Jó lett! Apró észrevétel a vezetésedben.: Nem szereted az 1-esbõl való kigyorsítást ugye? Golden Kínában is folyton eldobtad amikor 1-esbõl kellett kigyorsítani
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Jó a videó Gabesz csak lemaradt a végéröl az hogy az utolso kör utolso kanyarjában a bajnokok falánál megelöztelek
Szerkesztette: fekete0012 - 2013.03.23 23:37
Gabesz írta:
mivel külsõ körülmények miatt buktam azt a pozíciót, így nem került bele a videóba
Bár tehetném, de nem nevezlek téged emiatt egoista öntelt dög ficsúrnak, de legközelebb megpróbálkoznál egy korrekt összefoglaló videót készíteni, amin nem csak a te sikeres, sikertelen, szerencsés, szerencsétlen manõvereid láthatóak? Akkor talán többen lennének kíváncsiak a videóidra.
Van egy kevés tapasztalatom, szívesen segítek ha gondolod!
Gabesz írta:
mivel külsõ körülmények miatt buktam azt a pozíciót, így nem került bele a videóba
Bár tehetném, de nem nevezlek téged emiatt egoista öntelt dög ficsúrnak, de legközelebb megpróbálkoznál egy korrekt összefoglaló videót készíteni, amin nem csak a te sikeres, sikertelen, szerencsés, szerencsétlen manõvereid láthatóak? Akkor talán többen lennének kíváncsiak a videóidra.
Roli, szerintem nem az a célja hogy milliók lássák. Magának készíti (ahogy magam is), hogy pár év múlva amikor megnézi, láthassa mit ügyeskedett az adott futamon.
Nyílván ha teljes összefoglalót szeretne, már megtette volna.
U.i.: Ha nincs igazam és megcáfol engem, akkor természetesen lelehet szólni
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.03.24 13:31
carlosrol írta:
Gabesz írta:
Bár tehetném, de nem nevezlek téged a Hopto kirakat-figurájának, amolyan "PR-legendának" a meghamisított statisztikáiddal
Azt viszont megtehetem, hogy tájékozatlannak nevezlek, hiszen a legtöbben tudják, hogy nem egoizmusból vagyok én a videóim középpontjában, hanem mert sajnos nincs energiám és idõm heti háromszor az egész futamot végignézni és fölvenni az izgalmas jeleneteket, ha viszont a saját szemszögembõl teszem ugyanezt az viszonylag gyorsan megvan.
Azt is megtehetem, hogy rosszindulatúnak, hovatovább irigynek nevezzelek, hiszen mégis honnan tudnád, hogy hányan kíváncsiak a videóimra ?!
Akinek nem tetszik, úgysem nézi meg õket, akinek meg igen, annak nagyon örülök (a bevallottan gyenge minõség ellenére ).
UI : hamár ennyire nem vagy ezekkel kibékülve és van tapasztalatod is, nyugodtan készíthetsz Te is ilyeneket, nem hiszem hogy tiltakozna bárki is
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Már bánom hogy leálltam veled vitázni, sejthettem volna hogy csak hazugságokkal és kamu dolgokkal tudsz visszavágni
Kitõl hallottál olyan hülyeséget hogy bármilyen statisztika is hamisítva van az oldalon? (ez rágalom vagy irigységbõl fakadó hazugság)
"nincs idõm és energiám heti háromszor...."
Bõven elég ez az idõ amit ráfordítasz...sõt még túl sok is Az oldalon való hasznos és hasztalan írkálásra viszont sok idõt fordítasz, helyette ha teamspeak-en kommunikálnál sok idõt megspórolnál.
Régebben sok összefoglaló videót készítettem, félek ha így motiváció- és idõhiánnyal küszködve is nekifognék egynek kifakadnál a fórumon...
Mielõtt reagálsz egy üzenetemre, elõtte tájékozódj és gondolkodj, mert ez így kevés... Kamunak és hazugságnak viszont tökéletes!
Szerkesztette: carlosrol - 2013.03.24 14:11
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]