x2 x3
Elküldve: 2012.04.20 18:35
Bandi írta:
Köszönöm Nem csak az F1
Megvan az oka, hogy miért ez van betippelve
Tudsz valamit? körbeveszik a hotelt és csak a kis csapatokat engedik ki?
Vagy ez lesz feltöltve végeredménynek a hackelt honlapra? Vagy az NBI után ezt is levajaztuk......teljesen hihetõ befutó
Tetszettek ezek ez "összeesküvés" elméletek. Szimplán arról van csak szó, hogy szeretem a tippjátékokat és szeretném megnyerni is (legalább az ilyet ha már versenyzésben béna vagyok). Nem tudom a vetélytársaim is véresen komolyan veszik-e, de inkább betippelek egy úgymond röhejes befutót. Aztán az idõmérõ elõtt 5-10 perccel majd átírom a reálisabb befutóra.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Finland írta:
Véresen komolyan venni egy tippjátékot szerintem nem lehet, bár lehet tévedek Nagyon sokminenen múlik a dolog, van, hogy bejön valami, van, hogy nem
Ezért nem jár Finland "ötös lottózni"
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Hát ezen a csávón ma is lezsibbadt az agyam.Akkora hülyesége kérdezett.Kommentátorként nem tudni hogy a szuper lágy mennyit bír?A zászlók meg csak rátettek.Még Pereznél is az autóban kereste a hibát.Esküszöm hogy azt nem tudná megmondani hol tankolnak a kocsikba.Hát igaza volt Bandinak(asszem õ írta) hogy ingyen nyaral mindenhol.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Ez már vicc kategória:
Ross Brawn:
rAz idõmérõ edzés utolsó részében Nico (Rosberg) és Michael (Schumacher) egy eltérõ taktikát követett. Nico egy agresszívabb kivezetõ körrel nyitott, míg Michael két mért futott. Ez egy lassabb körrel kezdõdött, majd egy gyorsabbak folytatódott. Nico esetében jól mûködött a taktika, addig Michael túl sok idõt veszített a forgalomban. 0.04 másodperccel késõbb haladt át a kockás zászló alatt és nem tudta befejezni az utolsó körét, noha ezelõtt a legjobb elsõ szektor volt az övé.r1;
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]