Elküldve: 2015.03.31 22:35
Gabesz írta:
DomonkosSandor írta:
Ahhoz képest hogy hogy Indy-ben szériaautók vannak semennyivel nincs több izgalom mint az F1-ben, már csak azért is mert Indy futamon elérték hogy fél óra után bealudjak, Sepangot meg 2x néztem újra, Dunásan, meg Sky-osan is
Ezt egyetlen Indy futamból szûrted le gondolom
+1!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
DomonkosSandor írta:
Ahhoz képest hogy hogy Indy-ben szériaautók vannak semennyivel nincs több izgalom mint az F1-ben, már csak azért is mert Indy futamon elérték hogy fél óra után bealudjak, Sepangot meg 2x néztem újra, Dunásan, meg Sky-osan is
Ezt egyetlen Indy futamból szûrted le gondolom
Ahogy a mostani F1 fikázók is egy futamból szûrték le
Azért Sepangban kaptak egy kis kijózanítást.
Egyébként mindkettõt imádom, ez a 2 sorozat nálam a top, F1-ben is van ami idegesít, ott pl. a túl szigorú szabályok, mind technikai mint, bíráskodás terén, Indy-ben meg hogy sima pályán is minden szir-szarért beküldik a pace-cart, túl szigorú védekezési szabályok.
És maga a sorozat színvonala azért messze nem üti meg az F1 szintjét, képzeljük el ha F1-ben szériautók lennének és minden pilóta ugyanazzal a technikával menne, simán lehet hogy 20-an 2-3 tizeden belül lennének, sõt szerintem nincs is nagyobb különbség a legjobb és legrosszabb pilóta között ott.
x33 x40 x38
Elküldve: 2015.04.03 11:44
DomonkosSandor írta:
És maga a sorozat színvonala azért messze nem üti meg az F1 szintjét
Kinek mit jelent a színvonal...
Mindig elmondom ilyenkor, hogy akinek az F1 azért a csúcs, mert itt költik a legtöbb pénzt pl.a fejlesztésekre, az nézzen WEC-et !!!
Tiszteletben tartom, hogy valakinek a technikai újdonságok is jelentenek annyit, mint egy jó elõzés, de a szurkolók pl. a lelátón magasról látolják, hogy a Mercedes azért veri a mezõnyt, mert hatékonyabb az ERS-e...
Aerodinamikáról meg ne is beszéljünk. Mikor fogom én használni a kocsimban a pl.DRS-t vagy az F-csatornát ?!
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerkesztette: Gabesz - 2015.04.03 11:50
Színvonalat elsõsorban pilótákra értettem, egyébként meg mióta F1 az F1 így van ez, úgy csinálnak az emberek mintha a Merci szarta volna a spanyolviaszt, vagyis találta volna fel a dominanciát, pedig már a kezdetektõl volt ilyen hogy ennyire beletalált vki a tutiba, de az F1 aranykorát is a 80-as évek végére teszik ahol ennél még nagyobb elõnye volt egy autónak, 90-es évek eleje szintúgy az aktív felfüggesztés miatt, aztán a Ferrari éra, ami amellett hogy ugyanilyen dominancia volt még jóval több ideig is tartott, + összeségében a futamok sem voltak semennyivel izgalmasabbak, sõt...!
Nem kéne egyfolytában változtatni a szabályokon és max. 2-3 éven belül szépen összeszûkülne természetes módon a mezõny.
Elküldve: 2015.04.03 21:17
"Színvonalat elsõsorban pilótákra értettem"
Franck Montagny, Kurt Busch, James Hinchcliffe, Ryan Hunter-Reay, Scott Dixon, Tony Kanaan, Mike Conway, Ed Carpenter, Oriol Servià, Simon Pagenaud, Juan Pablo Montoya, Hélio Castroneves, Will Power, stb stb..... na ezek a srácok nem rádióznak be, hogy brühühü, nem enged el anyúúúúú...... Szerintem hozzáértõknek ennél inpozánsabb névsor nincs, azé nem xarral gurigáznak......
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF!
Elküldve: 2015.04.03 23:29
Hát azt tavaly bejátszották, amikor Kanaanra már rászóltak az egyik városi pályán amikor minden elõzésnél lement a redõny, és mindig valamit letört a vasról, hogy nyugodjon le mert elfogy az autó a végéig.....
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF!
Franck Montagny, Kurt Busch, James Hinchcliffe, Ryan Hunter-Reay, Scott Dixon, Tony Kanaan, Mike Conway, Ed Carpenter, Oriol Servià, Simon Pagenaud, Juan Pablo Montoya, Hélio Castroneves, Will Power, stb stb..... na ezek a srácok nem rádióznak be, hogy brühühü, nem enged el anyúúúúú...... Szerintem hozzáértõknek ennél inpozánsabb névsor nincs, azé nem xarral gurigáznak......
Nagy rajongója vagyok Montinak de jelenleg Power és RHR mellett õt tartom az Indy legjobb képességû pilótájának, mégis ott 40 évesen is futamot nyer és bajnokesélyes míg F1-bõl kipicsázták.
Emellett ott van a 4x-es bajnok Bourdais példája is.
x33 x40 x38
Elküldve: 2015.04.04 11:02
DomonkosSandor írta:
Nagy rajongója vagyok Montinak de jelenleg Power és RHR mellett õt tartom az Indy legjobb képességû pilótájának, mégis ott 40 évesen is futamot nyer és bajnokesélyes míg F1-bõl kipicsázták.
Emellett ott van a 4x-es bajnok Bourdais példája is.
F1-bõl kipicsáztáááák ?!?!?!?!
Ember, F1-ben az egyetlen ember volt aki Schumi ellen mert menni, többször senki nem elõzte meg a németet egész karrierje alatt, mint õ, 2003-ban amikor mindenki Raikkönent istenítette, Montoya VB lehetett volna csak FIA szétbüntette mondvacsinált hülyeségek miatt és elintézték, hogy akkor is a Ferka nyerjen.
2005-ben szintén VB lehetett volna, ha év elején nem hagy ki futamokat.
Csak hogy tudd önszántából hagyta ott az egész politikailag inkorrekt cirkuszt !!
Bourdais pedig ment úgy mint Vettel 2008-ban, csak sokszor peche volt és rosszul jöttek ki neki a dolgok
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Elküldve: 2015.04.04 11:58
Csak hogy miért is volt mindig is a kedvencem, és miért nem a "divat" Kimi - Alo - Schumi stb emberek!!!! Huan nem nyafogott soha, inkább kérdés nélkül kinyomta a valljuk be középszerû autó lelkét, és gondolkodás nélkül leiskolázott bárkit!!!!!
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF!
Mumus Schumi miért is divat ember, szerintem azért letett az asztalra egy két dolgot a ferka õnélküle még mindig egy középcsapat lenne 96-tol schumi éljel nappal azt az ótvar autójukat tesztelte és mondta miken javítsanak,persze kelletek a szakemberek is akiket magával hozott a Benettontól.
Elküldve: 2015.04.04 13:41
Nem azt mondtam hogy divat ember, hanem divatból neki meg Alonsonak drukkolt a fél ország. A másik fele meg Kiminek. Én akkor is Montoya hívõ voltam.....
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]