Attol, hogy sorra rontod el a futamjaidat, nem kell a tobbieket is elrontanod. Nem egyszer figyeltem mar meg, hogy folyamatosan lenyomsz a palyarol, illetve ha lehetoseged tamad, szandekosan kiutsz (Montreal, Valencia, Silverstone). Mai futam utan, megbizonyosodtam arrol, hogy a feltetelezeseim igazak. Ha bevartal sem lett volna mas a helyzet. Legkozelebb kerlek tisztessegesen versenyezz, ugyanis ezzel a megnyilvanulasaiddal a sajat presztizsed rombolod.
Udv, Robi.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Szerkesztette: robikasztar - 2012.03.28 21:03
Légy oly kedves és nézd vissza a replayt! Az h hirtelen pillanatra belassultál és nem tudtam lereagálni nem hiszem h az én hibám lenne, egyszerü versenybaleset. Az említett futamokon nem emléxem h találkoztunk vna, de az h te azt ird h szándékosan ütlek ki azt egyszerüen nevetségesnek gondolom, mint most igy téged is! Az h te ilyen hangvételü üzeneteket irogass meg egyszerüen felháboritónak gondolom! Nem vagy te egy Vettel h itt beugass!
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni."
"Aki bedobja- jó játékos
aki mellédobja- még nem jó játékos
aki rá sem dobja- az nem játékos"
Koszonom, hogy sikerult szemelyeskedned. Igazan megtisztelo erzes, hogy sok ember utan En is ki tudtam valtani beloled ezt az erzest. Nem kepzelem en magam Vettelnek, csak egy egyszeru embernek. Az uzenetet normalis hangvetelben irtam ellenben a valaszod, sokkal hevesebb volt. Innen is szeretnem uzenni, hogy kerlek fejleszd magad szellemi szinten, ugyanis eszreveteleim szerint nem nagyon szereted, hogyha kritizalnak. (Termeszetesen senki mas sem szereti ha kritizaljak, de Te hevesebben reagalsz a toled elterovelemenyekre, mint a tobbiek.) Ezt a megallapitasom barmelyk topicban levo hozzaszolasoddal ala tudom tamasztani, ugyanis sokszor Te vagy az, aki fentebb emlitett Vettelnek erzi magat.
Ettol fuggetlenul, orulok, hogy legalabb a tenyekkel meg tudtalak teged mosolyogtatni. A legjobban az tetszik az egeszben, hogy ugy teszel, nem tudsz semmirol.
Montrealban meg azt hittem, hogy versenybalestrol van szo, nem nagyon figyeltem fel az esemenyekre, ettol fuggetlenul megbeszeltuk az esetet. Igerted, hogy jobban odafigyelsz, es nem leszel ennyire aggresziv, nem fogsz szabalytalanul letoltni a palyarol. Ettol fuggetlenul Valenciaban sikerult 3 szor egymas utan kinyomnod a palyarol. Nem szep dolog, annak tukreben, amit igertel, de ezt is ugy fogtam fel, hogy talan nem lattal cockpit nezetbol. De miutan Silverstoneban rajt utan megeloztelek, az elso kanyar utan, a kovetkezo 3 darab tompaszogu kanyarban megtorpedoztal, es az sem tantoritott vissza, hogy lattad mar csuszik a kocsim.
Ennek fuggvenyeben, azt hiszem, hogy mar nem is tunok annyira nevetsegesnek.
Ha netan szemelyeskedo megnyilvanulast eszlelsz, kerlek jelezd nekem, ellenben veled, nem all szandekomban.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Robika, nem hiszem hogy Hami szándékosan rontotta volna el a versenyeddel együtt a sajátját is, ne vádaskodj dühbõl, ugyanakkor neked adok igazat abban, hogy ezt csúnyán el***cseszte (lehet a korábbi eseteket is, bár nem óvtad meg õket ezek szerint). Óvd meg, megkapja a jogos büntetését és legközelebb óvatos lesz remélhetõleg. A legszomorúbb, hogy a legtöbbet tesztelõ Thomasnak véget ért az esetetek miatt a versenye.
Robika bocs, rosszul fejeztem ki: nem Vettelnek érzed magad, csak osztod a bölcseletet a magad 18-19 évével! A vezetési szokásokról meg lécci ne te oktass ki, inkább ezt megbeszélem egy Carlossal vagy egy Balával, mer neked is voltak ocsmány húzásaid, nem 1, nem 2! Thomast meg én sajnáltam magán kívül a legjobban, mer sajna tudom mien az amikor ennyit feccöl valaki 1 futamba, és egy hiba így keresztbe tesz neki. Sajnos a pontjait amit szerzett vna nem irják jóvá, de asszem ez még a kisebb dolog.
"Aki bedobja- jó játékos
Hamika szerinted te jogosan vádaskodsz a magad 16 évével?? Nem ocsmány húzásai voltak Robinak, hanem csúnyák (nálam az ocsmány szándékosságot feltételez), amin sokat változtatott az utóbbi idõben. Most rajtad a sor...
Remélem Robika visszanézted a replay-t és felfedezted benne a hibádat, amit asszem te is bevallhatsz, nem lett volna könnyü lereagálni. ezek után a szándékosság gondolata remélem meg sem fordul benned! téma részemröl lezárva.
"Aki bedobja- jó játékos
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]