Mummy, Plett nem öreg csak nagy, ne tévesszen meg. Lackó meg nem öregszik, mert jedi. Amúgy Plett visszamondta a nevezését, remélem meggondolja magát, mert!
De miért mondtad vissza a nevezésedet? Gyere már, legközelebbi ligatalin fizetem a pizzád feléd úgy hogy nem is eszek belõle, csak gyere! Kell még tökös exadmin a pályára, na gyere!
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.07.15 21:30
carlosrol írta:
De miért mondtad vissza a nevezésedet? Gyere már, legközelebbi ligatalin fizetem a pizzád feléd úgy hogy nem is eszek belõle, csak gyere! Kell még tökös exadmin a pályára, na gyere!
Tökös volt, ez tény, de lehet minden kemény döntése után napokat sírt otthon a plüssmacik között
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerintem az igazság az,hogy mumi C-64-ese nem bírja az rfactort.A konektorról már nem is beszélek.Roli csak gondolj bele,lehet,hogy õ egy ki....szot nagy tehetség,de a c-64 az c-64.Ennyi.Cumi!
"öreg Jedi az nem vén Jedi" -by pikador
"Obi Van haflac" -by pikador
Elküldve: 2014.07.16 08:29
haflac írta:
Szerintem az igazság az,hogy mumi C-64-ese nem bírja az rfactort.A konektorról már nem is beszélek.Roli csak gondolj bele,lehet,hogy õ egy ki....szot nagy tehetség,de a c-64 az c-64.Ennyi.Cumi!
Super Marioban verhetetlen vagyok! Mindig eljutok a sárkányig!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]