Én nekem a célom a masszív középmezõny lenne aztán majd meglátjuk mit hoz a jövõ mindenesetre remélem, hogy most már tudok minden hátralévõ futamon menni egy Seat-tal
"Én nem tudok, csak szeretek autóversenyezni."
Szerkesztette: edemm - 2011.12.09 10:47
Hozzászólások: 274 Lakóhely: Budapest X. ker Regisztrált: 2010.05.23
x21 x15 x36
Elküldve: 2011.12.11 11:13
Sajnálom ami a Hungaroringen történt, kicsit elkapott a versenyláz, és a Mansell-kanyart egyszerûen nem tudtam normálisan bevenni. Brnoban nem lesznek ilyen problémák, ott nincsenek aszfaltos bukóterek
x2 x3 x4
Elküldve: 2011.12.11 19:12
Kivételesen most elfogadom Aidonia az érvelést hogy nem módosította senkinek a helyezését Vela, de ez volt az utolsó. Olyan nincs hogy utolsó helyrõl indulok, akkor elkezdek köröket futkosni szabálytalanul.
Hozzászólások: 274 Lakóhely: Budapest X. ker Regisztrált: 2010.05.23
x21 x15 x36
Elküldve: 2011.12.13 22:05
Ja kösz megint újabb szabályok, tudjátok mit hagyom az egészet nem idegeskedek rajta jó versenyt nektek !!!! Inkább T2-re és BH-re koncentrálok kimi barátom jubileumi futamát ki nem hagynám
Miután leadtad a nevezésed, de nem futottál szintidõt (tehát érvénytelen a nevezésed), így a rendszer engedélyezi azoknak a szabad pilótáknak a nevezést, akik futottak már idõt.
Nálatok más modokhoz képest, ennél a modnál nem érzékenyebb az irányítás? Ugyan ezen az rfactoron van egy másik WTCC modom, de ott jobb.
Itt amikor egyensbe van a kormány akkor is el kezd menni egyik irányba egy kicsit a kocsi.. A kormányom már a végét huzza, alapbol érzékeny, már minden be van állitva, hogy kicsit jobb legyen, de mondom ugyan ezzel a beálittással, másik modok nem igy viselkednek.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]