Hát nem tudom nálatok srácok mi volt a helyzet, de nekem egy nagy bazi lag halmaz volt az egész...autók hol itt, hol ott, ugráltak elõrébb-hátrébb, de a legdurvább az volt amikor tiszta pályán egyszer csak hirtelen azt látom, hogy a semmibõl hoppsz egy verda van a fejem felett éppen repülõben a Hold felé...hát ez már végképp sokkolt, és (bár elég hamar visszajöttem mrlaccy visszaengedése után a végérõl a 10.-re), de úgy döntöttem inkább feladom, mielõtt még nagyobb bajt csinálnék a pályán, viszont ha már így, akkor gondoltam adjuk meg a módját, legyen egy kis látvány is a tévében: irány az egyesben a láthatatlan ûrkilövõ állomás....remélem adásba is került....
(a legbosszantóbb, hogy csak és kizárólag ezzel az egy moddal vannak gondjaim, random hogy melyik pályán és hogy mennyire, de ez és pl Monaco játszhatatlan volt basszus, mint ahogy Kanada se volt kutya, és a legnagyobb gond, hogy hiába a kismillió tesztkör, mindig csak a versenyen derül ki végül, mekkora is konkrétan a lag gáz...ilyenkor meg ugyebár már csak sajnálja az ember kidobni az ablakon a tesztbe tett idõt....
Egy szóval gondolkodóba estem erõsen hogy folytassam e a Goldent a hátralévõ futamokon, vagy se.....
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.02.29 21:18
nagyjából egyet értek Thomas bácsival, a kilövõs módszert kivéve! A sok tesztkör nekem is ment a kukába, de szerintem én sokat nem gondolkodok, nem soká irok h másé lehet a kocsim.
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni."
"Aki bedobja- jó játékos
aki mellédobja- még nem jó játékos
aki rá sem dobja- az nem játékos"
Ja egyébként nem beszélve Ruben akciójáról. Nem tudom mit gondoltál, h nekilöksz a falnak v mi, de legalább te huztad a rövidet, már megtudtad, milyen amikor másnak teszed tönkre a versenyét.
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni."
"Aki bedobja- jó játékos
aki mellédobja- még nem jó játékos
aki rá sem dobja- az nem játékos"
Balint Hammer írta:
Ja egyébként nem beszélve Ruben akciójáról. Nem tudom mit gondoltál, h nekilöksz a falnak v mi, de legalább te huztad a rövidet, már megtudtad, milyen amikor másnak teszed tönkre a versenyét.
hat most mitmondjak... balazsinho sokszor elfekezte es en probaltam nem kiutni es nem lattalak hogy melletem vagy......azt igen hogy kozeledsz de hogy mar ott melletem vagy nem
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]