Emberek itt az alkalom,hogy megtudjátok milyen is valójában egy igazi F1 szimulátor.Gyertek el minél többen a Ferrari Virtual akadémiára és mutassuk meg mit tudunk. http://www.ferrarivirtualacademy.com/game/en/index.jsp
Ma indult a teszt Fioranóban,az oldalon már kint is vannak a tesztidõk.
Mostantól végre nem kell azon vitatkozni,hogy mi a valós,mi nem,meglesz az
igazi F1-es élmény.
Kíváncsi leszek vajon a mi rFactor modjaink mennyire hasonlítanak a valósághoz és melyik hasonlít rá a legjobban.
15 euro nem pénz érte.Gondoljunk csak bele,ha most kiadnák az rFactor 2-t,szerintem senki nem gondolkodna rajta megvegye-e.
De annál még mindig nem fogjuk tudni,hogy mi valós mi nem.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Ennyi göthös embert, mindenki megfázott...
majd én megmutatom ezeknek a virtuál akadémistáknak mit tudok... khm, khm...höhöhö
Ha valaki tud olcsó utalási lehetõséget az elutalhatná az én részemet is, persze elküldöm neki magyar forintba árát meg az utalási költség felét.
Én most itt tartok: prg=15 Eur + utalási díj = 3500Huf ja ez Takszövös utalás, de lehet, hogy olcsóbban is lehet csak a takszövös banya nem volt helyzet magaslatán.... arcára rá volt írva: ...mit akar itt ez a hülye reggel 10-kor meg, hogy utalni külföldre.... sztem azt se tudta mit akarok.... ez már bonyesz volt neki... kb olyan volt az ábrázata mint az utálatos kép a zsidó templom falán....
Megnéztem az oldalt és egybõl az jutott az eszembe: a mocskok... a basic pack 15 Eur, azt sztem addig markatingolják, ha kell mind a 3 pálya akkor lesz vagy 50 eur az egész...
..azt majd kiadnak hozzá valami extra fejlesztést az autohoz és akkor az még 10 euro...
...szval kezd büdösülni...
.e remélem csak a varjú beszél belõlem és nem így lesz...
Szerkesztette: Fix - 2010.09.09 22:11
Fix ezt az utalásosdit honnan vetted?
Vagy közvetlen bankártyáról fizetsz vagy paypalon keresztül.
Én most ott tartok,hogy nem fogadja el a bankártyám tipusát,úgyhogy holnap nagy balhé lesz az otp-nél.
Most derül ki hogy külföldön nem is tudnám használni?
Bala rossz hírem van.Sajnos kell hozzá videókártya is.Nem elég egy félgép
Haflac nemrég mondtál Pikának valami online fizetési módszert.Azis a paypal volt? Mert ott sem fogadja el ezt a rohadt kártyát,ha így folytatódik elhasználom gittelni.
CiBa írta:
Mi ez Nayrobi? A tetõn ülve nem is lehet menni?
Fix ezt az utalásosdit honnan vetted?
Vagy közvetlen bankártyáról fizetsz vagy paypalon keresztül.
Én most ott tartok,hogy nem fogadja el a bankártyám tipusát,úgyhogy holnap nagy balhé lesz az otp-nél.
Most derül ki hogy külföldön nem is tudnám használni?
..bocs hülye voltam, azt hittem tesznek ki IBAN számot, de nem. Az utalásos dolog igy nem megy .
Egyébként nekem is az a bajom, hogy a Visa kártyámmal nem tudok fizetni... arra meg azt mondták, hát persze mert nem dombornyomott...
Tudomasom szerint internetes tranzakciohoz dombornyomott kartya kell, ha kulfoldre szeretnenk utalni. Belfoldon eleg a "sima" kartya is.
Ha dombornyomott kartyat nem adnak, lehet igenyelni Kredit/Debit kartyat, aminek pont ez a celja. Atutalsz ra egy kics osszeget, pont annyit, amennyit le szeretnel rola vasarolni. Igy nem kell felned, hogy tobbet vonnak le a szamladrol.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]