Na tessék... Neki vajon mennyi van bespájzolva a futamra? Mi alsó hangon 10 szállal készültünk minden ovál versenyre, igaz-e Zsolti? Bár Te ha kellett akár meg is gyúrtad a PaceCar alatt ha elfogytál...
Thomas50 írta:
Na tessék... Neki vajon mennyi van bespájzolva a futamra? Mi alsó hangon 10 szállal készültünk minden ovál versenyre, igaz-e Zsolti? Bár Te ha kellett akár meg is gyúrtad a PaceCar alatt ha elfogytál...
Á csak most olvastam ezt!
Igen volt rá precedens hogy verseny közbe csináltam pár szálat elég cinkes dolog volt XD
A Lotusban ülõ faszinak mekkora életbiztosítása lehet?
Meg egyáltalán ki az a vadállat aki ilyet bevállal?
Bár a JCVD-os Volvos kamionon spárgázós filmben is van néhány apróság ami miatt kétségek merülnek fel hogy tényleg valóban megcsinálta de ez nagyon élethûnek tûnik... Viszont akkor le a kalappal!
Norbi-G írta:
Kell valami kocsi amivel lemegyünk fagyizni
"Mennyit kellett szenvedni" Erre inkább nem mondok semmit.Elég szenvedés volt nézni éveken keresztül a kínlódását a feltûnési viszketegség hatása alatt nem mintha néztem volna
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]