Mivel picit el vagyunk csúszva a szezonkezdettel technikai probléma miatt és egyébként is sokan érdeklõdtetek az új mod iránt, belinkelem a promo videóját. Hétvégén fennakadások lesznek/lehetnek a szerverünkkel bõvítés miatt, ezért a ligaszervert valószínûleg csak jövõ héttõl érhetitek el, a mod elérhetõségét nem befolyásolja, letölthetitek remélhetõleg hétvégéig. A mod nagyméretû file lesz (rF light+mod+trackpack+rfdyn), fsone09 alapmoddal, fsr pályákkal és autókkal, és természetesen a Karrier liga 2. állomásához híven sok segítséggel összességében könnyebb mod lesz, mint a Gp2.
Ez kõkemény F1 mumus, annak ellenére hogy könnyû az irányítása, jó érzék és reflexek kellenek, viszont a segítségek hatásfoka gyengébb, mint a gp2-ben, itt bizonyíthatod Mumus stabilitásod, várunk szeretettel, szerezd meg a liszenszet!
Elküldve: 2011.09.07 21:56
Ok, köszi, értem, látom! Csak az adminjaim szigorúak, és nem megvesztegethetõk, sajnos, pedig lenne felesleges 10 tálca söröm a K 2 megsürgetésére, amit ezért szombaton a haverokkal fogunk magunkévá tenni, bár undorral, és sajnálattal ....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: mumus70 - 2011.09.07 21:58
mumus70 írta:
Ok, köszi, értem, látom! Csak az adminjaim szigorúak, és nem megvesztegethetõk, sajnos, pedig lenne felesleges 10 tálca söröm a K 2 megsürgetésére, amit ezért szombaton a haverokkal fogunk magunkévá tenni, bár undorral, és sajnálattal ....
Remélem ki tudom próbálni a mod-ot, hátha a jövõben jól jönne ki a lépés számomra, megszánnának az adminok, és K2-es lehetnék. Majd a jövõ zenéje lesz. Hátha talán 1-2 futamot még tudnék ezzel is futni, biztos egy élvezet lehet ezzel is száguldani
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]