- Gazsi!Gondolj egy számra!
- Megván.
- Felezd meg!
- Megván.
- Most oszd el néggyel!
- Megván.
- Na mi jött ki?
- Sön.
- Te Dodó! Melyik számra gondoltál?
- Ájkengetnó szatiszfeksön.
Nyuszika felhívja telefonon a hentest:
- Van disznófüled?
- Van.
- Hát marhanyelved?
- Van.
- És csirkelábad?
- Az is van.
- Hát akkor nagyon ocsmány lehetsz...
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Szerkesztette: robikasztar - 2010.12.15 22:31
Fin mi a franc ez?Én már rég vettem volna egy motrot,vagy autót.Tekerni kelljen meg el is fáradjak.Csak beülök a kocsiba 45 fokos oldalszögben,és rock'n roll.
Laci
görgõs pad
annyi a lényege, hogy belefogatod a bringát, bármilyet lehet bele amúgy MTB-t is, csak értelemszerûen annak 2x ilyen vastag kereke van és még hangosabb
És van egy mágnes, ami forog a kerék alatt, ezt egy csavarral lehet állítani, hogy mennyire akarod ráhúzni a gumira, ezt elég nehéz speciel normálisan beállítani, mert ha nem húzod rá nagyon akkor igaz, hogy könnyebb tekerni, de sokkal jobban kopik a gumi tõle. Ha meg 2-3mmvel jobban ráhúzod akkor már sokkal nehezebb tekerni és akkor azér koptatja szét hamar a gumit.
A mágnes a nagy terhelés alatt annyira felfûti a gumit, hogy mikor elõször tekertem vele egy sima országútra való gumit használtam, durván 40 perc után (végig 50 felett tekertem) egyszercsak szétrobbant a külsõ és darabokra esett szét
Aztán mint kiderült, speciális görgõs gumival ami 9e ft tekerhetek 80al is akkorse melegszik, annyival keményebb összetételû, hogy utcán viszont nem lehet vele közlekedni
Röviden ennyi.
Pontiacos videó marhajóó szegény gumik ott is kaptak rendesen
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
Bruti régi haverom Debrecenbõl Élõben is ekkora ökör Sajnos már régen találkoztam vele, de 2003-4 körül sokat ökörködtünk együtt lanokon. Egy quake 3 klánba tartoztunk nevezetesen a [bunko] klánba. Régi szép idõk
Nagy jó volt ez a standupja A pólójáról meg az jut eszembe, amikor feladott egy hirdetést az újságban, hogy használd dízel birodalmi lépegetõ eladó 60 ezer kilóméterrel és volt aki jelentkezett rá.
Tudom Adam, "mi a sz*rt keresek itt"... Hm, erre jártam...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]