Szerzõ |
Versennyel kapcsolatos problémák |
Szabi
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2008.08.13
x2
|
Elküldve: 2008.10.29 09:57 |
|
|
Dinosso ide írhatod a problémád |
|
Szerzõ |
RE: Versennyel kapcsolatos problémák |
VATANEN
Fõ Adminisztrátor
Lakóhely: Debrecen
Regisztrált: 2008.05.08
|
Elküldve: 2008.10.29 10:20 |
|
|
Koszi szabi Megeloztel.. Ugyan en az Elfogult adminok cimet adtam volna a temanak.. de mar mindegy..
Nos dino.. En nem vagyok aDmin az r factorban. De szerintem jogosan vagtak ki.. nem csak a hibaid miatt hanem az uzenofalra valo beiras miatt.. a hibaidra lehet mentseg a viselkedesedre nem. !
|
|
Szerzõ |
VATANEN
Fõ Adminisztrátor
|
Elküldve: 2008.10.29 10:42 |
|
|
Az viszont hibas hogy nincsennek szabalyai a ligaba valo visszakerulesnek.... EZ nem megoldas hogy valakit kivagnak es nincs lehetosege visszakerulni soha tobbe.
|
|
Szerzõ |
Szabi
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2008.08.13
x2
|
Elküldve: 2008.10.29 10:51 |
|
|
És dinosso nem velünk kéne ezt megbeszélned és az üzenõfalra írni hanem pikával!Megbeszéled vele bisztos lenne megoldás |
|
Szerzõ |
pikador
Fõ Adminisztrátor
Regisztrált: 2007.11.12
x5
|
Elküldve: 2008.10.29 11:03 |
|
|
Én azt mondom Vata, hogy ha valakit kitiltunk, annak mindnek megvan az oka, Reanult álandó rajtbaleset okozás, Vipy visszafele ment a pályán és kiütötte Wawot, Bence csalt, Ricky csalt és nem fairül játszott. Egyértelmû, hogy egyik sem jöhet vissza soha az életben.
Dinossonak a hozzáállásával volt gond, hogy fenyegetõzött. Majd ha látunk ebben változást, akkor visszakerül.
Messi roncsderbit csinált a felvezetõ körben, több embernek a két heti felkészülését és a szórakozását rontotta el. Majd ha szerez rutint funrace-eken és nem imátkozva közelíted meg versenyen, hogy ha még a fûre lehúzódsz úgy elõzöd meg még akkor is rádhúzza a kormányt, akkor visszajön (zolijuve esete a silverben).
Nincs itt semmi véletlenül. Én egyik döntésemet sem bántam meg, mert tudom hogy az illetõ tanulni fog belõle és amikor visszakerül már nem lesz vele gond és jó versenyeket tudunk majd vele menni. Ha nem csinálunk semmit, akkor roncsderbi lesz a futamból, kilökések, nem bevárások, stb, ez pedig ettõl a ligától eddig távol volt. Lássák az emberek hogy itt be kell tartani a szabályokat, mert csak így mûködnek a dolgok.
Azt kellene látnotok, hogy ez nem a versenyzõk ellen van, hanem pontosan azok védelmében van így, akik normálisan fair-ül, sportszerûen játszanak.
Idegeink kötélbõl. |
|
Szerzõ |
VATANEN
Fõ Adminisztrátor
|
Elküldve: 2008.10.29 11:19 |
|
|
Teljesen ugyanarrol beszelunk mindketten pika! En egy szoval sem firtattam az admindontesek jogossagat.
Csaupan azt hianyolom, hogy hianyoznak a visszzakerules szablykeretei!! |
|
Szerzõ |
DiNosso
Tag
Lakóhely: Gyõr
Regisztrált: 2008.09.21
|
Elküldve: 2008.10.29 11:25 |
|
|
Pika hogyan tudnám helyrehozni a hibáim és visszakerülni a versenybe? |
|
Szerzõ |
VATANEN
Fõ Adminisztrátor
|
Elküldve: 2008.10.29 11:26 |
|
|
Nyilvan nem a Barta BEnce visszakeruleset akarom en eloidezni... De talan nem lenne rossz otlet egy LW -Low skils Ligat inditani mint harmadik liga.. es a goldenbe valo indulashoz valo jogot mindenki csak azutan kapna meg ha itt vegigfutott egy rovidebb versenysorozatot. igy az olyanok mint dinossoo aki hibazott ... csunyan viselkedett- de nem hazudott- tudtommal, nos az ilyen embereknek alakitanek ki szablyt a visszakerulesre.
Azthiszem ennek mar az epito otletek temahoz kellene tartoznia.
|
|
Szerzõ |
pikador
Fõ Adminisztrátor
x5
|
Elküldve: 2008.10.29 11:32 |
|
|
Felõlem mehet egy ilyen liga, ha lesz aki lebonyolítja. Mondjuk legyen 5 verseny, az alatt kiderül ki hogy játszik és a gyõztes kap egy fix helyet a Silverben, hogy ne csak tét nélküli óvatos körözgetés legyen.
Idegeink kötélbõl. |
|
Szerzõ |
pikador
Fõ Adminisztrátor
x5
|
Elküldve: 2008.10.29 11:35 |
|
|
De azért Vata azt te is beláthatod, hogy ha valakit kiveszünk versenyzõi státuszból, mindig nem indíthatunk neki egy ligát, hogy visszakerülhessen.
Idegeink kötélbõl. |
|
Szerzõ |
VATANEN
Fõ Adminisztrátor
|
Elküldve: 2008.10.29 11:48 |
|
|
Nem pika nem ertettel Meg, sajnos igy forumon keresztul eleg rossz ezt megbeszelni... Nyilvan jobb lenne egy uveg vodka melett
Akit kivesztek a versenyzoi statuszbol .. az el van tiltva 1 honap... vagy attol fugg mit iteltek az adminok.
En masik oldalrol kozelitenem meg a problemat. Az osszes szabad versenyzo fussa vegig a LW ligat.. ES szerezzen licencet a Golden vagy a szilver be a versenyzeshez...
Ne csak egy tesztet keljen kitolteni ahhoz hogy valki versenyzoi szekhez jussson olyanok kozott akik nek mar van tobbezer futott korjuk.
Az LW - liga adminolasat 5 versenyre elvalalnam en is.
Tehat ez nem egy feloldas lenne az eltiltasrol hanem egy licensz megszerzesi lehetoseg.. aki eltiltast kap annak megvonnank a licenszet .. ha nincs licensz akkor azt meg csak itt lehetne megszerezni |
|
Szerzõ |
Csuly
Tag
Regisztrált: 2008.08.24
x1
|
Elküldve: 2008.10.29 11:53 |
|
|
2liga is sok, 3. ötletnek jó, de hatalmas munka lenne.azt mondom amit mondtam admin gyûlésen is. ha látjuk a változást, akkor visszajöhet. de ha pl Dinosso mert most õ érintett, és ha folyton kérdezgeti akkor cska a saját helyzetén ront. mert ha elviseli ezvan elszúrta. funraceken teszteken normális fairül játszik az adminok 100 hogy jutalmazni fogják.
|
|
Szerzõ |
VATANEN
Fõ Adminisztrátor
|
Elküldve: 2008.10.29 11:53 |
|
|
ligat nem kellene tobbszor inditani eleg egyszer a ggolden szezonnal azonosan futna az egesz egy hettel eltolva.. nyilvan ebbol kovetkezik hogy nem mindig ugyanazon a palyan kellene vegigfutni mindenkinek.. az elso ot veseny tartana monacoig a masodik ot europa nagydijig es igy tovabb.... |
|
Szerzõ |
Csuly
Tag
Regisztrált: 2008.08.24
x1
|
Elküldve: 2008.10.29 11:56 |
|
|
Dinossonak válaszolva. mit tudsz tenni. hát gyakorolj sokat, látjuk hogy javulsz és jó magaviselet akkor engedhetünk szerintem. de ha folyton kérdezgeted akkor saját helyzeten rontasz. igazából 2x írtam le ugyxanazt de ez érthetõbb
|
|
Szerzõ |
VATANEN
Fõ Adminisztrátor
|
Elküldve: 2008.10.29 12:00 |
|
|
Csuly nincs igazad mikor azt mondod hogy 2 liga is sok..
Ha mar csinalunk valamit akkor ne csak az orszagban legyunk nepszeruek hanem az egesz EU ban.. en azt mondom 10-20 liga tobb nyelven 2 even belul teljesen realis. - ne legyetek mar ennyire kishituek.
ES amugy pont ezzel van bajom Fun RAce??? aZ meg mifele szabalyozas, ha azt mondjuk valakinek hogy vagy lesz fun race vagy nem de ha lesz akkor lehet hogy visszakerulsz.? amit meg lehet hogy ez meg az dont el es ettol meg attol fugg....
Ez igy nem teljes nem kerek es nem egy mukodo rendszer 10 liganal meg semmikepen sem... |
|
Szerzõ |
pikador
Fõ Adminisztrátor
x5
|
Elküldve: 2008.10.29 12:15 |
|
|
Vata, az úgy biztos, hogy nem lenne jó ahogy leírtad, mert az 10 hétig tartana. Addigra pedig a szezon fele lemenne, addig pedig szükség van a szabad pilótákra. Funrace, vagy tesztfutam ha úgy tetszik szinte minden hétvégén volt, mindig nagy volt iránta az érdeklõdés. Így ott fel lehet mérni, hogy ki hogy játszana elesben.
Ha annyi dolgom lenne csak hogy azt nézzem ki hogy játszik akkor nem kellene ehhez folyamodni. Viszont így elég csak ezeken megnézni hogy játszik. Ha valaki nagyon akarja tudok küldeni kb 500 megányi versenylogot, nézegesse meg, elemezze ki stb. Nem életszerû.
Idegeink kötélbõl. |
|
Szerzõ |
somogabo
Tag
Regisztrált: 2007.11.13
x2 x3 x2
|
Elküldve: 2008.10.29 12:16 |
|
|
Pika hozzászólásával 100%-osan egyetértek. Ezt az egészet azzal egésziteném ki, hogy ha Valaki komolyan vette volna a nem egyszer nem kétszer leirt figyelmeztetést, hogy ez a Liga milyen alapelveket vall magának és ezt betartaná akkor nem kerülne sor erre a forumra sem. Plusz az, hogy nem volt jellemzõ ránk eddig sem hogy ne engedtünk volna vissza játékba valakit. Mert még Sokee és Renault is visszasirta magát és visszafogadtuk mikor megbenást tanusitottak. Az persze más kérdés, hogy meg is bántuk mert újra csak a döntésünk jogosságát erõsitették meg. Vagy például itt van Ricky aki most is ugyanazt csinálja amit elkezdett.
Ezzel azt szeretném hangsulyozni, hogy nem fogunk senkit sem ok nélkül eltiltani és eltiltva tartani a ligából. |
|
Szerzõ |
Drivrman
Tag
Lakóhely: Szeged
Regisztrált: 2007.12.22
x2 x3 x3
|
Elküldve: 2008.10.29 12:28 |
|
|
10-20 liga????Minek?Látod, hogy 2 ligánál is milyen arcok vannak... nemhogy 20 nál.Szerintem a minõség sokkal fontosabb a mennyiségnél.És pikáék éppen ezért próbálnak tenni.Az ilyen arcokkal van tele az elitenoobs szerver,nézd csak meg.Kontroll nélkül "játszhat" mindenki.Pedig van vagy 7-8 szerverük.Teljes mértékben támogatom a BT döntését.Ilyenek nem valók versenyre.A Hopto egy nagyon erõs liga lett ,és szerintem nem az ilyen -single playerben mindenkit megelõztem a rajtnál, úgyhogy én vagyok az isten típusú - gyerekeket kell támogatni.Én még a szerverre sem enged fel olyan embert aki folyamatosan vágja a kanyart.Az ilyen embereket ne is védd Vatanen, mert nekik egyetlen hatásuk lesz még pedig közösségromboló.Gondolj bele Dennis helyzetébe.. keményen versenyez erre kilöki Ricky.Szted visszakéne venni Ricky-t?Mégcsak meg sem várta.Na ne viccelj.
Gentleman,start you engines! |
|
Szerzõ |
hyde81
Tag
Lakóhely: Tornalja, Szlovákia
Regisztrált: 2008.04.09
x7 x9 x7
|
Elküldve: 2008.10.29 12:46 |
|
|
Nehez tema...szerintem nincs abszolut szukseg 10 20 ligara, aki betartja a szabalyokat az ez utan is be fogja tartani, aki meg nem az ezutan se fogja..ilyen egyszeru... |
|
Szerzõ |
VATANEN
Fõ Adminisztrátor
|
Elküldve: 2008.10.29 12:51 |
|
|
Igen pika 10 hetig tartana a Hopto ligahoz valo castlakozas (ettol fuggetlenul szabad pilotakat meg hasznalhatnad versenyre az elejen mig nem vagyunk elegen)
Es ez mar egy valsz DRIVMAN kerdesere .. ez lenne a szuro liga hogy az altalad emlitett arcok be se keruljenek a Hoptosok kozze.
Eggyetertek veled drivman nem a mennyiseg hanem a minoseg.. Nade pont ezt akarom en is elerni a harmadik ligaval...Ugyanarrol beszelunk. Itt szepen meg lennenek fogva a barta bence tipusuak.
Rikit visszavenni??? Semmikeppen sem. Leirom megegyszer ez a 3. liga nem feloldas lenne az eltiltastol!! Hanem egy szuro liga... |
|