Többször és több helyen is elhangzott már rá a magyarázat, de leírom még egyszer:
A szerverek lekapcsolása esetén NEM TUD az éppen futó sessionról log készülni! (aminek az adatai alapján a mentésre sor kerülne). Márpedig tegnap T1 futam volt, és szerók off.
A köridõk és körszámok esetleges elvesztésének elkerülése érdekében minden liga admin mindig megteszi azt, hogy az üzenõfalon idõben figyelmeztet a versenyek elõtt a többi szerver lekapcsolására, de az userektõl is elvárható szerintem, hogy nagyjából tisztában legyenek vele, a hét melyik napján van verseny a HOPTO-n (erre való az esemény naptár ), és ne érje teljesen váratlanul ha kilövik alóla a szervert, ebbõl kifolyólag idõben setupot mentve és kilépve a szeróról, elkerülje az "adat" vesztést....
"Segitett Önnek a válasz a probléma elhárításában?
a.) Igen, a probléma megoldódott
b.) Nem, a problémám továbbra is fenn áll
c.) kihagynám ezt a lépést és valami mással próbálkoznék...."
idézet a frissített Liga Szabályzatból, amit minden új és régi tagunknak kötelessége volt anno átolvasni és elfogadni
"12. Tesztidõ mentés: A tesztidõk folyamatosan, 10 perces periódusokban mentõdnek az oldalon. Egy adott eseményrõl, az esemény lezárultakor jönnek át az idõeredmények. Futamok elõtti szerver leállításkor, nem lezárt eseményekrõl az eredmények elvesznek, ezért kérünk mindenkit, hogy figyelje futamnapokon az üzenõfalat, és idõben hagyja el a szervereket.
Amennyiben a legjobb tesztidõ elérése közben kanyarvágás és/vagy pályaelhagyás történt, a pilóta köteles a Vágott kör jelzése! fórumban jelezni azt, és az idõ törlését kérni."
Norbi-G írta:
Teszteltem egy kicsit...Nehezen tudnék elképzelni ilyet valóságban XD
Varjal az a rossz HOGY K...A bugosak azok a kis sz@rok...volt amikor ramentem teljesen megse dobott,mintha nemlenne semi ott kovetkezo alkalommal mikor rahajtottam .....
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2012.02.27 20:43
Zol írta:
Te káromkodás nélkül nem tudsz beszélni?
de csak tudod mien idegesito ez a bugos palya,,,,?
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Valamint a dupla Hammer Bálintot se nem értem, Norbi-G barátommal pont a Force Indiába neveznénk be, már csak ezért is érdekelne hogy akkor most mi van...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]