Szerzõ |
RE: A Setup készítés alapjai, avagy hogyan lehet egyszerûen összehozni egy jó Setupot |
balazsinho90
Tag
Regisztrált: 2009.06.19
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2013.06.01 13:35 |
|
|
zak05 írta:
hát én nem tudom!! én goldenbe már mindennel próbálkoztam... de a kocsi katasztrófa!!nekem elmászik féktávon, még úgyis h méterekkel korábban fékezek mint a többiek. aztán már annyire felidegesített hogy fogtam magam és az eddigihez képest homlokegyenest az ellenkezõjére állítottam majdnem mindent! és láss csodát pontosan ugyanolyan köröket tudok menni... király!! úgyhogy most elegem lett! egy darabig tuti h pápá golden!! sõt ott tartok hogy pápá versenyzés!! versenyezzenek csak a fizikusok mert így nekem nincs értelme!!
ha a többivel is szenvedsz, akkor megértem a csalódottságot, de ha csak az idei goldennel van bajod, akkor felesleges elkeseredni, jövõre jobb lesz
|
|
Szerzõ |
RE: A Setup készítés alapjai, avagy hogyan lehet egyszerûen összehozni egy jó Setupot |
Kokszi
Tag
Lakóhely: Dunaújváros
Regisztrált: 2010.12.07
x2 x10 x13
|
Elküldve: 2013.06.01 14:02 |
|
|
Zak ezért ne legyél csalódott. Én 3 és fél éve versenyzem itt a hoptonál és mai napig gözöm nincs a setupoláshoz. Én úgy szoktam állítok ezt azt ide oda aztán ha top 10 körüli idõ akkor hagyom. Utánna ezt a setupot használom egész évbe csak a váltót szoktam nagyából belõni hogy ne pörögjön le az adott pálya leghosszabb egyenesébe. Igaz eddig még nem is nyertem futamot és valószínû hogy nem is fogok de mivel imádok versenyezni ezért nem érdekel . Szóval kitartást és ne add fel mert ha szeretsz versenyezni akkor mindegy hányadik vagy |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2013.06.01 14:06 |
|
|
Ennyi! Alapszet + váltó hangolás (ehhez értek csak) és go..... néha 20 futamból 1x bejön egy top 5.
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2013.06.01 14:24 |
|
|
mumus70 írta:
Ennyi! Alapszet + váltó hangolás (ehhez értek csak) és go..... néha 20 futamból 1x bejön egy top 5.
Te csak inkább csitt Mummy a témában...!!! azok után végképp, hogy mikor meg ott volt a kisírt-kirítt fix setes bajnokság ugyebár, most nem is olyan rég, olyan távol tartottad tõle magad mint ide Mekka... Ja bocs, biztos akkor meg pont arra nem mûködött a connectorod...hagyjuk már jolánkát....
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.06.01 14:26 |
|
Szerzõ |
Adam
Tag
Lakóhely: Szany
Regisztrált: 2008.12.31
x11 x24
|
Elküldve: 2013.06.01 15:17 |
|
|
kösz Thomas a tippet
még nem probáltam ki, de én hiszek neked bizom benne hogy segít |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
Regisztrált: 2011.08.16
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.06.01 15:59 |
|
|
Goldennél van gond az tuti, ott én is próbálkoztam már mindennel, de nagyon kicsit tudtam csak javítani az autón, ráadásul gyorsabb sose lett, max. kicsit stabilabb.
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna / |
|
Szerzõ |
Adam
Tag
Lakóhely: Szany
Regisztrált: 2008.12.31
x11 x24
|
Elküldve: 2013.06.01 16:10 |
|
|
szerintem egyszerüen csak nem tudsz setupolni |
|
Szerzõ |
zak05
Tag
Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38
Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2013.06.01 16:11 |
|
|
azabaj hogy úgy ámblok utálom a szetelést! de nagy nehezen rávettem magam hogy megpróbálom megtanulni de egyszerûen hiába olvasok utána és próbálkozok vele sose sikerül! nem azt mondom hogy egy pro szettel nyerném a golden futamokat de azért azt se hiszem h 3mpvel lassabb vok körönként!! hokenheimba érdekes módon ahol nem saját szettel mentem minnyá benne voltam a játszmáába! de magamtól nemtudom beállítani!! és nem azvan hogy zavar h hátrébb vagyok hanem hogy látom hogy õ most a jobb szett miatt jobb tapadással és gyorsulással rövidebb féktávokkal simán otthagynak amikor én már rég a határon autózok!! Most is goldenbe monzába a srácok úgy váltanak visszza mintha görcs fogta volna az ujjukat, én megpróbáltam de nekem kiugrik a kocsi fara ha túl gyorsan váltok vissza!! mindenzt úgy h õk még vagy 10 méterrel rövidebb féktávot is vesznek!! esküszüm má mindennel próbálkoztam de istenért nem javul a fékhatásom!! |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
Regisztrált: 2011.08.16
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.06.01 16:47 |
|
|
Adam írta:
szerintem egyszerüen csak nem tudsz setupolni
azt eddig is tudtuk, nade még szerencsém sincs ??
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna / |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2013.06.01 16:48 |
|
|
Gabesz írta:
Adam írta:
szerintem egyszerüen csak nem tudsz setupolni
azt eddig is tudtuk, nade még szerencsém sincs ??
Az csak a jó pilótáknak van!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|