Gyors Raikkönen,meg világbajnok, de engem nem hat meg hogy visszatér.Igazából el sem ment, mert mióta elment nem volt olyan csapat akivel ne hozták volna szóba, minden évben. Szegény Grosjean, francia létére, Ranault-os, de mégsem, volt F1-es de mégsem, Gp2-es bajnok, de mégsem ö körülötte forog majd a csapat idén
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Hozzászólások: 419 Lakóhely: Budapest / Aszód Regisztrált: 2009.09.07
Elküldve: 2012.01.24 23:29
DAny9455 írta:
Gyors Raikkönen,meg világbajnok, de engem nem hat meg hogy visszatér.Igazából el sem ment, mert mióta elment nem volt olyan csapat akivel ne hozták volna szóba, minden évben. Szegény Grosjean, francia létére, Ranault-os, de mégsem, volt F1-es de mégsem, Gp2-es bajnok, de mégsem ö körülötte forog majd a csapat idén
"Gyors Raikkönen,meg világbajnok, de engem nem hat meg hogy visszatér."
Akkor nyilván ez a link nem neked szólt.
Az meg elég valószínû, hogyha egy csapatban van egy F1-es VB meg egy GP2 bajnok, akkor nem a GP2 bajnokra fognak építeni. Igazából nem is értem ezt a felvetést.
Az autó hasmagasságának menet közbeni "állításának" lehetõségét nem most tiltották be, ez éppen hogy nem új keletû szabály, és ez a cucc gyakorlatilag azt teszi(tenné)... más technikai megoldással, de gyakorlatilag egy aktív felfüggesztés lenne, amit már anno pont a rönyónál likvidáltak az F1-bõl.
Én inkább egyrészt azt nem érteném, ha ennek ellenére valóban újra elõ vette volna a Renault az ötletet, ráadásul úgy hogy köré építsék a verdát, illetve hogy egyáltalán hogyan bólinthatott igent rá elõször a FIA, mikor egyértelmû hogy nem lehet kóser a motyó.....Szerintem ez csak humbuk, vakítás, félrevezetés, valójában csak max a tervezõ asztalon létezõ megoldás. Jól átgondoltan, elõre eltervezetten "kiszivárogtatták", mint fõ technikai attrakciójukat az idei évre, így terelve a figyelmet az igazi innovációról, mert míg ezt firtatják a "hozzáértõk", addig sem keresgélik, hogy mi lehet az igazi nagy dobás...és ez a Ferkára meg a Mercire is igaz szerintem. Kizártnak tartom, hogy azt a valós technikai újítást, amitõl a nagy elõre lépést várják, bármelyik csapat is hónapokkal a bemutató elõtt így kiteregesse(szinte komplett technikai specifikációval, épp csak méretezve nincs...)...Ez nem jellemzõ, és marhaság is.... Inkább az a gyakorlat, hogy még az elsõ tesztekre se teszik fel a verdára a "titkot", nehogy idõ elõtt lekoppinthassák a többiek....)
Szóval szerintem a rönyó sem ettõl a cucctól, meg a Merci sem a hónapokkal ezelõtt publikált trükkös elsõ szárnyától várja a megváltást....
Arra meg, hogy valójában mitõl, sajnos még várnunk kell szerintem egészen a szezon nyitóig...
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.01.25 11:11
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]