb óta, de ne személyeskedjünk, nem örülök annak én sem hogy elvesztettem a pontjaim, elhiheted nem direkt csináltam.
Daneepapa:
Már miért lennél a bögyömben? Nincs itt semmiféle személyeskedés, csak mindjárt ezzel a sry-al kellett volna kezdjed (mármint a nevezést illetõen) a reagálásod....
Ami a futamon történt az meg ettõl teljesen külön történet, azt majd a BT nyilván elbírálja - természetesen nélkülem, mivel spec én is érintett vagyok. Az viszont tény, hogy az incidensért valóban elnézést kértél, és ez emberi oldalról részemrõl rendben is van, az egyéb ítélkezésben pedig mint említettem perpill nem vagyok kompetens, nincs további beleszólásom, és ez így rendjén való.
Többieknek:
A pontok természetesen korrigálásra kerülnek.
Részemrõl lezárva, remélem nem fog többet elõfordulni hogy elfelejtem, és a baleset sem, bár azt sem direkt csináltam, csak próbáltam menekülni a másik oldalról érkezõ chevy elõl, de tény hogy találhattam volna jobb utat is erre.
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.05.17 12:26
mindjárt fönt van, hát igyekeztem minden elõzést belerakni
bár hozzáteszem így visszanézve egy-egy esetet a videón nem mindig az látszik "ludasnak" a dologban, aki tényeg az volt, hiszen ezek csak egy kamerából / szemszögbõl vannak fölvéve, szóval ezt a vidit csupán ötletként használhatja fel a BT
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Király a videó. Az az elsõ rajt hát az érdekes . Amugy néhol volt ám erezd el a hajam mint ahogy a zene is mutatta. Viszont voltak igen szép jelenetek is benne.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]