En tudom hogy hibazni konnyu foleg egy olyan szuk palyan ezert is nem rohanttam soha ovasert. En nem veszem olyan verkomolyan mint a valosagot. Az osszeallitast is azert keszitettem, mert azt a kozlest kapttam a BT reszerol hogy fokozott figyelmet kapok es en jovok ki fekete baranykent.
Sasy írta:
ha írsz egy szórít én se foglalkozok vele,
az meg hogy visszaadtam erõs túlzás, mint írták már elõttem is, a leintés után a gép veszi át az irányítást, nem tudom észrevetted-e már
Hidd el hogy nem esett volna nehezemre a sorry. De annyi mindenen mentem keresztul hogy kiesett az emlekezetembol hogy kiloktelek. De mar emlekszem az esetre es igazan nem volt szandekos. Tudom rossz erzes hogy kiporgetnek en ateltem azon a versenyen meg te elotted. Bocsanatot igy utolag is intezek feled es bevarni is csak azert nem tettem meg mert televolttam indulattal es akarat vagyal hogy elorebb vegezzek. Ha a verseny utan kuldesz nekem egy levelet,hogy beszeljuk meg, akkor azt tudomasul vettem volna es reagalttam volna arra, hogy megbeszeljuk.
A leintest nem vettem eszre. Ugy erezttem kozel vagyok az elottem levohoz es utol akarttam erni. Csak annyi tunt fel hogy egy auto elem akart huzodni azert is fekezttem kicsit. Egeszen a domb utani balos visszaforditoig uldozttem az elottem levot majd csak a kanyar utan vettem eszre hogy vege a futamnak.
Lehet hogy hülyeséget írok de mikor fent voltam szerveren akkor a verseny infoknál azt írta hogy 5 körös a verseny de az oldalon meg 10 van írva.Lehet én néztem be de azért szólok
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Hamann,Diesel,Maxaxa bocsi a lökdösésekért.1.futamon mikor meglöktem Hamann-t akkor bevártam volna csak valaki hátba vert bár én lassítottam rosszul, tõle is bocs nem tudom ki voltJó futamok lettek volna csak elrontottam, mind a kettõt, és nem csak a sajátomat.Még egyszer bocsánat
Grat mindenkinek
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Köszi Srácok a bajnokságot! Remélem lesz még a hopto keretein belül race07-el
A mai futamon grat mindenkinek, az elsõ futam halál unalmas második meg kicsit btcc-s volt adtam is kaptam is bocsi mindenkitõl akinek kellemetlenséget okoztam
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]