EZ az a Barthurst amibe van ilyen hegyi szûk rész is? ToCA race driver 3 ba mentem rajta! elég szép kis pálya! végén 1 hosszú egyenessel de mellette kell a leszorító erõ is
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna
Így igaz. Számomra pedig azért különleges az a pálya, mert itt nyertem elõszór futamot, még anno az OW2 Indycar-ban, és itt tudtam elõször megszorongatni kicsit a Carlost...
x2 x5 x7
Elküldve: 2012.01.14 11:24
Thomas50 írta:
Így igaz. Számomra pedig azért különleges az a pálya, mert itt nyertem elõszór futamot, még anno az OW2 Indycar-ban, és itt tudtam elõször megszorongatni kicsit a Carlost...
meg kell mondjam Thomas, nagyon zsivány ez a pálya... de ezzel a mod-al még ezt is élvezem
Csak egy baj van, nem tudok majd indulni rajta, mert dolgoznom kell menni...
csináltam néhány videót a 2 órás szenvedõs tesztemrõl! íme:
Video 1
Video 2
Video 3
Video 4
A pálya mindenesetre nagyon felidegesített mikor 60 perc alatt 1 szer sem sikerült eljutnom a mértkörig úgy, hogy kedves Optimus küldött 1 jó setupot Köszönöm neki még 1 szer a beállítást!
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna
Mondtam elõre, ez már azért nem lesz olyan egyszerû, mint a Salzburgring....
Úgy hogy ezen a pályán végképp nem ajánlott pénteken délutánra, az utolsó percre hagyni a felkészülést...
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.01.15 07:42
Na még jo hogy nem kell nekem itt menni,bucsuzhtanék is a licenszemtölMaga a pálya amugy nem lenne rossz csak azok a falak valahogy fobiássá tennének a futam végére.Aki itt nyer annak licenszet
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Az biztos hogy felfog borulni az erõsorrend a futam során,és inkább az végez majd elõkelõ helyen,aki megússza az elsõ pár kör balesetet,és aki stabilan és kevesebb hibával teljesíti a versenytávot.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]