Szerzõ |
RE: rFactor |
zak05
Tag
Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38
Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2013.06.24 17:04 |
|
|
CTDP 06-os modot próbálta már vki??? sztem naggyon jó! szép is jó is a fizika és könnyû vezetni is sztem!! egy offseason bajnokságot el bírnék viselni vele!! |
|
Szerzõ |
Adam
Tag
Lakóhely: Szany
Regisztrált: 2008.12.31
x11 x24
|
Elküldve: 2013.08.24 12:45 |
|
|
rendelkezik valaki magas szintû RFM fájl szerkesztési képességgel?
Szerkesztette: Adam - 2013.08.24 12:45 |
|
Szerzõ |
grande
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2013.03.27
|
Elküldve: 2014.01.03 18:51 |
|
|
Historic GT & Touring cars mod v1.96 is the last version available. It was released on January 3rd 2013.
Letölthetõ:
Historic GT & Touring cars mod v1.96
El tudnék képzelni belõle egy bajnokságot, vagy fun futamokat.
Four wheels move the body
Two wheels move the soul |
|
Szerzõ |
fekete0012
Moderátor
Regisztrált: 2012.06.22
x25 x47 x45
|
Elküldve: 2014.01.04 08:51 |
|
|
jó mod
|
|
Szerzõ |
Kimre85
Tag
Lakóhely: Marcali
Regisztrált: 2013.01.18
|
Elküldve: 2014.01.13 18:53 |
|
|
grande írta:
Historic GT & Touring cars mod v1.96 is the last version available. It was released on January 3rd 2013.
Letölthetõ:
Historic GT & Touring cars mod v1.96
El tudnék képzelni belõle egy bajnokságot, vagy fun futamokat.
Egy kis segítséget szeretnék kérni a mod telepítésével kapcsolatban.
Feltelepítettem a modot egy "szûz" rFactorra, a telepítés közben kért GT Legends-et is megadtam, hogy cd/dvd formátumban van meg. Fel is telepítette magát. Mikor az rFactorba belèpek és ki akarom választani a modot akkor pár perc gondolkodás után hibaüzenet nélkül kilép.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy ez mitõl lehet? |
|
Szerzõ |
Marian
Tag
Lakóhely: kakucs
Regisztrált: 2014.01.05
|
Elküldve: 2014.01.14 17:40 |
|
|
Kimre85 írta:
Feltelepítettem a modot egy "szûz" rFactorra, a telepítés közben kért GT Legends-et is megadtam, hogy cd/dvd formátumban van meg. Fel is telepítette magát. Mikor az rFactorba belèpek és ki akarom választani a modot akkor pár perc gondolkodás után hibaüzenet nélkül kilép.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy ez mitõl lehet?
Holnap felkerül a gépre akkor talán tudok valamit, jelenleg csak a P&G van a GTR2-re a GTL-bõl.
A manual-t elolvastad? http://www.mediafire.com/view/3xa6xnu1s15sdkg/HGTTC_1.96_Manual_v1.0_EN.pdf Ott írnak hasonló problémáról.
kérdezek én is az ftruck topikjában..
hébe-hóba |
|
Szerzõ |
Marian
Tag
Lakóhely: kakucs
Regisztrált: 2014.01.05
|
Elküldve: 2014.01.15 13:10 |
|
|
Kimre85 írta:]
Feltettem, engedéllyel
Nálam semmi baj, image-ben olvastam be a GTL-t, azaz Fizikai Formátumot választottam, lement az egyik telepítõ, aztán lement a másik, és belépve beállítottam mindent.
Nem volt tiszta rFactor, DRM meg pár dolog már fel volt telepítve, beállítottam a kormányt, és már teszteltem is....és nagyon jó!
Nem tudok lefele kuplungolni, csak felfele...nekem ez a gázfröccs nem megy lekuplungolásnál.
De felfele igen, meg botváltó (mondjuk más nincs is)..a kamionnál annyira kezdem megszokni a belsõ nézetet hogy már itt is ezzel megyek.
Szal nem tudok segíteni, mert nem jelentkezett a probléma.
hébe-hóba |
|
Szerzõ |
Kimre85
Tag
Lakóhely: Marcali
Regisztrált: 2013.01.18
|
Elküldve: 2014.01.15 17:56 |
|
|
Marian írta:
Kimre85 írta:]
Feltettem, engedéllyel
Nálam semmi baj, image-ben olvastam be a GTL-t, azaz Fizikai Formátumot választottam, lement az egyik telepítõ, aztán lement a másik, és belépve beállítottam mindent.
Nem volt tiszta rFactor, DRM meg pár dolog már fel volt telepítve, beállítottam a kormányt, és már teszteltem is....és nagyon jó!
Nem tudok lefele kuplungolni, csak felfele...nekem ez a gázfröccs nem megy lekuplungolásnál.
De felfele igen, meg botváltó (mondjuk más nincs is)..a kamionnál annyira kezdem megszokni a belsõ nézetet hogy már itt is ezzel megyek.
Szal nem tudok segíteni, mert nem jelentkezett a probléma.
Hétvégén megpróbálom még egyszer, hátha sikerül... A kézikönyv elolvasásába nem mélyültem bele, de akkor megnézem azt is.
Köszi! |
|
Szerzõ |
Adam
Tag
Lakóhely: Szany
Regisztrált: 2008.12.31
x11 x24
|
Elküldve: 2015.07.30 10:26 |
|