x2 x3 x4
Elküldve: 2011.11.24 16:46
A HOPTO karrier rendszerben mûködik. T ligák a zártkasztni, az OW ligák a nyílt. T1-OW1-ben kezdhetsz és innen mehetsz fel a T3 és a Golden ligákig.
Ez a fórum a T3 ligához tartozik, minden ligának van külön fóruma. Akadémia fórumba meg mehet az egyéb kérdés ami nem az adott bajnoksághoz kapcsolódik.
x19 x32 x28
Elküldve: 2011.11.26 12:53
balazsinho90 írta:
Nyil írta:
újra BMW az élen...
ha nem késtetek volna a kifizetésekkel, akkor Aidonia még mindig Volvoban feszülne az élen
A kifizetésekre szánt összegek nagy részét elvitték a fejlesztések és az új "aerodinamikai" csomagok (Mumus) beszerzései és fejlesztései. De jelentem remekül állunk a "csomagok" elsõ bevetésének terveivel...
Elküldve: 2011.11.26 18:27
Nyil írta:
balazsinho90 írta:
Nyil írta:
újra BMW az élen...
ha nem késtetek volna a kifizetésekkel, akkor Aidonia még mindig Volvoban feszülne az élen
A kifizetésekre szánt összegek nagy részét elvitték a fejlesztések és az új "aerodinamikai" csomagok (Mumus) beszerzései és fejlesztései. De jelentem remekül állunk a "csomagok" elsõ bevetésének terveivel...
Ma kifejezetten már az elõttem mozgó tárgyak célzását gyakoroltam! Úgyhogy jobb lesz ha elõre engedtek inkább, a pláza béemvék popsijához!!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]