Két hangya be vannak lõve, fenteregnek az uton a röhögéstõl
Arra megy az elefant, a ket hangya, röhögve:
- Fogadjunk, hogy nem tudod ezt a morzsát feltenni a fejedre
Az elefant felteszi a morzsát a fejére
a két hangya, röhögve:
- fogadjunk nem tudsz ráállni erre a masik morzsára
Az elefant ráál a morzsára ...
A két hangya, a földon fentereg, röhög:
- wazze, ez egy kib***tt nagy szendvics!
Szülészorvos karján a gyerekkel kérdezi az ifjú anyukát.
- Mondja asszonyom volt ezelõtt önnek a férjén kivül mással is
szexuális kapcsolata?
- Miért? Nyerít?
/* */
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
A vámpír egy kiló kenyérrel megy az utcán és egy járókelõ megkérdi tõle, hogy hova megy.
Mire a vámpír:
- Az utca végén történet egy baleset, és megyek mártogatok egy kicsit.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Amugy ugyanezen az oldalon van egy cikk, ahol Domenicali udvozli az FIA altal ujra megengedett csapatutasitast. . Nem kellesz majd senkinek sem csodalkoznia majd...........
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
Ha már a kötelezõknél tartunk, úgy éreztem meg kell említenem az alábbi két videót. Az elsõ egy zenés megemlékezés egy tragikus sorsú nagyszerû autóversenyzõnek, a hajdan volt B-csoport nagyjai közül. A második egy "pure sound video" ahol ezeknek a gépeknek a hangjain lehet "élvezkedni". Ha haflac barátom videóit már úgy is felhangosítottátok, akkor most kérjétek el a szomszédból az erõsítõt, de még akkor is elmarad az "eredeti" élménytõl.
Az elsõ videóhoz azért ennyit még hozzáfûznék:
"A 100-as tempót 2,5-3 másodperc alatt elérõ, és egészen 280-ig gyorsuló kocsik képességét leginkább az bizonyította, amikor a portugál F1-es pályán, Estorilban Toivonen ment két kört a Lancia Delta S4-gyel: idejével (1:18,1 perc) a hatodik helyrõl indulhatott volna a néhány héttel korábbi Forma-1-es Nagydíjon. Az elsõ kockát megszerzõ Ayrton Senna eredményétõl (1:16,7 perc) csak 1,4 másodperccel maradt el."
Nem vonom kétségbe a mai nagyok képességeit, illetve hozzáértését (Schumaher, McRae stb.), de lehet, hogy ezekkel az autókkal hámfára szartak volna...
Nekem a B-csoportos rali AZ autóversenyzés. Nehezebb lehet õket az úton tartani, mint egy vaddisznót angol WC-re szoktatni.
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
madhat írta:
Az elsõ videóhoz azért ennyit még hozzáfûznék:
"A 100-as tempót 2,5-3 másodperc alatt elérõ, és egészen 280-ig gyorsuló kocsik képességét leginkább az bizonyította, amikor a portugál F1-es pályán, Estorilban Toivonen ment két kört a Lancia Delta S4-gyel: idejével (1:18,1 perc) a hatodik helyrõl indulhatott volna a néhány héttel korábbi Forma-1-es Nagydíjon. Az elsõ kockát megszerzõ Ayrton Senna eredményétõl (1:16,7 perc) csak 1,4 másodperccel maradt el."
Istenem, hogy mennyire utálom ezt. Teli a net ezzel a városi legendával, mindig felidegesítem magam mikor belefutok. Abszolút megalapozatlan, ráadásul ebben a megfogalmazásban teljesen hiteltelen is.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]