Mrlaccy, te mióta vagy offline teszter? Ow2-ben még a valós körszámot raktad oda... (remélem). Nem tiltott (és nem is lehet tiltani) amúgy, mások is csinálják, csak furcsáltam.
Öhhm,. Monzában volt offline kb. 50 köröm mert azt a pályát nem érzem itt csak Csongorral mentünk kb. 5-6 kört és annyi utána meg szerver..Lesz még több köröm szerveren azt megígérhetem
Látod Mumus, az az 5-6 kör így a Csongival már 2x annyi és ha csak a gyorskört írta, akkor 1,5x annyi a körszám valójában. Így már 23 körnél járunk és akkor még pályavágási faktort nem is számoltunk! Szóval hány kör kell az ufóknak?
Ittvan fiuk a csoda rFactorom ha hianyoltok valamit irjatok bemutatok mindent
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2012.02.19 11:40
Balint Hammer írta:
futtasd ablakban, aztán nem tünik el a dynhud fele
Mar mindegy mert kitoroltem a spotter plugint es nincs semmi problemam
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Érdekes dolgokat látni itt.
Mindenestre a VR. exe-t az rfdyn használja és neked a telepítésnél lehetett valami amit más nem úgy csinál.
Mi lehet az oka, hogy mindenki másnak jó? Technika ördöge?
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
CiBa írta:
Érdekes dolgokat látni itt.
Mindenestre a VR. exe-t az rfdyn használja és neked a telepítésnél lehetett valami amit más nem úgy csinál.
Mi lehet az oka, hogy mindenki másnak jó? Technika ördöge?
Nem nyomtam egy jobb klik find file location es a spooter pluginhoz baxot be ..es amiota a spooter lugint kitoroltem nem irogal
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2012.02.19 20:16
Engem ha futam közben,az Eau Ruge-ban bevágna N-be én tuti,fõleg ha valamilyen okból valahol a mezõny elejében lennék,tuti lett volna egy lyuk a monitor közepén Azért ez milyen komoly.De egy spotter ami tudtommal hangfájlok között van,hogy a csudába képes ilyenre?Lehet kezdenek éledezni a gépek?
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Szerkesztette: schumi001 - 2012.02.19 20:33
A VR a spotter hangfelismerõ része. (Voice recognition) Tehát képes felismerni a hangodból, amit mondasz. Pl. bemondod hogy pit, és helyetted elindítja a boxkérést. Illetve, kérhetsz szavazásokat is stb.. Praktikus dolog lehet, de idegesítõ is egyben, mivel ha beszélsz futam közben valakivel pl. TS-en, kérdezgethet vissza mindig, hogy Whats up boss, meg hasonlók. Azért is irogatott neked Ruben, mert amit magyarul beszéltél, tévesen azt hitte, hogy szavazást kértél vagy valami mást, és automatikusan írta a parancsokat.
Tusy írta:
A VR a spotter hangfelismerõ része. (Voice recognition) Tehát képes felismerni a hangodból, amit mondasz. Pl. bemondod hogy pit, és helyetted elindítja a boxkérést. Illetve, kérhetsz szavazásokat is stb.. Praktikus dolog lehet, de idegesítõ is egyben, mivel ha beszélsz futam közben valakivel pl. TS-en, kérdezgethet vissza mindig, hogy Whats up boss, meg hasonlók. Azért is irogatott neked Ruben, mert amit magyarul beszéltél, tévesen azt hitte, hogy szavazást kértél vagy valami mást, és automatikusan írta a parancsokat.
Ebben van valami Tusy koszi szepen akkor ez volt a problema
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]