"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Bia to - Fiatot! Khodet bia to - Hozz egy Fiatot! Faghat to - Faragtok! Bia pahloo... - Hülye Balu ..ye man - Gyere mán! Negato -a279; Meglátom Sedato - Seatod Labato - Lebontom! Mikham baraye man - Mikor jön a gyémánt? Bia to! - Fiatot! Pahloye man! - Mozdulj má! Negato! - Niggától Mikham ba man - Mikor jön má? Sedato! - Seatot! Dust Daram! - Pusztulná!
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
sztem igaz mert kimegy a termeszetbe par NASA tudos kiszamolja 5 perc alatt mi a hejzet hozza a medencet hoz egy alanyt lecsusztatja jo szog stb.. sikerult
A tanító néni éppen a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer 3 kismalac. A kismalacok házat akartak épiteni, de nem volt elég téglájuk. Elhatározták, hogy kérnek téglát az emberbarátjuktól. Az elsõ kismalac el is ment hát az emberhez, s amikor odaért, azt kérdezte:
- Szia, házat szeretnénk építeni. Tudnál nekünk téglát adni?
A tanárnõ itt megáll és a gyerekeket kérdi:
- Mit gondoltok, mit mondott erre az ember?
Móricka jelentkezik:
- Nézd már bazzeg! Egy beszélõ malac!
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Szerkesztette: robikasztar - 2010.11.27 23:35
Igazabol akkor azt sem tudtam, hogy kicsoda Most mar a nevet tudom, es azt is, hogy o az egyik alapitoja a ROC-nak. Meg volna valami amit illene tudnom?
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
robikasztar írta:
Igazabol akkor azt sem tudtam, hogy kicsoda Most mar a nevet tudom, es azt is, hogy o az egyik alapitoja a ROC-nak. Meg volna valami amit illene tudnom?
A lényeget hagytad csak ki. Annak a nõnek aki épphogy csak kikapott Walter Röhl-tõl raliban én bizony csókolommal mernék csak köszönni.
Vesz:
- 2 liter 2,8%-os tejet,
- egy doboz tojást,
- egy doboz narancslét,
- egy fej káposztát,
- egy negyed kiló kávét,
- 20 dkg sonkát.
Kirakja szépen sorban a dolgokat a pénztárnál a futószalagra.
Mögötte áll egy részeg a sorban és nézi ahogy pakol.
Amikor a pénztáros üti be a tételeket a pénztárgépbe, a részeg halkan megjegyzi:
- Te biztosan egyedül élsz.
A nõ meglepõdik a megjegyzésen, hiszen valóban egyedülálló ...
Végignézi a dolgokat amit vásárolt, de nem talál bennük semmi olyant amibõl a részeg következtetni tudna az õ családi állapotára.
Felülkerekedik a kíváncsiság benne és odafordul a részeghez:
- Tudja mit? Magának teljesen igaza van, de mibõl jött rá, hogy egyedül élek?
Erre a részeg:
- Merr17;... ronda vagy!
=))) jo a kep meg ez:Vigyazat! 0.25% felnott tartalom jo aki tudja hogy mi az xD
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]