Most mentem 8 kört és 1:22.701
Mylive port is mutatta bár a nevem mellet a szektor idõket nem mutatta csak a körszámot és a legutolsó és a leggyorsabb kört.
Szerkesztette: zsolt25 - 2014.05.06 06:01
Elküldve: 2014.05.06 19:06
Mert biztos olyan gyorsan mentek, hogy a log nem ér utol titeket. Mondjuk Thomasz esetében meg azt feltételezem hogy Õ meg nem tudja utolérni a logot, és azért nem találkoznak....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
én is. Mindenkinek igy kéne csinálni ahogy Õk, a goldenben.... Tisztelet!!
Auszivan 7 kört kaptak!!! Most meg gyõzelem, és dobogó... sok sok tesztkör. ENNYI... nem sírni kell, hogy nem megy a mod, hanem gyakorolni. Tudom, valakiknek sajnos munka, meg más dolgok miatt nincs idejük.
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.05.14 13:04
Adam írta:
valakiknek sajnos munka, meg más dolgok miatt nincs idejük.
Szerintem meg erre könnyû ráfogni bármit !!
Akármilyen bajnokság fut itt a Hopto-n mostanában, kb. 10 fõ a versenyek átlaglétszáma
Ott van pl. a WTCC, amit szerintem mindenki szeret, jobban is, mint a Forma 1-et, hiszen nagy Michelisz-mánia van évek óta, sõt egyre erõsödik, mégis amikor indul a bajnokság (évente egyszer !!), akkor a tesztelések és az elsõ 1-2 futam után a 30-40 emberbõl hirtelen lesz 15 aztán 10 aztán.......nonszensz !!!
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]