Mi a különbség az etióp és a pingponglabda között? - ??? - Pár gramm.
Mi a hasonlóság a rózsaszín párduc és a földieper között?
- ???
- Hát hogy mind a kettõ terem, terem, teremteremterem terem tereeeeeem...
Két cowboy betér a kocsmába. Leülnek az asztalhoz, majd megszólal az egyik:
- Látod azt a férfit a sarokban?
- Nem - válaszolja a másik.
Az elsõ lelõ egy másik férfit majd újra megkérdezi:
- És most látod azt a férfit a sarokban?
- Nem. mondja újra a másik.
Ezt addig folytatják amíg csak egy ember marad rajtuk kívül életeben. Ekkor újra megkérdezi:
- Látod azt a férfit a sarokban?
- Most már igen- felel a második.
- Na, azt annyira utálom, hogy legszívesebben megölném...
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Ez király Robi TC clubunkba is vannak ilyen szerkezetek rárakod és felemeli, hogy ne nyomja a súly a kereket meg jobban elférjen.
Csak elég drága buli nem ér annyit
Nyugi itt 5 percnél tovább nem lenne fent Ismertem egy srácot a nyolcadikra mászott fel és az erkélyrõl ledobta a kerót a parkba, aztán lemászott és eltekert. A csávókám biztos meglepõdött reggel, amikor nem volt ott a drótszamár a helyén. Hát ilyen egy lakótelep. Ez sem húzná sokáig.
Én mondjuk utcán még soha nem hagytam kint Lezárnám kiszednék a kereket és már vinnék is a vázat
Vagy ha olyan helyre megyek megkérem hogy had vigyem be az épületbe, vagy nem megyek keróval olyan helyre
1. Korda-show: A méltán ismert és elismert táncdalénekes-kommentátor mûsorát sajtóhírek szerint az a gárda készítheti, aki a Gyõzike Show-t megálmodta. Bár a kreatívosztály még titkolózik, az azonban már biztos, hogy Balázs Klári is fõszereplõ lesz a mûsorban, mely a "Hihetetlen, leadjuk!" projektcímmel fut.
2. Mary Zsuzsi kocsmát keres: A show lényege, hogy Mary Zsuzsi adásról-adásra bejárja azokat a kocsmákat, melyek jelentkeztek a mûsorba, és elissza a volt férjétõl (ejtsd:Klapka "vámházkörútkilenc" György) kapott pénzt, utána pedig zöldségeket ropogtat, a szponzor mûfogsorragasztó megrendelésére.
3. Randizóna Jáksóval: A mûsor készítõi vakrandikat szerveznek az utcán random leszólított hölgyeknek. Aki nem szalad el azonnal, mikor meglátja Jáksót, értékes nyereményekkel lesz gazdagabb. Az interaktív mûsorban a nézõk is szavazhatnak, arra, hogy lesz-e nõ aki hajlandó összejönni az ál(l)ompasivalr30;
4. Válóok: A mûsor fõszereplõje Liptai Klaudia és Gesztesi Karcsi lehet. A showban minden alkalommal elválik a sztárpár, majd a maradék idõben látványosan gyûlölik egymást, és csupa rosszat nyilatkoznak a bulvárlapoknak egymásról.
5. Plasztik, vagy nem?: Ez a show is celebekre épül, minden alkalommal két híres hölgy száll versenybe egymással. A végén az gyõz, akin a meghívott plasztikai sebész, több beavatkozás nyomát ismeri fel. Indulása csak azért kétséges, mert Geronazzo Máriát kizárták a mûsor megálmodói, aki viszont emiatt perre ment.
6. Találkozunk a bíróságon!: Terry Black saját showja viseli majd ezt a címet. A mûsorba, minden alkalommal öt embert hívnak meg a készítõk, akik közül az nyer, akit a mûvész/mûvésznõ (kérlek, húzd alá a megfelelõt) leghamarabb beperel.
7. Hajdúék csodálatos élete: A mûsor azt igyekszik bemutatni, hogy milyen egy idilli család, Hajdú Péter és Sarka Kata házasságán keresztül. Az örökszerelmes celebpár szerint az életük átlagos, és nem szeretik a nyilvánosságot sem, és ezt a kétszáz részesre tervezett showban, ha lehet minden alkalommal elmondanák, fejtették ki a bulvárlapoknak.
8. Jobban tudom!: Bár Havas Henrik már két éve kiábrándult a médiából, a showban mégis részt venne, állítása szerint azért, mert itt jobban el tudja mondani az élet értelmét a bunkó magyaroknak, mint például a videoblogjában. Az észosztás mellett, minden alkalommal feltár majd egy tudományterületet, amit eddig helytelen szempontból vizsgáltak a barbár tudósok, és sokak nagyörömére kéthetente anekdotázni is fog.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2010.11.21 22:14
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]