Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2012.10.21 23:28
Daniel10 írta:
zak05 írta:
nekem nem jött be a futam de nem azért mert rossz a mod hanem mert vmi oknál fogva elkezdett recegni, akadozni és nem mertem rendesen kigyorsítani mert neméreztem a kocsit... no meg belém is kanyarodttak és minnyá az elején hátracsusztan (köszi daniel 10) fel is ment a pumpa tõle azt onnantól már megette a fene... 20 fpseel elég nehéz jól menni
Nézd vissza és meglátod hogy egy kicsit agresszívan raktad oda
visszanéztem és én mindent jól csináltam még csak ki se sodródtam a külsõ ívre csak késöbb de csak azért mert belémfordultál és ellenkormányoznom kellett!!! arról nem is beszélve h nem raktam én agresszíven sehova hiszen mér jóval a kanyatrelött is melletted voltam... neked kellett volna a külsõ íven fordulnok de ehelyet behúztad belsõre mintha ott se lennék... de mind1 is úgyis csak tesztfutam....
Elküldve: 2012.10.22 09:30
Gabesz írta:
Mi van Mumus, annyira tetszik a mod hogy már megint nem voltál futamon ??
Motoros klub havi megbeszélésem volt, azért nem is készültem komolyabban. Nem kár érte, gyûlölöm a Hungaroringet amúgy is, viszont Ade meg a kedvencem!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Zak tényleg felmehetett a pumpa mert a hibáid után amikor utolértél nem veszélytelen dolgokat csináltál. Igazából ha normális törés van mindkettõnknek vége.Nem mellesleg a pályavonal szerintem rád is vonatkoznaMeg még jó pár emberkére,és ezek csak akiket én láttam. Én jellemzõen a pálya hátsó részén szaladtam le a megengedettnél jobban ott valamiért a féktáv nem akart sikerülni. Az elején beakadt a kép nálam aztán már csattantam asszem maxaxaval . Sorry.Illetve még volt egy eset amikor meglöktem valakit,de még abban a körben vissza is engedtem. A mod egész jó,bár nagyon hajaz a maszimos 2012-s modra./ami nem jött be /
Talán annyit fûznék hozzá hogy ez nem zárt kasztni ezért a kontaktokat mellõzni kellene amennyire csak lehet.
x11 x9 x9
Elküldve: 2012.10.22 12:14
elképzlehetõ de ehehz most vissza kellene nézzem a replayt... én nem emléxem ellened semmi kirívóra de tény h akadt is meg ideges is voltam...szóval simán lehet ... akkor ez esetben elnézést is kérek!!! köv futamig megoldom az akadást és akkor meglátod majd h nemvok aza tipikus crashkid!! az akadás miatt vagy 3*szor megprödültem a célegyenesráfordítóban mert nem tudtam adagolni a gázt rendesen... tiszta ideg voltam mert a teszten oan jól mûködött !!
Nem azt mondom hogy szándékos volt. Az is biztos hogy idegesítõ a technikai probléma. Nekem az elején akadt be de úgy hogy megállt a kép pár mp-re. Ha az nincs elõrébb végzek abban biztos vagyok.
Azt tudtam hogy gyorsabb vagy ez látszott a futam közben mert a hibák után is utolértél viszonylag hamar,csak én túl agresszívnak éreztem a dolgot.
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2012.10.23 17:06
x11 x9 x9
Elküldve: 2012.10.24 14:06
Szanto Ruben írta:
hi
hirtelen felindulásból ez a videó után megnéztem egy régi ow1es futamot (még a régi formula renaultsbóól) és azt kell hogy mondjam h a wow igen sokat fejlõdtél... akkoriban még voltak vakmerõ mozdulatok majdnem lehetetlen féktávok és crash is ahhoz képest itt most egy kimért megfelelõen aggresszív de nem vakmerõ veresnyzõt látunk a videón... sokan példát vehetnek azon ahoyg Thomassal küzdöttetek...
GRAT!!
hi
hirtelen felindulásból ez a videó után megnéztem egy régi ow1es futamot (még a régi formula renaultsbóól) és azt kell hogy mondjam h a wow igen sokat fejlõdtél... akkoriban még voltak vakmerõ mozdulatok majdnem lehetetlen féktávok és crash is ahhoz képest itt most egy kimért megfelelõen aggresszív de nem vakmerõ veresnyzõt látunk a videón... sokan példát vehetnek azon ahoyg Thomassal küzdöttetek...
GRAT!!
Köszönöm szépen
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]