x33 x40 x38
Elküldve: 2011.12.22 17:29
Mezei borzalmas, megalszik a szájában a tej és folyton károg.....
Szujó egy idióta, remélem marad retek klubbon.
Zsolti meg mehet bárhova csak autósmûsorokat kerülje el..........
Wéber Gábort szavaznám meg szakkomentátornak, a mûsorvezetõ szinte bárki lehetne (Gyulay-nál nem nehéz normálisabbat találni), de Répa Kata odaszögezne a TV elé futam elõtt is a legfõbb kérdés a fõkommentátor személye......hááát, nehézügy.........
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Zsóótika nem alkalmas semmire fõleg az öööööö betük sorozatos használata miatt.Meg az összefüggéstelen szoismétléseknek köszönhetöen.De Wéber mindenképp kell, a másik meg lehet bárki aki meg tud különböztetni egy Toro Rossot egy Red Bulltol.Egyébként több forumon is Wébert tennék be, mellé megoszlik hogy kit akarnak, van aki Palikot, van aki Czollnert, de Mezeit csak viccböl.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
DAny9455 írta:
Zsóótika nem alkalmas semmire fõleg az öööööö betük sorozatos használata miatt.Meg az összefüggéstelen szoismétléseknek köszönhetöen.De Wéber mindenképp kell, a másik meg lehet bárki aki meg tud különböztetni egy Toro Rossot egy Red Bulltol.Egyébként több forumon is Wébert tennék be, mellé megoszlik hogy kit akarnak, van aki Palikot, van aki Czollnert, de Mezeit csak viccböl.
Azért Zsoltit megvédeném az ööö betûk használatában, igen tényleg vicces, de gondolom azért te is gondolkoznál egy kicsit ha magyar mellet folyékonyan beszélnél angolul, németül, franciául és olaszul.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Divat lett Vettelt utálni, és könnyûnek titulálni az újabb vb gyõzelmét, de csak a vak nem látja, hogy mennyire alien-szerû teljesítményt nyújtott idén. Volt alatta egy tökéletes autó, de azt bizony ki is kell tudni használni, és ezt Vettel szinte minden alkalommal könyörtelen kíméletlenséggel és precizitással hajtotta végre. A fanyalgóknak elég csak a garázs másik felére pillantani, valamint megnézni a legyõzöttek névsorát: a 80-as évek közepe óta nem volt ilyen erõs az élmezõny. Vettellel egy új szuperbajnok születik a szemünk elõtt.
+1
Wéber Gabi most megmondta a tutit, ami szerintem igaz is.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Hát én a Vettel-es szövegre csak annyit mondok hogy a "szuperbajnok" kínyírta két év alatt az F1-et, amit Schumacher után nagy nehezen éppen hogy de sikerült "érdekessé" tenni.Mert ma megint az látjuk ahogyan a többiek a 2.ik helyért harcolnak.Nekem ez marhára nem élvezetes de szerintem a Vettel rajongókon kívül más nem is élvezi.Ha az én kedvencem is ilyen szezont nyomott volna le akkor ugyan ezt mondanám(írnám).
Mumuszép kis statisztika de nekem Kobayashi tavalyi Suzukai termései a legjobbak személy szerintTéged meg kifelejtettek....
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]