Szanto Ruben írta:
Hat ense tudom a 2. kanyarban mitortent balazsinhoval ... replayben szarny+ kerek....majd meglkatjuk a BT dontetest ..... sry meg a VR vagy mien program miatt uresbe rakta meg.... a spotter...meg kuzdottem az autoval enis ott a galibaknal
nem hinném, hogy nagy rejtély a velem kapcsolatos eset, kiraktál, mint macskát sz@rni
Nah szoval van a kommentator plugin az ISR ben es amiatt bolondult meg az autom az elso kanyarokban...Az a program az rFactorommal aszt teszi hogy a chatbe /admin [password] meg iesmiket ir ben van amikor arno trulli alteri bottas (vagyis hibasan x'D) meg a billen amien autohoz kapcsolatos gomb van pl kuplung vagy uresjarat aszt is b@sztatja...versenyen aszthiszem 1x uresjaratba rakta 2x kuplungot...UGYHOGY BOCSANATOT KEREK balazsinho-tol amiert ez a k0cs0g kommentatoros progi a fekerot 57 rol atette teljesen hatra es az elso kanyarnal is voltak problemaim nem csak a veled tortent incidensnel...(egy szoval ezert nemtudtam megalni normalisan) ... Thomas amikor csataztunk az Ascarinal amikor kiloktelek ott pedig teljesen elore rakta mint lathattad is sz@rr@ fekeztem az elso gumikat de ugysem tudtam megalnni....Szoval sry az ovasokat megertem de szerencsera rajottem hogy lehet offolni aszt a szerencsetlen programot a feladatkezelobol offolni kell de ha mongyuk idomerorol warmupra viszitek akkor automatikusan ujrainditodik az a progi es a verseny elott elfelejtettem offolni es nem mertem alt+tabot a palyan nyomni mert altalkaban a tv stylom vagy a komplett jatek befagy ......
http://kepfeltoltes.hu/view/120216/Untitled_www.kepfeltoltes.hu_.png
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2012.02.16 10:06
x2 x3 x1
Elküldve: 2012.02.16 12:50
Hát én finoman szólva sem vagyok elégedett a futammal, gyakorlatilag két kanyar alatt leamortizáltak. Mondjuk mit lehet tenni, marad a következõ futam. A BT-tõl eltekintek, bár mrobi kamikaze akciója kicsit kiverte a biztosítékot. bdaniel féktávon a másik elé bevágásával még megbékéltem, mert eléggé tumultus volt az 1-es kanyarban.
Leközelebb figyelmesebben gyerekek a rajtnál. Tanulság elõrébbrõl kell rajtolni :-D
Az én problémám annyi volt hogy az elsõ két kanyarba akkora nagy volt a lökdösõdés hogy befagyott a gépem és közel 1 perces hátrányba kerültem ezután így nem volt értelme befejezni a versenyt
Szanto Ruben írta:
Hat ense tudom a 2. kanyarban mitortent balazsinhoval ... replayben szarny+ kerek....majd meglkatjuk a BT dontetest ..... sry meg a VR vagy mien program miatt uresbe rakta meg.... a spotter...meg kuzdottem az autoval enis ott a galibaknal
nem hinném, hogy nagy rejtély a velem kapcsolatos eset, kiraktál, mint macskát sz@rni
Bala lõ, gól
Haflac: Hozok még máglyarakást.
Karano: Lehet hogy én ezt más néven ismerem, vagy nincs másik neve?
Madhat: Tábortûz....
Elküldve: 2012.02.16 15:08
Egyébként tényleg lehet valami a mod-al, már többektõl hallottam, hogy a játékos betöltése is már eleve egy hosszadalmas folyamat, nekem is kétszer lefagyott közvetítés elõtt.....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
CiBa írta:
Nyilván a spotter plugin állogatja menet közben a fékerõt. Hát persze.
Oks fiuk folfogom venni
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Hát erre valószinüsíthetöleg max már csak OW1-ben lesz lehetõséged.
Idéznék a lisz osztós hírbõl:
"....Az Admin Team hosszas megfontolása után végül úgy döntött, hogy szuperliszenszben részesíti továbbá:
Schumi001 - Szanto Ruben és Dany9455 pilótákat is, azzal a kitétellel, hogy külön figyelmet szentelve rájuk, az elsõ problémás esetben azt azonnali hatállyal vissza is vonja.'
Csak egy kérdés: tisztában vagy vele, hogy hány stiklid is volt azóta?
Nekem csak az a furcsa, hogy én is úgy mentem, hogy ez a plugin fel van rakva, de valahogy nekem semmi ilyesmit nem csinál csak durrog nekem mindig, hogy lassú vagyok mint a lajhár , meg hogy nem szerzek pontot, de azért gratulál
mumus70 írta:
Egyébként tényleg lehet valami a mod-al, már többektõl hallottam, hogy a játékos betöltése is már eleve egy hosszadalmas folyamat, nekem is kétszer lefagyott közvetítés elõtt.....
Mondtam már ts-en is Mumus, hogy az a gép nem elég az rf1-re sem.
Ezek az autók a codemaster 2010-bõl lettek átkonvertálva és nem elég hozzájuk 900Mega DDR2 RAM.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Lett 7 db új hely a ligában.Kivettem aki már nem járt versenyekre.
Aki szabad pilóta és szeretne jönni minden futamra,most itt a lehetõség, hogy válasszon csapatot.
Singapore-ra a piros szélû gumi kell.
Jó tesztelést!
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
mumus70 írta:
Mondtam már ts-en is Mumus, hogy az a gép nem elég az rf1-re sem.
Ezek az autók a codemaster 2010-bõl lettek átkonvertálva és nem elég hozzájuk 900Mega DDR2 RAM.
Nekem is tök lassu azzal a modal pedig az rf2 is simán megy
4 magos AMD proci meg 4 giga ram....
de annyira nem izgat hogy lassan tölt be a többihez képest
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]