carlosrol írta:
Chandhokkal vagy Schumi, 7Up kivettelek, Hamika Petrov!
Írtam hogy ne rakj be mert esélytelen jelenleg hogy bejussak.Ha meg sikerül is és itt pont indul majd mind2 pilóta (elfoglalja valaki a másikat) Akkor nem mehetek át másik csapathoz.Vagy én gondolom rosszul?
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Hát basszus ez nekem nagyon új, 101 futammal a hátam mögött elmondhatom hogy már indultam egy nyitott kasztnis versenyen és 100 zárt kasztnison! xD Úgy érzem itt az idõ azt a bizonyos 1-et 2-re bõvíteni, hogy ne 100x hanem inkább csak 50x több zárt kasztnis versenyem legyen
Hát semmiképp ne ne indulj csak azért hogy a nyílt-zártkasztni arányodat javítsd, mert annak mi isszuk meg a levét , ellenben ha egy korrekt fair versenyt fogsz futni, és becsületesen felkészülsz rá, mindenképp légy ott!
természetesen nem azért indulnék... elõször is fel kell készülnöm rendesen, megszokni az egészet... Most azon vagyok hogy minél kevesebb hibával vezessek és minél jobb idõeredményt elérjek.
http://kepfeltoltes.hu/view/120226/516156308Untitled_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120226/865111816Untitled_www.kepfeltoltes.hu_.png
most keresgeltem es megtalaltam hol lehet on/off -ni eszt a hangfelismerot
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2012.02.26 18:13
Azzal nem mukodik. Olyan, mint a spotter. Kikapcsoltam, elinditom a jatekot, erre meg hangosabban beszel, mint azelott...
VR.dll-t kell kitorolni vagy a Plugins mappabol, vagy a Spotter mappajabol. A jatek 1szer inditasnal majd szol, hogy hianyzik, de masodszor mar nem kene.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]