Szerzõ |
RE: Ow1 F Renault |
Morten
Tag
Lakóhely: Kölked
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2011.07.23 18:10 |
|
|
Thomas 50tõl kérdezném, hogy miért bannolt engem??
Morten |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2011.07.23 20:11 |
|
|
Morten írta:
Thomas 50tõl kérdezném, hogy miért bannolt engem??
Azért, mert nemhogy 18h00-kor, de még quali elõtt 5 perccel (amikor feljöttél a szeróra) sem volt sem nevezésed, sem szintidõd, sõt semmilyen idõd sem a futamra a teszt táblázaton!
Pü-dre válaszolva: nem nem ártottál nekem, de azt látom képben vagy a szabályokkal kapcsolatban nagyon, ha ezt így megkérdezted...!
Egyéb iránt, ban a szeróról törölve, mehetsz edzeni, szintidõt futni és nevezni...
Hajrá!
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.07.23 20:18 |
|
Szerzõ |
Morten
Tag
|
Elküldve: 2011.07.23 21:06 |
|
|
de hát nemenged be Monacoba, meg nemtudtam elõbb jönni, mert nemvolt jó az rFactorom, élõ példa Ricciardo, segítettde igyse lettünk idõbe készen, azért siettem h föltudjak gyorsan menni
Morten |
|
Szerzõ |
zak05
Tag
Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38
Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2011.07.23 22:47 |
|
|
azt nem is tudtam hogy 18:00kor be kell lépni! emléxem volt oan h a futamot azért csusztattuk el mert gazso nem tudott belépni! amugy a 2. futam elötti qualin 2* ledobott a szeró! csak nekem szarakodott a netem vagy másnak is volt ilyen gondja?
|
|
Szerzõ |
Morten
Tag
|
Elküldve: 2011.07.23 23:13 |
|
|
ígyvan ahogy zak mondja még jani alonsot küldték el és nemmáshol volt mint Silvertoneban,
Morten |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2011.07.24 08:55 |
|
|
Megpróbálom akkor érthetõen összefoglalni, mert látom csak háborogni tudtok gondolkodni nem nagyon akaródzik,...
Egy: A liga általános szabályzata, de az OW1 ismertetõje is világosan meghatározza mik egy futamon való indulásnak az alap követelményei: azaz, a felkészülési idõszakban (ami jelen esetben péntektõl-péntekig tart, tehát egy egész hét!!!) szintidõ megfutása a szerveren, illetve az adott futamra való benevezés.
Ennek a szabálynak két oka is van.
Egyrészt, hogy valamilyen mértékû gyakorlás nélkül ne lehessen adott futamon indulni, mert az csak roncsderbihez vezet, és nem egy korrekt jó futamhoz. Ez a többi résztvevõ versenyzõ társ érdekeit szolgálja elsõsorban(amit illik figyelembe venni egy közösségben)!
Másrészt: ha túl jelentkezés van adott futamra (és hálaistennek az Ow1-re ez a jellemzõ), valamilyen módon ki kell választani hogy kik indulhatnak. Tekintettel, hogy a versenyszeró korlátozott számú versenyzõt bír el baj nélkül, így 24-26 fõben van általában a lehetséges indulók száma limitálva.
Ha a felkészülési idõszakban ennél több pilóta képes megfutni a szintidõt(mint általában ez így van az OW1-ben), teljesen egyértelmû, hogy az elsõ 24 nevezett állhat fel a rajtrácsra. Ha ezen 24-bõl valaki mégsem tud eljönni a futamra(amit egyébként illene a nevezése visszamondásával idõben egyértelmûsíteni), értelem szerûen a sorban következõk léphetnek a helyükre.
Ebbõl kifolyólag ha valakinek eltökélt szándéka indulni egy futamon, hát akkor a helyes eljárás az, ha a rendelkezésre álló egy hét alatt mielõbb megfutja a szintidõt és be is nevez azonnal amint az ideje mentésre kerül és megjelenik a teszttáblázaton.Mivel valamikor a verseny elõtt csak el kell döntenie az adminnak, hogy az esetenként 30-40 szintidõn belüli pilótábol melyik 24 indulhat, ezért van kihírdetve a végsõ nevezési határidõ ami lezárja a felkészülési idõszakot. Ez péntek 18h00. Mivel a szerver az idõket meghatározott idönként és módon menti, ha valaki az utolsó percekre hagyja a gyakorlást és szintidõ futást, nem biztos hogy nevezni tud 18.00-ig. Tehát ne az utolsó félórára hagyjátok a dolgot.
Azt sem nehéz megérteni hogy ha valaki bent van az elsõ 24 nevezett között, akkor verseny elõtt ildomos nem az utolsó percben vagy épp már a quali alatt feljönnie a szeróra, mert addigra, mivel nincs a szerón, távolmaradását feltételezve, lehet már a 25, 26, vagy épp a 27. nevezett pilóta indulási engedélyt kapott a helyére. Nyilván, ha illetõ jelzi idõben hogy elõre láthatólag késni fog, a helyét fenntartjuk, esetenként meg is várhatjuk, de a zökkenõ és konfliktusmentes lebonyolítás érdekében ezeket jó volna betartani.
És végül, mindezek után, ha valakinek nincs nevezése a futamra( nem hogy nevezése, még mért köre sem!) és belép a szeróra 18.25-kor, kezdés elõtt 5 perccel, az mégis mire számított???
Összefoglalva tehát az elvárás:
Pilóta minél elõbb (ahogy ideje engedi persze) gyúr-gyakorol, ahogy a szintideje megvan leadja a nevezését. Pénteken pedig az elsõ 24 nevezett lehetõleg 18.h-kor már jön felfelé a szeróra, hogy minél elõbb összeálljon a rajtrács mezönye. Akinek pedig nincs mért köre, nincs szintideje és nincs nevezése határidõre, 18.00-kor szépen korrekten elhagyja a szerót.
Ilyen egyszerû.
Ui.:Morten: a banod törölve van, be kell hogy tudj lépni.
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.07.24 09:11 |
|
Szerzõ |
Morten
Tag
|
Elküldve: 2011.07.24 10:37 |
|
|
de nemtudok, mert ottvan a lakat a cím elõt ésha rákattintok semmitse csinál!!
Morten |
|
Szerzõ |
Jarno Trulli
Tag
Lakóhely: Törökszentmiklós
Regisztrált: 2011.06.19
x1 x1 x2
|
Elküldve: 2011.07.24 12:52 |
|
|
nekem mivel nem 1 atomerõmû a gépem ezért azt szoktam megjátszani hogy amikor vége az elsõ futamnak akkor azonnal lelépek a serverrõl újraindítom a gépet majd kikapcsolok újra minden futó alkalmazást és go vissza a serverre néha ezért kések a 2. futam idõmérõújén.
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna |
|
Szerzõ |
zak05
Tag
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2011.07.27 14:38 |
|
|
mi történt az edzésen amiértt a BT megbüntette Stekit?? |
|
Szerzõ |
Jarno Trulli
Tag
Lakóhely: Törökszentmiklós
Regisztrált: 2011.06.19
x1 x1 x2
|
Elküldve: 2011.07.27 23:53 |
|
|
Mi történt?
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2008.03.17
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2011.07.28 00:06 |
|
|
Én amit tudok az az hogy teszt alatt figyelmeztette õt Emil008 a szerveren hogy ne szorítsa le a pályán mert gondok lesznek így futamon, nehogy futameltiltást kapjon. Erre a válasza az volt neki hogy lenyomorékozta Emilt.
|
|
Szerzõ |
Ricsi Csernyi
Tag
Lakóhely: Mende
Regisztrált: 2010.08.06
x1 x2
|
Elküldve: 2011.07.28 23:47 |
|
|
Plett írta:
Én amit tudok az az hogy teszt alatt figyelmeztette õt Emil008 a szerveren hogy ne szorítsa le a pályán mert gondok lesznek így futamon, nehogy futameltiltást kapjon. Erre a válasza az volt neki hogy lenyomorékozta Emilt.
Igen ez így volt ahogy Plett mondja.. nem értem mért kell ezt csinálni de hát...
meg szerdán volt a másik?? az a Erikko a***zott 50th_foxinak(bocsi ha nem jól írtam a neved) egy kis feltartás miatt tesztközbe...-.-
Szerkesztette: Ricsi Csernyi - 2011.07.28 23:48 |
|
Szerzõ |
Szanto Ruben
Tag
Lakóhely: Arad
Regisztrált: 2010.11.06
x3 x2
|
Elküldve: 2011.07.29 09:58 |
|
|
Ricsi Csernyi írta:
Plett írta:
Igen ez így volt ahogy Plett mondja.. nem értem mért kell ezt csinálni de hát...
meg szerdán volt a másik?? az a Erikko a***zott 50th_foxinak(bocsi ha nem jól írtam a neved) egy kis feltartás miatt tesztközbe...-.-
akkor Erikko is kap buntit nem ha anyukajat szidja ?
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz! |
|
Szerzõ |
zak05
Tag
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2011.07.29 10:40 |
|
|
látom a szerók még mindig nemjók! akko lessz ma ow1?? csak mert tesztelnem kellene de fölöslegesen nemakarok! |
|
Szerzõ |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2011.07.29 10:57 |
|
|
zak05 írta:
látom a szerók még mindig nemjók! akko lessz ma ow1?? csak mert tesztelnem kellene de fölöslegesen nemakarok!
Zak,menj Teszt-re a menüben.Nem a szerveren van de gyakorolni még tudsz,és ártani pár kör nem fog.
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
zak05
Tag
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2011.07.29 12:06 |
|
|
schumi001 írta:
zak05 írta:
látom a szerók még mindig nemjók! akko lessz ma ow1?? csak mert tesztelnem kellene de fölöslegesen nemakarok!
Zak,menj Teszt-re a menüben.Nem a szerveren van de gyakorolni még tudsz,és ártani pár kör nem fog.
tudom tudom teszteltem má offline de msot csupán azért kérdeztem hogy tudjam a futam sorsát mivel fölöslegesen nem akarok tesztelni! |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Lakóhely: Budapest
|
Elküldve: 2011.07.29 12:15 |
|
|
Pedig ezen a pályán jobb lenne mihamarabb túlesni.......
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Balint Hammer
Tag
Lakóhely: Szombathely
Regisztrált: 2010.11.17
x13 x21 x15
|
Elküldve: 2011.07.29 12:34 |
|
|
zak05 írta:
schumi001 írta:
zak05 írta:
tudom tudom teszteltem má offline de msot csupán azért kérdeztem hogy tudjam a futam sorsát mivel fölöslegesen nem akarok tesztelni!
fölöslegesen semmiképpen nem tesztelsz rá, ez hülyeség, ugy is le lesz futva a futam vagy ma vagy késöbb. |
|
Szerzõ |
Nevikov
Tag
Lakóhely: Várpalota
Regisztrált: 2011.07.13
x1 x5
|
Elküldve: 2011.07.29 12:59 |
|
|
Thomas50 a szerverek a futamra jók lesznek vagy el lesz napolva a verseny? |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2011.07.29 15:54 |
|
|
A mai futamok egy héttel halasztva. Bocs hogy nem tudtam hamarabb hirdetni, de se gép közelben nem tudtam ma igazán lenni, sem elég infóm nem volt ehhez a döntéshez. Sry ha valakinek kellemetlenséget okozott a délutánra maradt döntés.
Egyébként meglett volna valszeg hamarabb is csak dél körül Hajdúszoboszlóról hazafelé tartva elszakadt a vezérmû szíj a Fiatban...aki ért valamit az autókhoz az vágja hogy mit jelent ez aki nem annak leírom: motor KO, haza csak mentve(vontatva) jutsz, amit ugyebár nem olyan egyszerû az országút mellett lerohadva leszervezni, lehetõleg úgy hogy ne kerüljön egy vagyonért haza a verda. Na de most már itthon vagyok, holnap szét dúrom a motort hátha megúszom pár szelep cserével a dolgot. Egyenlõre fingom sincs mekkora a kár az engine-ben, de az tuti pár napig féllábú leszek kocsi nélkül...na ennyi
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.07.29 15:57 |
|