nem szeretnék elkiabálni semmit sem, de ha sikerül a tegnap behalt videókártyámat helyrehozni/kicserélni, illetve nem néztem nagyon félre semmit sem, és szerdánként tényleg nincs egy órám sem, úgy érzem nincs akadálya, hogy két hetente hazatérjek szerény hajlékomba. Hivatalos indulási szándékom idõben jelzem, feltéve, ha egy ilyen okrot bevesztek magatok közé
Aha,de akkor mész azonnal az ufólistára.Azért nem raktalak fel mert azt mondtad tuti hogy nem jössz.
Tudtam,hogy nem bírod ki rFactorfüggõ barátom
Szal én örülnék neki.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
hát már a depresszió kerülget, behalt a gépem, úgy tünt nem tudok elindulni sehol sem. Vennem kell egy videókártyát, kis memóriát, meg imádkozz értem, hogy tényleg jól olvastam az órarendem nagy szerencse lenne, ha pont a szerdámat hagynák üresen
Nekem meg még csapattársat kell még találnom,de valaki olyat aki nagyjából egyformán megy mint én,mármint setup ügyileg.
Eddig még csak Juantól és Norbitól hallottam,hogy jók a setupjaim a többiek mind leratyizták szal nem tom
RH-ban is Dennissel megbeszéltük,hogy majd közösen setupolunk,de annyira különbözõen vezetünk,hogy a setupjainkat rá is kenhetjük egymás hajára.
Mind a 4 kilobájtot
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]