Szerzõ |
RE: OW1 FM |
Szanto Ruben
Tag
Lakóhely: Arad
Regisztrált: 2010.11.06
x3 x2
|
Elküldve: 2011.09.12 13:45 |
|
|
xxD kb oan 40 literrel kel idomeron mennunk ahogy neztem (ha akarsz mertkort menni ha nem akkor sztem eleg 35 akar 30 is)
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz! |
|
Szerzõ |
Jarno Trulli
Tag
Lakóhely: Törökszentmiklós
Regisztrált: 2011.06.19
x1 x1 x2
|
Elküldve: 2011.09.12 13:48 |
|
|
edemm írta:
Jarno Trulli írta:
akkor majd vkivel leszedetem azt a szart a kocsiról futam közbe xÐ
Elég ha valaki rámegy a másik hátsó kerekére, akkor hátha ráugrat, és leszedi Neked
így godnoltam én is
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2011.09.12 14:17 |
|
|
Szanto Ruben írta:
xxD kb oan 40 literrel kel idomeron mennunk ahogy neztem (ha akarsz mertkort menni ha nem akkor sztem eleg 35 akar 30 is)
Csak hangosan gondolkodom...
40l az kb 40 kör. Egy kör nincs egy perc, tehát a versenytáv (30 perc), kb 31-33 kör, plusz 1 a felvez, tehát 32-34 kör. Az idõmérõre és a warmupra marad összesen 6 környi benya (ha az mind a qualié, akkor az összesen 4db mért kör!, mert hogy kivezetõ, meg levezetõ kört is számol a factor). Ezt max csak a kemény gumin lehet kivitelezni( quali, warmup, meg a race kiállás nélkül, ugyan azon a set gumin), amivel meg baromi lassú lesz a köridõ...nem beszélve a qualin ilyen gumin és ennyi benyával elérhetõ eredményrõl...
Tuti, hogy jó ez a taktika...???
ui.: (az adatok csak szemléltetõ jellegûek, mert pontos fogyasztást nem tudok perpill)
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.09.12 14:21 |
|
Szerzõ |
Jarno Trulli
Tag
Lakóhely: Törökszentmiklós
Regisztrált: 2011.06.19
x1 x1 x2
|
Elküldve: 2011.09.12 14:20 |
|
|
ha mész 10 kört az kb 11-12 liter tehát 1 körön 1 picivel többet eszik a kocsi mint 1 liter
de szerintem a jó taktika az 1 kiallas 33 körre megtankolni a kocsit és 1 kiállással... kijönni csak a kerékér
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2011.09.12 14:32 |
|
|
Hmmm...
Tankolsz qualira mondjuk 12 körre, felteszed a lágyat. 2 mért körrel megfutod a pole-t. Warmupon nem mozdulsz nem koptatod se a benyát se a gumit. Így elrajtolsz a pole-ból, a lággyal a maradék 8 környi benyával, gyûjtesz egy kiállásnyi elõnyt, visszajössz az elsõ v második helyre a keménnyel vagy a közepessel és végigtolod...( vagy éppen továbbra is teszel lágyat amivel újra gyorsabb vagy, és összeszeded az újabb kiállásra valót( merthogy a lágy kb 10-12 körig tuti)
Ez hogy hangzik? |
|
Szerzõ |
Zol
Tag
Regisztrált: 2011.07.16
x2
|
Elküldve: 2011.09.12 14:35 |
|
|
ajjmár....pénteken már ezt gondoltam ki
Hallkan megsúgom, hogy kipróbáltam singleben h mit zár le a rf a setupban. A gumit nem zárja le. Elvileg tudtam változtatni verseny elõtt.
|
|
Szerzõ |
The7up
Tag
Lakóhely: Csákvár
Regisztrált: 2011.07.13
|
Elküldve: 2011.09.12 15:02 |
|
|
Azt meg lehet adni elõre, hogy melyik kiállásnál melyik gumit tegye fel? Vagy azt nekem kell? |
|
Szerzõ |
edemm
Tag
Lakóhely: Gyöngyös
Regisztrált: 2008.04.26
|
Elküldve: 2011.09.12 15:02 |
|
|
Hát nem tudom, részemrõl a taktika lehet az lesz, hogy jól megtankolom a verdát, és kemény keveréken lezavarom az egészet, mert alapból lassabb pilóta vagyok, mivel billentyûzettel megyek, és lágy gumin könnyû autóval se mennék egy hú de szuper kört. Plusz a boxkiállásaim, akár ebben a játékban, akár másikban, még sose voltak gyorsak, mindig sok másodpercet buktam a kiállás mellett még, úgyhogy megyek inkább megtankolva kemény keverékûn, kiállás nélkül a futamon, és taktikám egyszerû lesz: kivárni, hogy az elõttem lévõk hibázzanak |
|
Szerzõ |
Szanto Ruben
Tag
x3 x2
|
Elküldve: 2011.09.12 15:14 |
|
|
Thomas50 írta:
Szanto Ruben írta:
Csak hangosan gondolkodom...
40l az kb 40 kör. Egy kör nincs egy perc, tehát a versenytáv (30 perc), kb 31-33 kör, plusz 1 a felvez, tehát 32-34 kör. Az idõmérõre és a warmupra marad összesen 6 környi benya (ha az mind a qualié, akkor az összesen 4db mért kör!, mert hogy kivezetõ, meg levezetõ kört is számol a factor ). Ezt max csak a kemény gumin lehet kivitelezni( quali, warmup, meg a race kiállás nélkül, ugyan azon a set gumin), amivel meg baromi lassú lesz a köridõ...nem beszélve a qualin ilyen gumin és ennyi benyával elérhetõ eredményrõl...
Tuti, hogy jó ez a taktika...???
ui.: (az adatok csak szemléltetõ jellegûek, mert pontos fogyasztást nem tudok perpill)
Fogyasztas:1.50 fele ha taposod xD
Es szerintem jo hagyni 3-4 kor plusznyi benyat.Az en taktikam 1 kiallasos lesz kb
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
|
Szerzõ |
Szanto Ruben
Tag
x3 x2
|
Elküldve: 2011.09.12 15:15 |
|
|
The7up írta:
Azt meg lehet adni elõre, hogy melyik kiállásnál melyik gumit tegye fel? Vagy azt nekem kell?
jaja
|
Szerzõ |
Szanto Ruben
Tag
x3 x2
|
Elküldve: 2011.09.12 15:16 |
|
|
Jarno Trulli írta:
ha mész 10 kört az kb 11-12 liter tehát 1 körön 1 picivel többet eszik a kocsi mint 1 liter
de szerintem a jó taktika az 1 kiallas 33 körre megtankolni a kocsit és 1 kiállással... kijönni csak a kerékér
Ja de egyebkent megsugom (lehet tugyatok) a futamon nemlehet tankolnin xD
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2011.09.12 15:29 |
|
|
Zol írta:
ajjmár....pénteken már ezt gondoltam ki
Hallkan megsúgom, hogy kipróbáltam singleben h mit zár le a rf a setupban. A gumit nem zárja le. Elvileg tudtam változtatni verseny elõtt.
Oppsz, kössz hogy szóltál! Mindjárt orvoslom, lesz egy rfm patch! Beteszem majd fontosba meg a liga letöltésekbe is! |
|
Szerzõ |
DAny9455
Tag
Lakóhely: Veszprém
Regisztrált: 2011.04.09
x1 x1
|
Elküldve: 2011.09.12 15:37 |
|
|
Én elgondolkoztam azon hogy mi van ha nem kvalizok?Akkor gumit és benzint sporolnék ami a futamra mindenképpen jo lenne.Legalább elözhetek párat mint Silverstoneba
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna- |
|
Szerzõ |
sTecKi
Tag
Lakóhely: Budakeszi
Regisztrált: 2011.05.13
x1 x2 x3
|
Elküldve: 2011.09.12 15:41 |
|
|
DAny9455 írta:
Én elgondolkoztam azon hogy mi van ha nem kvalizok?Akkor gumit és benzint sporolnék ami a futamra mindenképpen jo lenne.Legalább elözhetek párat mint Silverstoneba
de háttul lasabbak vannak és kockáztatod hogy kilöknek
<object width="300" height="250"><param name="movie" value="http://tools.wamma.hu/sun/sun.swf"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://tools.wamma.hu/sun/sun.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="300" height="250" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
|
|
Szerzõ |
Szanto Ruben
Tag
x3 x2
|
Elküldve: 2011.09.12 15:43 |
|
|
Bocsanat!
Benyakimelo es egyben gumikimelo vezetes:1.03 benyat eszik
Eszeveszett mod:1.07 azaz semmi kul nincs csak a gumikal van gond xD
|
Szerzõ |
DAny9455
Tag
x1 x1
|
Elküldve: 2011.09.12 15:47 |
|
|
Hülye gumik.Amugy mennyire vannak közel a rajtrácsok?Mert ha nagyon közel vannak egymáshoz akkor megéri kvalizni mert van egy két hülye akik már elrajtolni sem tudnak csak padlogázzal, forogva
-Ayrton Senna- |
|
Szerzõ |
laby
Tag
Lakóhely: Tatabánya
Regisztrált: 2011.08.04
x1
|
Elküldve: 2011.09.12 15:47 |
|
|
Thomas50 írta:
Hmmm...
Tankolsz qualira mondjuk 12 körre, felteszed a lágyat. 2 mért körrel megfutod a pole-t. Warmupon nem mozdulsz nem koptatod se a benyát se a gumit. Így elrajtolsz a pole-ból, a lággyal a maradék 8 környi benyával, gyûjtesz egy kiállásnyi elõnyt, visszajössz az elsõ v második helyre a keménnyel vagy a közepessel és végigtolod...( vagy éppen továbbra is teszel lágyat amivel újra gyorsabb vagy, és összeszeded az újabb kiállásra valót( merthogy a lágy kb 10-12 körig tuti)
Ez hogy hangzik?
Jól hangzik csak van pár gond vele, pole-ba csak egy ember tud lenni és az se biztos hogy elszakad ha egyáltalán nem rajtolják le.
Másrészt ha kimész boxba és visszajössz 2-5. helyre ott is maradsz mert ezen a pályán sehol nem fogsz elõzni az is biztos, célegyenes után az elsõ jobbosba gondolom sokan beteszik majd és szarrá törik egymást, mert igazából sehol se lehet elõzni kockázat mentesen. Max a 2. idõmérõ elõtti gyors jobbosba.
|
|
Szerzõ |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2011.09.12 15:54 |
|
|
Futamon tényleg nem lehet tankolni?
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
DAny9455
Tag
x1 x1
|
Elküldve: 2011.09.12 16:07 |
|
|
Jo volna ha akkor gyorsan minden kiderülne hogy mit lehet mit nem mert akkor ugy számolok.Nem egyszerü ez, bár az én javaslatom az hogy mivel nem kapunk pontokat egyik futamon sem a Toban-on.Kockáztassuk be igazi tesztfutamra és ne hatalom gyakorlatra.Majd legyen mindenki gyors ha pontot is adnak érte.
-Ayrton Senna- |
|
Szerzõ |
Zol
Tag
Regisztrált: 2011.07.16
x2
|
Elküldve: 2011.09.12 16:08 |
|
|
Nincs megtiltva, hogy tankolj. Játék azt hiszem az tankol Tehát tankolhatsz
Egyébként meg ez tesztfutam lesz, ha jól tudom. Itt nem dõl el semmi. Arra van, hogy versenyben is ki lehessen próbálni a modot, illetve összeszokjunk. És mindenki magának kell kitalálni a setupot meg taktikát ami neki a legjobb. Van egy olyan érzésem, hogy nem csak a leggyorsabb setup a nyerõ
Szerkesztette: Zol - 2011.09.12 16:09 |
|