Köszi Zsolti, tudtam hogy még valamit elfelejtettem...konkrétan ezt a topikot létre hozni..
Na akkor az elsõ:
A mod kizárólag csak DX9-ben tölti be maradéktalanul az autók textúráját, ellenkezõ esetben szerverre lépéskor hibaüziket dob.
Tehát a DX9 használata elengedhetetlen, ne felejtsétek el beállítani az rf configban.
csak érdeklõdtem, hogy mire készüljek szombaton futamok után
amugy meg lehet hogy nem lenne rossz, ha lenne. fura lenne 5 ugyan oylan autó. bár nemtudom. ha így döntötetek, nekem az is jó, meg amugy se szokott lenni golden és wtcc kivételével csapatbajnokság.
Adam írta:
nagy poén volt.... de ha megindoklod, hogy miért, akkor oké
amugy mér kell hülyeségekel offolni a topicot?
Adam: engedd meg, hogy bemutassam neked mumust! Ö az, aki indoklás nélkül offolja szét hülyeségekkel a topicokat!
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
Csapat választás illetve csapat bajnokság nem lesz. Ez egy nyílt bajnokság kb bárki bármikor indulhat, és reménykedünk, hogy menet közben jönnek újak is. Ergo tök felesleges autó választással meg besorolgatással bajlódni, mindenki azzal gurul amivel akar. Ha 24 egyforma autó fog versenyezni, akkor úgy lesz, senkit nem fog zavarni. De bár úgy lenne...mármint a 24...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]