De Kiss Norbinak is volt egy nagy hibája. Azt mondta Kimi eddig az összes kvalin elverte Grosjeant.. Alapból az elsõ kvalin megverte Kimit RoGro.. A többirõl nem is beszélve
x1 x1 x2
Elküldve: 2012.07.23 16:51
Én a német autópályán nem messze Hockenheimtõl még esõben jöttem tegnap; meg amúgy is az elmúlt 10 napban folyton esett és szar idõ volt arra felé, a futamon miért nem képes esni?
Véletlen megint a magyar kommentárost szedtem le, a mostani kedvencem: "Lecsúszott az ideális ívrõl" - miközben a füvön megy keresztben... Jó, egyszer elment, de hét-nyolc különbözõ kicsúszásra, pályaelhagyásra ne ezt ismételgesse már, mert nem ugyanaz. Az értelmetlen mondathalmazai és egyéb szokásos fasságaira most nem térek ki, de ha nekem még egyszer Grosjeant francia akcentussal próbálja kimondani szívlapáttal csapom pofán hogy normálisan mondja...
http://f1liga.hu/csapat/16825
Meg asszem ezzel a kerettel se fogok már top10 lenni idén
MD: - Az a baj, Az a baj hogy itt egy.... egy... egy Forma 1-es verseny rajtrácsáról dönt most ez a néhány perc és teljes mértékben kiszámíthatatlanok a körülmények.
WG: - Hát...
MD: - Nagyon veszélyesek a körülmények.
WG: - Én azt mondom határeset, még...még lehet hagyni, Charlie Whiting egyelõre szerintem jól dönt, hogy ezt hagyja menni. Nehéz, de nem vezethetetlen egyelõre.
MD: - Hát akkor nézzük!
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Tegnap betudtam menni a Ringre. A mi Danink a fõ lelátón ült és telefonált. Intett nekem én is neki. Majd a következõ mondtad hagyta el a száját a telefonban. Ami után egy ördögi kacaj következett:
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.07.27 11:17
A továbbiakban minden Mezei hozzászólást törlök az üzenõfalról. Ha unatkoztok menjetek fel szerverre. Wéber is mond baromságokat, ez a divatutálás már szánalmas.
Törölt üzenetek, itt lehet folytatni:
mumus70 - 2012 július 27 11:12
"Gábor, mi lehet a problémája a Lotusnak, Raikkönen autójával? Gábort nem halljuk..Akkor elmondom én.. Raikkönen autójával nagy probléma lehet" IDIÓTA!!!!!!!!!!!
Plett - 2012 július 27 11:10
Wéber meg a visszajátszás alatt elkezdi hogy Hamilton állítgat a kormányon és közben Button volt az. Jó lenne most már tényleg befejezni ezt a kommentátor szapulást.
DAny9455 - 2012 július 27 10:53
"Visszajátszást láthatunk, mielõtt még valaki megijedne mint én a múlt héten"
Bandi - 2012 július 27 10:47
Elkezd beszélni Bianchiról meg Bottasról, hogy melyik kerülhet hamarabb be meg melyik a jobb erre: "Mondjuk jelenleg nincs olasz pilóta a F1-ben, így nem biztos, hogy finn kerül oda..."
Plett írta:
A továbbiakban minden Mezei hozzászólást törlök az üzenõfalról. Ha unatkoztok menjetek fel szerverre. Wéber is mond baromságokat, ez a divatutálás már szánalmas.
Épp. hogy nem unatkozok, mert nézném a szabadedzést!
.....egyébként Buttont tényleg benézte a Gabi...csodálkoztam is, Õ azért nem szokott ilyet bakkantani, vagy ha igen, korrigálja is...ezt most úgy látszik nem vette észre...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]