Szerzõ |
RE: Race07 |
maxaxa
Tag
Lakóhely: Afganisztan
Regisztrált: 2012.05.01
x2
|
Elküldve: 2012.08.29 00:50 |
|
|
Tisztelt versenyzõ!
A BT a(z) 9. futam - R1 Pau futamot vizsgálva megállapította, hogy kilökted Sasy-t és a kilökés után nem vártad be, valamint boxáthajtást sem végeztél. A kilökés bevárás nélkül súlyos szabálytalanságnak számít. Büntetésed pontfelezés következõ ponzszerzõ futamodon, valamint -8 DSR pont levonás. Figyelmeztetünk továbbá, hogy a BT elkövetkezendõkben fokozottan oda fog figyelni a versenyzésedre. Tartsd be a szabályokat!
Mikor lokttem en ki SASY-t? Meg nem is talalkozttam vele a pajan. Vegig nezztem a futamot Sasy kamerajabol es jol kiveheto hogy meg a kozelemben sem volt. Ki az aki ovast nyujtott be? Ki az a BT aki ugy latta hogy en kiutottem? Kerem alatamasztani a vadaskodast vagy ha tevedes tortent akkor a jogos vetkest felelosegre vonni. |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2008.03.17
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2012.08.29 10:58 |
|
|
http://kepfeltoltes.hu/120829/sasy__maxaxa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2012.08.29 11:07 |
|
|
Azt a kamerát Sasi autójából hátrafelé kellett volna nézni úgy látom!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2012.08.29 11:14 |
|
|
http://kepfeltoltes.hu/120829/maxaxa_sasy2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120829/maxaxa_sasy3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
Szerzõ |
maxaxa
Tag
x2
|
Elküldve: 2012.08.29 13:40 |
|
|
Igy mar mas. De hogy fokozott figyelmet kapok?-hat az jo ezek szerint van egy kulonleges adotsagom ami figyelem felkelto Most sztarnak vagy inkabb celebnek erzem magam Bar azert nekem is van velemenyem az esetrol, megpedig hogy nem volt szandekos, kulomben nem huzodtam volna belso ivre es hat o meg szelesen fordult kisebb tempoban Azert a Sasy is elegtetelt vett meg a futam alatt A Tisztelt BT aki fokozott figyelemmel koveti a tevekenysegemet, nem tunt fel neki(k), hogy hanyszor szenvedtem tobbszori alkalommal mint ket futam alatt masok Etikatlan magatartasa miatt? |
|
Szerzõ |
Pkacsa
Tag
Lakóhely: Zomba
Regisztrált: 2010.01.13
x2
|
Elküldve: 2012.08.29 14:20 |
|
|
Szerintem csak azokat az eseteket vizsgálják amire érkezett óvás. Nem hinném hogy mindenkinek végignézik az egész versenyét állandóan. Az meg hogy nem szándékos, hát na.....érted? nagyon kevesen okoznak szándékosan balesetet valaki mégis mindig hibás, és általában az aki nekimegy a másiknak. |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2012.08.29 14:27 |
|
|
Pkacsa írta:
Szerintem csak azokat az eseteket vizsgálják amire érkezett óvás. Nem hinném hogy mindenkinek végignézik az egész versenyét állandóan. Az meg hogy nem szándékos, hát na.....érted? nagyon kevesen okoznak szándékosan balesetet valaki mégis mindig hibás, és általában az aki nekimegy a másiknak.
...és be is várja ha véletlen...
|
|
Szerzõ |
maxaxa
Tag
x2
|
Elküldve: 2012.08.29 14:31 |
|
|
Pkacsa írta:
Szerintem csak azokat az eseteket vizsgálják amire érkezett óvás. Nem hinném hogy mindenkinek végignézik az egész versenyét állandóan. Az meg hogy nem szándékos, hát na.....érted? nagyon kevesen okoznak szándékosan balesetet valaki mégis mindig hibás, és általában az aki nekimegy a másiknak.
En szinte minden verseny alakalmaval elszenvedek valamifele kilokest. Megis egyszer sem tettem panaszt. De az mar elgondolkodtatt hogy en eltekintek a esetektol erre masok veresen komolyan veszik a poziciok megtartasat es megszerzeset es meg ovasokat inteznek. Hah (ugy fordulnak be a kanyarokba hogy nem torodnek aval hogy mas is van melettuk, aztan ha osszeernek es ok huzzak a rovidebett akkor gyorsan rohannak panaszkodni) |
|
Szerzõ |
Bala
Tag
Lakóhely: Várpalota
Regisztrált: 2011.07.06
|
Elküldve: 2012.08.29 14:35 |
|
|
vezessük be a TOCA irányelveit. tök jól hagyják játszani Jason Plato-t és Matt Neal-t
Does my turbo look big in this? |
|
Szerzõ |
Bala
Tag
|
Elküldve: 2012.08.29 14:37 |
|
|
oh most nézem, én is kaptam bõven... na mindegy. a szabály az szabály.
Does my turbo look big in this?
Szerkesztette: Bala - 2012.08.29 14:42 |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2012.08.29 15:59 |
|
|
maxaxa írta:
Pkacsa írta:
En szinte minden verseny alakalmaval elszenvedek valamifele kilokest. Megis egyszer sem tettem panaszt. De az mar elgondolkodtatt hogy en eltekintek a esetektol erre masok veresen komolyan veszik a poziciok megtartasat es megszerzeset es meg ovasokat inteznek. Hah (ugy fordulnak be a kanyarokba hogy nem torodnek aval hogy mas is van melettuk, aztan ha osszeernek es ok huzzak a rovidebett akkor gyorsan rohannak panaszkodni)
Rohanj Te is! Ennyi. Peace......
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
maxaxa
Tag
x2
|
Elküldve: 2012.08.29 16:23 |
|
|
mumus70 írta:
maxaxa írta:
Pkacsa írta:
En szinte minden verseny alakalmaval elszenvedek valamifele kilokest. Megis egyszer sem tettem panaszt. De az mar elgondolkodtatt hogy en eltekintek a esetektol erre masok veresen komolyan veszik a poziciok megtartasat es megszerzeset es meg ovasokat inteznek. Hah (ugy fordulnak be a kanyarokba hogy nem torodnek aval hogy mas is van melettuk, aztan ha osszeernek es ok huzzak a rovidebett akkor gyorsan rohannak panaszkodni)
Rohanj Te is! Ennyi. Peace......
Akkor annyit fogok rohanni a BT-hez, hogy majd azt fogja kerni hogy legyek elnozo, mert az csak verseny balaset |
|
Szerzõ |
maxaxa
Tag
x2
|
Elküldve: 2012.08.29 16:26 |
|
|
Plett írta:
Pkacsa írta:
Es megis hogy kepzelted hogy ha utolsonak esik vissza akkor be all vezekelni es az egesz mezonyt elegendi? Ilyet az auto versenyzes tortenelme nem latott |
|
Szerzõ |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2012.08.29 16:45 |
|
|
maxaxa írta:
Plett írta:
Pkacsa írta:
Es megis hogy kepzelted hogy ha utolsonak esik vissza akkor be all vezekelni es az egesz mezonyt elegendi? Ilyet az auto versenyzes tortenelme nem latott
Be mész az adott körben a boxba.Ott kevesebbet vesztesz (lehetséges) mintha bevárnád.
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
maxaxa
Tag
x2
|
Elküldve: 2012.08.29 16:51 |
|
|
schumi001 írta:
maxaxa írta:
Plett írta:
Pkacsa írta:
Es megis hogy kepzelted hogy ha utolsonak esik vissza akkor be all vezekelni es az egesz mezonyt elegendi? Ilyet az auto versenyzes tortenelme nem latott
Be mész az adott körben a boxba.Ott kevesebbet vesztesz (lehetséges) mintha bevárnád.
Akkor ezek a szabalyok ervenyesek az elmenokre is vagy csak a magamfajta "kezdokre"? |
|
Szerzõ |
Pkacsa
Tag
x2
|
Elküldve: 2012.08.29 16:53 |
|
|
maxaxa írta:
Plett írta:
Pkacsa írta:
Ha második vagy és kilököd az elsõt, és az hátraesik a mezöny végére akkor oké hogy tovább mész. de még akkor is ottvan a boxutca áthajtás vagy nem mész be és számítasz büntetésre. de a ti esetetekben te épp a 17. vagy ha jol láttam a képen ugyhogy ha sasy visszaesett esetleg az utolsó helyre akkor se lett volna nagy veszteség bevárni mivel 19-en voltatok. |
|
Szerzõ |
maxaxa
Tag
x2
|
Elküldve: 2012.08.29 16:56 |
|
|
Pkacsa írta:
maxaxa írta:
Plett írta:
Pkacsa írta:
Ha második vagy és kilököd az elsõt, és az hátraesik a mezöny végére akkor oké hogy tovább mész. de még akkor is ottvan a boxutca áthajtás vagy nem mész be és számítasz büntetésre. de a ti esetetekben te épp a 17. vagy ha jol láttam a képen ugyhogy ha sasy visszaesett esetleg az utolsó helyre akkor se lett volna nagy veszteség bevárni mivel 19-en voltatok.
Elorebb is vegezhettem volna mert az 8-ik helyrol lokott ki VIKTOR es 20-iknak esttem vissza. Szoval akkor nem is talalkozttam volna az utolso helyrol rajtolo Sasy-val.
Szerkesztette: maxaxa - 2012.08.29 16:57 |
|
Szerzõ |
maxaxa
Tag
x2
|
Elküldve: 2012.08.29 16:59 |
|
|
Plett írta:
Pkacsa írta:
Tessek kerem erre gombot varni:
http://www.youtube.com/watch?v=PBnwpfszYNQ
http://www.youtube.com/watch?v=UpDMsNAgXfo |
|
Szerzõ |
Pkacsa
Tag
x2
|
Elküldve: 2012.08.29 17:23 |
|
|
maxaxa írta:
Plett írta:
Pkacsa írta:
Tessek kerem erre gombot varni:
http://www.youtube.com/watch?v=PBnwpfszYNQ
http://www.youtube.com/watch?v=UpDMsNAgXfo
És erre valóak az óvások, nem nézik meg mindenkinek a szemszögébõl az egész versenyt csak hogy kiderüljenek a szabálytalanságok. Aki óv azt megvizsgálják.....engem amugy se érint az eset annyira nem jön be ez a race 07 azért nem is megyek ott, amiért kommenteltem a hozzászolásodat az a tegnap éjjeli hsz-ed. Mert ott kikérted magadnak hogy ki mert megóvni és hogy melyik az a BT mert te nem is találkoztál Sasy-val és erre ott van a bizonyíték. A másik pedig hogy a BT dönte az kb fix. Tök fölös ezen vitázni.
Ui: a Race 1 ben a célegyenesben amikor kaptál egy "puszit" az azért volt mert már átment a célon a másik auto. érdekes hogy ezt nem észlelted pedig te játszol ott, én 2 versenyen voltam de egybõl láttam hogy az már nem a játékos irányítása. |
|
Szerzõ |
Bala
Tag
|
Elküldve: 2012.08.29 17:24 |
|
|
a rajtnál pofátlan voltam, elismerem. edit: a rajtnál nem is én voltam
a kormányom néha minden ok nélkül berángat, a második eset ezért volt, nem direkt vágtam ki eléd lekörözésnél
edit 2: báázz, azt hittem fekete alfával megyek. most jöttem rá, hogy nem, és csak egyszer csaptunk össze. az meg nem is volt komoly de amúgy minden állításom áll a továbbiakban is.
Does my turbo look big in this?
Szerkesztette: Bala - 2012.08.29 17:34 |
|