x1 x1 x7
Elküldve: 2015.01.21 23:41
Hali. Ne árválkodjon már üresen ez a fórum, megkezdem tehát. Telitalálat a mod, gratula az adminoknak. Kívánom hogy sok indulóval izgalmas futamokat fusson minden résztvevõ. Sok sikert mindenkinek.
x33 x40 x38
Elküldve: 2015.01.24 20:23
Elõször is bocs mindenkitõl, akinek ma esetleg "keresztbe" tettem
Szerintem a 2.futamon volt minden, mint a búcsúban, szokni kell még ezt a mod-ot, mert elõzni nem könnyû vele, és a türelem nagyon sokat hozhat a konyhára, fõleg ha centikre megyünk egymástól
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerkesztette: Gabesz - 2015.01.24 20:23
Hali! Van egy olyan gondom, hogy a rajtnál nem látom a lámpákat. Még egy versenyen sem találtam, csak a dudát hallom, és akkor rajtolok, amikor a többiek megindulnak. Esélytelen. A másik gondom, hogy a rajt elõtt ahogy adok egy kis gázt, felpörög maximumra, és ott is marad amíg el nem rajtolok! Segítene valaki? kösz
dodo írta:
Hali! Van egy olyan gondom, hogy a rajtnál nem látom a lámpákat. Még egy versenyen sem találtam, csak a dudát hallom, és akkor rajtolok, amikor a többiek megindulnak. Esélytelen. A másik gondom, hogy a rajt elõtt ahogy adok egy kis gázt, felpörög maximumra, és ott is marad amíg el nem rajtolok! Segítene valaki? kösz
A lámpákat én se látom, a Gid megoldja a problémát, jelenleg a Seat-on nekem sincs. A motor felpörgése mindenkinél ugyan az. Ez talán sajátossága lehet a módnak.
Ahhoz, hogy elsõnek érj célba, elõször is célba kell érned. Juan-Manuel Fangio
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]