Legalább van mit leírni az adójukból.Ettõl függetlenül sztem normális csavarokat kellene használni, mint a Nascarban, vagy egy emberes kerékcseréket mint a Le Mans-ban vagy az Indycarban.Ott egy ember cseréli le meg teszi fel, és egyszerre 4 ember dolgozik nem 20 vagy mennyi
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2012.02.01 14:47
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2012.02.01 14:50
11:35 - Továbbra is Räikkönen az élen: 1:19.670. Rosberg: 1:20.219. Di Resta: 1:21.526. Kobayashi: 1:22.112. Ricciardo: 1:22.270. Massa: 1:23.391. De la Rosa: 1:25.535.
Button, Kovalainen és Maldonado még mindig nem rendelkezik mért idõvel. A Red Bull a bokszban, installációs kör nélkül.
balazsinho90 írta:
11:35 - Továbbra is Räikkönen az élen: 1:19.670. Rosberg: 1:20.219. Di Resta: 1:21.526. Kobayashi: 1:22.112. Ricciardo: 1:22.270. Massa: 1:23.391. De la Rosa: 1:25.535.
Button, Kovalainen és Maldonado még mindig nem rendelkezik mért idõvel. A Red Bull a bokszban, installációs kör nélkül.
f1-live.hu ( fb )
Még szerencse hogy ebben nem tud kamuzni a lájv
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]